.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 104

Hybrid View

Колко най-дълго сте правили секс?

Прегледах форума и не видях подобна тема ... и реших да пусна една.
    Във връзка със скорошно поставения ми личен рекорд ... 3 часа и 10 минути (без почивка и трезвен) ... колко е бил вашия най-дълго удържан

1.20 и така и не свършх...Но бях пил...Просто нямах сили за повече...

Град
    where the sun rises
    1 и 10 мин

Обичам те Миши

вие секс ли правите или си гледате часовниците и според мен не е важно колко дълго а колко качествено

Моят беше час и 50 минути трезвен Няколко пъти опитвах да го подобря, уви, не ми достигаха 30-тина минути

Не е важно времето, а качеството. Може да се клатите и 5 часа, и момичето да не свърши.... Приятеля ми докарва такива оргазми за отрицателно време, дето и по филмите и книгите ги няма! Така че, мили момчета, не го правете часове наред, а го правете качествено!
    Моя най-дълъг секс беше 2ч. и 30мин. и някъде по средата беше придружен от лека дрямка и много отекчение.....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от snow_swan
    Не е важно времето, а качеството. Може да се клатите и 5 часа, и момичето да не свърши.... Приятеля ми докарва такива оргазми за отрицателно време, дето и по филмите и книгите ги няма! Така че, мили момчета, не го правете часове наред, а го правете качествено!
    Моя най-дълъг секс беше 2ч. и 30мин. и някъде по средата беше придружен от лека дрямка и много отекчение.....
    Ейц,време за реклама.

както и да го погледнеш си е точно така независимо дали звучи като реклама или не

6te kaja samo 4e vie mili mom4eta moje i da se gordeete e tova kolko izdurjate ama sled okolo 20 30 min i momi4eto vadi karti da vra4yva pitaiki se ''koga zaboga misli da svur6va toq ''
    a za da otg na vuprosa okolo 45 min

Цитирай Първоначално написано от bebok
    6te kaja samo 4e vie mili mom4eta moje i da se gordeete e tova kolko izdurjate ama sled okolo 20 30 min i momi4eto vadi karti da vra4yva pitaiki se ''koga zaboga misli da svur6va toq ''
    +1
    Рискувам да те имам и те искам разбери го,
    не искам да те губя, това запомни го,
    имам хиляди причини да остана с теб,
    да се върнем назад, за да отидем напред.

nad 2 chasa beshe.
    BMW POWER

mrazq da go pravq pove4e ot 40-50 min naistina posle po4va da stava mn dosadno i nepriqtno ponqkoga
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Цитирай Първоначално написано от bebok
    А ако си разменяме по някоя приказка от време на време докато правим секс, момичето няма да вади никакви карти, даже и табла няма да играе. Винаги може да се зададе въпроса: "Ако искаш няма да продължаваме" "Харесва ли ти или да спрем до тук?" или .... "Говори ми мърсотии", "Лай като куче" ... последните два може и да се пропуснат

ако приятелят ми не свърши до 20тата минута (най-късно), започвам лека полека да губя от възбудата си, докато накрая взема да се чудя няма ли да свърши някога. Слава богу рекордът от час и 15 мин много отдавна не го е стигал
    SMILE FOR ME NOW

RE: ALL

Ami bravo na vas ... oba4e ne vijdam smisal ot tolkova mnogo vreme bzsmisleno e ... pak i vremeto ne e ot zna4enie ako ne e ka4estveno tova e po vajno ... tova e kato vaprosa kolko ti e golyam ? ama mai mnogo mnogo neste na yasno 4e ne e vajnko kolko e golyama val6ebnata pra4ka a kolko e magi4eska

Град
    *in a pink dream*
    ooooooooo, mai samo tova ne bqhme go pravili s moq , am next time vadq hronometyra i zasicham dryj se milo , che rekordi ot 2 chasa i polovina ima za podobravqne a po moq vytreshen chasovnik - moje bi okolo chas
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Над 40 минути си е жива мъка. Особено ако е втория ни път и аз съм свършвала преди това. Боли, жуля се..не е приятно особено. 2 часа иначе, но аз предпочитам друг вариант....да се целуваме, да правим френска любов, секс, да ги редуваме и така може часовве да откараме............

Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    2,30
    Секунди

Blood in gas
    Nissan 350z

не мога да броя до толкова
    MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl

Град
    #mainatown
    3 часа
    Обичам само един човек и това съм аз.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Не съм засичала, но беше някъде около половин час и направо ми се увидя
    >>> House Music <<<

Божичко , 3 часа не ви ли се протриха... хм... Нека да се държа като дама.При нас е около 40-50 минутки може би , но въпреки , че точно на стената стрешу леглото има часовник не го гледам..... Тва май говори хубаво за приятеля ми

be kakvoto i da si govorim nad 40 50 min si e smurtonosno otek4itelno....

Град
    kadeto iskam
    Абе луди ли сте беее 2-3 часа????????? Аз ще пукна!!!!
    Най- дългия акт ми е бил 35-40мин и пак ми беше дошло много...

40-50 мин... просто ми става досадно над 20тата минута........
    [img][/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си