- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко най-дълго сте правили секс?
Прегледах форума и не видях подобна тема ... и реших да пусна една.
Във връзка със скорошно поставения ми личен рекорд ... 3 часа и 10 минути (без почивка и трезвен) ... колко е бил вашия най-дълго удържан![]()
вие секс ли правите или си гледате часовницитеи според мен не е важно колко дълго а колко качествено
![]()
Моят беше час и 50 минути трезвенНяколко пъти опитвах да го подобря, уви, не ми достигаха 30-тина минути
![]()
Не е важно времето, а качеството. Може да се клатите и 5 часа, и момичето да не свърши.... Приятеля ми докарва такива оргазми за отрицателно време, дето и по филмите и книгите ги няма! Така че, мили момчета, не го правете часове наред, а го правете качествено!
Моя най-дълъг секс беше 2ч. и 30мин. и някъде по средата беше придружен от лека дрямка и много отекчение.....![]()
![]()
Ейц,време за реклама.Първоначално написано от snow_swan
![]()
както и да го погледнеш си е точно таканезависимо дали звучи като реклама или не
![]()
6te kaja samo 4e vie mili mom4eta moje i da se gordeete e tova kolko izdurjate ama sled okolo 20 30 min i momi4eto vadi karti da vra4yva pitaiki se ''koga zaboga misli da svur6va toq ''![]()
a za da otg na vuprosa okolo 45 min![]()
+1Първоначално написано от bebok
![]()
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
nad 2 chasa beshe.
BMW POWER
mrazq da go pravq pove4e ot 40-50 min naistina posle po4va da stava mn dosadno i nepriqtno ponqkoga
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
А ако си разменяме по някоя приказка от време на време докато правим секс, момичето няма да вади никакви карти, даже и табла няма да играе. Винаги може да се зададе въпроса: "Ако искаш няма да продължаваме" "Харесва ли ти или да спрем до тук?" или .... "Говори ми мърсотии", "Лай като куче"Първоначално написано от bebok
... последните два може и да се пропуснат
ако приятелят ми не свърши до 20тата минута (най-късно), започвам лека полека да губя от възбудата си, докато накрая взема да се чудя няма ли да свърши някога. Слава богу рекордът от час и 15 мин много отдавна не го е стигал![]()
SMILE FOR ME NOW
Ami bravo na vas ... oba4e ne vijdam smisal ot tolkova mnogo vreme bzsmisleno e ... pak i vremeto ne e ot zna4enie ako ne e ka4estveno tova e po vajno ... tova e kato vaprosa kolko ti e golyam ?ama mai mnogo mnogo neste na yasno 4e ne e vajnko kolko e golyama val6ebnata pra4ka a kolko e magi4eska
![]()
ooooooooo, mai samo tova ne bqhme go pravili s moq , am next time vadq hronometyra i zasicham![]()
![]()
dryj se milo , che rekordi ot 2 chasa i polovina ima za podobravqne
a po moq vytreshen chasovnik - moje bi okolo chas
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Над 40 минути си е жива мъка. Особено ако е втория ни път и аз съм свършвала преди това. Боли, жуля се..не е приятно особено. 2 часа иначе, но аз предпочитам друг вариант....да се целуваме, да правим френска любов, секс, да ги редуваме и така може часовве да откараме............
СекундиПървоначално написано от devil_girls_
![]()
![]()
Blood in gas
Nissan 350z
не мога да броя до толкова![]()
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
3 часа![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Не съм засичала, но беше някъде около половин час и направо ми се увидя![]()
>>> House Music <<<
Божичко , 3 часа не ви ли се протриха... хм... Нека да се държа като дама.При нас е около 40-50 минутки може би , но въпреки , че точно на стената стрешу леглото има часовник не го гледам..... Тва май говори хубаво за приятеля ми![]()
![]()
![]()
![]()
be kakvoto i da si govorim nad 40 50 min si e smurtonosno otek4itelno....
40-50 мин... просто ми става досадно над 20тата минута........
[img][/img]