.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

дайте съвет......

Значи с прятеля ми сме заедно вече три месеца, като се има предвид, че поне около половин година преди да се ВЗЕМЕМ се закачахме и флиртувахме. Наистина се познаваме от доста време и наистина сме си много близки. До тук всичко звучи чудесно, но не точно така. Аз съм девствена и като се стигне до секс незнам какво да правя. В смисъл не че наистина не знам, но си се притеснявам пък и не ми се иска да му казвам ама то няма как. Наистина много си го Обичам и се чувствам готова но някак си имам едно такова чувство в мен. И просто не знам не искам да оплескам нещата. Какво да правя?
    T.7.от правилата!
    devil_girls_
    За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Emi syjalqvam, t0i e momche.. KAt0 ti ne iskash, toi shte 0tide drugade, kydeto nqkoq dr iska, bez znachenie dali hodite ili ne. Pomisli si
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Повече от фен Аватара на roksana_1
    и аз съм така
    Bring it on baby.. I taste good!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Все някога ще имаш първи път. Ако мислиш, че си готова и че до теб е човека с когото желаеш да споделиш мига - действай. Ако не, чакай.
    А и няма какво да объркаш. Не се притеснявай за това. Силно ме съмнява някое момче да остане недоволно от това, че първия път на гаджето му е със самия него.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Все някога ще имаш първи път. Ако мислиш, че си готова и че до теб е човека с когото желаеш да споделиш мига - действай. Ако не, чакай.
    А и няма какво да объркаш. Не се притеснявай за това. Силно ме съмнява някое момче да остане недоволно от това, че първия път на гаджето му е със самия него.
    +1, jalko che malko momicheta g0 0syznavat tova neshto ;\
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Gorna orahyvitza
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Emi syjalqvam, t0i e momche.. KAt0 ti ne iskash, toi shte 0tide drugade, kydeto nqkoq dr iska, bez znachenie dali hodite ili ne. Pomisli si
    az ne sym na tva mnenie! moje da re6i da iz4akate o6te... ne e kazano 4e 6te te izostavi az da s1m omrql kat pitah moita za seks i tq otkaza
    маса се прави на маса с месо

xiixi

i az bqx taka,s fr mi se obi4axme a az bqx devstvena,i nqma6 predstava ka me be sram,prosto ne si predstavqx da se subleka 4isto gola pred nego,xixiix,4udex se kakvo da napravq,za da sum idealna i da ne sgre6a s ne6to i da se razo4arova,no vs mina ok,nito sum go planirala koga 6te mu predloja da go napravim nito sum znaela koga,no ei taka edin den go napravixme be6e super,vqrno malko bole6e,no toi be mn vnimatelen,ne se pritesnqvai,ako iska6 go napravi,nqm ada sujalqva6,no stiga da si sigurna 4e go iska6!

Мега фен Аватара на koalka
    Той трябва да води нещата...Нали е правил секс?Той трябва да те успокои, да се чувстваш сигурна и т.н.Предлагам ти да оставиш нещата в негови ръце, а ти да се успокоиш.Най-важно е да поговорите за това.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от emga
    az ne sym na tva mnenie! moje da re6i da iz4akate o6te... ne e kazano 4e 6te te izostavi az da s1m omrql kat pitah moita za seks i tq otkaza
    i moita bivshata 0tkaza i mi kaza da 0tida pri nqkoe momiche da q eba, kato t0lkova mn iskam i che vse edno ne e stavalo nishto. Az ne iskah da i izneverqvam i 1 0t prichinite da skusame, beshe tazi.
    Razni h0ra, razni ideali e kazal 1 velik bylgarin ..! !!
    vie ste nedorazviti !!!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Май те гризе съвестта. Според мен още не си готова... гледай повече филми как се прави :P

Голям фен Аватара на dantro
    Не се претесняваи не е кои знае колко голямо предизвикателство .. пък и ти се предполага че няма да правиш нищо по време на ..секса .. просто ще си отвориш краката и ще се наслаждаваш на момента ... няма какво да оплескаш .. пусни му на момчето
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

\/ edno umno mnenie evala ako priqtelq mi me ostavi samo 6toto nemu puskam na4i tolkoova i mu e pukalo za mene
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    Плевен
    napulno sum suglasna sus ZaLiM .... taka be6e i pri men...
    spokoino nqma ni6to stra6no... ako te obi4a 6te te razbere i 6te te iz4aka ako ne se 4uvstva6 gotova... taka 4e davai spokoino.. nqma ni6to stra6no

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    i moita bivshata 0tkaza i mi kaza da 0tida pri nqkoe momiche da q e**, kato t0lkova mn iskam i che vse edno ne e stavalo nishto. Az ne iskah da i izneverqvam i 1 0t prichinite da skusame, beshe tazi.
    Razni h0ra, razni ideali e kazal 1 velik bylgarin ..! !!
    Идиот.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си