С приятелката ми отскоро водим полов живот.И искам да знам ако някога не дай си боже се случи гаф и след време теста за бремменост покаже,че е бременна може ли някой да ми каже кате да отидем и какво да направим.И по възможност родителите и да не разберат,защото тя е на 16 а аз на 18
ami to za aborta trqbva suglasie i podpis na roditelite na momi4etoama tfa s protivoza4atu4nite su6to e dobro re6enie
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Презерватива беше ясен там си беше.Ама не искам да я карам да взима противозачатъчни смисъл те са вредни и затова
Защо си имам чувството че тоя гаф вече се е случилПървоначално написано от Alibaba
Все пак дано не е...Аз по принцип не съм си доверчива...А така зададен въпроса ме кара да си мисля че има такъв гаф...
Иначе за аборт тя трябва да има 18 години,за да може да го получи и без съгласието на родителите и...Винаги има и нелегални аборти,без съгласието на родителите,но те не са за препоръчване защото в повечето случаи се извършва доста некомпетентно и може да доведе до усложнявания,дори и за живота на момичето...Замисли се все пак какъв е тоя лекар дето извършва незаконни аборти...![]()
Също във форума има една много хубава тема "Аборт",мисля че е важна,или дай на търсене и ще я намериш...Там пише абсолютно всичко,което те интересува за аборта![]()
Противозачатъчните не са вредни!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Ako това се случи, родителите на момичето трябва да знаят, защото тя е напълнолетна. За аборт на черно не мислете, защото не се знае какви ще са последиците.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Alex_f
щом казваш ....
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
+1919191919 определеноПървоначално написано от KimBerLy1912
![]()
По-добре се замисли какви да са мерките, за да не стигнеш никога до там!
Ако се случи гаф, първо се възползвате от начините за спешна контрацепция. Ескапел. До 72 часа след рисковия акт.
Ако и тази възможност сте пропуснали и девойката е бременна, казвате на мама и тати. Най-обичам така - хлапета тръгнали да правят секс, а като стане "грешка" ги е страх от родителите им... Човек пристъпва към някакво действие с ясното съзнание, че после е в състояние да понесе отговорността...а после какво става - "Ама може ли да не казвам на мама..."
Правите ЛЕГАЛЕН аборт. На черно е опасно. То и иначе може да има последствия за здравето на момичето, но поне се предполага, че ще получи адекватна медицинска грижа. Абортът е към 200-300лв. Не е безопасен, особено за такова младо тяло. Има медеценски състояния, при които аборт изобщо не се препоръчва (хронични заболявания, заболявания на сърцето...)
Това е общо взето. Има сума ти информация за аборта из интернет. Разрови се.
Да чукаме на дърво, че все пак такива работи няма да се случват.
napulno suglasna sus Barbie.....
![]()
![]()