.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Не става и не става....

Nemoga da si obqsnq ,za6to vseki puk kogato se opitvam da go zabravq s drugo mom4e-prosto ne se polu4ava!Za6to vinagi kogato ne6to ni se izpluzne -ti4ame i tii4ame sled nego,a ne se posprem i vidim kakvo vsu6tnost imame! Samo pri men li e tozi problem....xar si nqkoe mom4e-vsi4ko e normalno...no sled tva magiqta se gubi ,ne6tata stavat mn burzo -nqma q trupkata ot presledvaneto,.....i nestava i nestava...nemoga da go zamenq s dr Sajalqvam ako ne ste me razbrali ,prosto mi e mn prevuzbudeno i ne pi6a mn svurzano!Blagodarq za vnimanieto

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    От това ... което прочетох .. разбрах, че ти се губи .. тръпката от нещо толкова желано ... к0гато го получиш ... и при мен е така ... но това не означава .. че е нормално :8
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

KillSwitchEngage
    koi ti e kriv, 4e se prai6 na interesen?

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    защо? защото , защо? защо ли ? защото си проста!
    Браво,мноо адекватен отговор.
    Мииии...колкото и тъпо да звуи - не си дорасла и не те е поочукал животът,за да разбереш кое всъщност е ценно и кое не.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не трябва да го преследваш,остави нещата да се случват просто Споко всичко ще си дойде на мястото.

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Мииии...колкото и тъпо да звуи - не си дорасла и не те е поочукал животът,за да разбереш кое всъщност е ценно и кое не.
    Тея 2те мнения според мен просто изчерпаха темата...щото ако беше дорасла нямаше да е така и тази тема нямаше да я има....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

mai ne ste razbrali temata........

Мега фен
    Град
    София
    Раэбрали са я те,и то много добре.
    Эащото си малка все още явно или поне не си достатъчно эряла и не энаеш какво искаш.Искаш нещо,когато не можеш да го имаш.Играе ти се на котка и мишка,а когато го хванеш губиш интерес.Нормално е.Като попораснеш и осъэнаеш някой неща,ще се оправиш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Търси човек който поне малко да прилича на момчето което толково много не можеш да забравиш или направи така че пак да сте заедно

ПП Няма не мота има не искам (клише но вярно и доста вярно)

Ne sam malka -znam kakvo iskam -iskam nego --gubq interesen kum mom4etata ,koito ne sa ""toi""

Мега фен Аватара на koalka
    Грешка е това, че се опитваш да го забравяш с друго момче...Става още по-зле, защото почваш да сравняваш и така виждаш как другия още повече ти липсва.

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Какво не е дорасла? Я се осъзнайте бе хора, като ви гледам какви ги говорите много сте порастнали, само че само на външен вид.

Ние сме склонни да искаме това, което демонстративно ни отнемат и да се отказваме от това, което настоятелно се опитват да ни дадат. Това няма значение от възрастта и всеки, който се замисли, много бързо ще намери пример за тази истина. Всъщност тя е и една от причините за развитието на цивилизацията - ако хората не се стремяха към това, което нямат... тогава например нямаше да има и къщи... за какво ни е, я дай да се задоволим с това, което имаме - една пещера. Но слава бого хората не мислят така. Това е напълно нормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си