.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    аз искам да попитам дали някой е играл играта наистина, защото ми казаха че има такава игра, само че не мога да я намея никаде

Град
    Between The Hell and The Heaven
    ае нз ама аз като ходих в Унгария останах втрещена от един факт-направили са мост кръстен на нея...не си спомням в кой град точно беше,ама стоях със зяпнала уста предвид историята и,която бях прочела месец преди екскурзията...
    хубав мост... и хубави спомени...и извратена психо графиня

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    mnogo mesta
    Аз го гледах и едно не можах да разбера... нали този (дет играе малкълм)
    му написа "game over" пък след тва беше жив...нещо не се връзва...
    Znae6 4e ne sum dobrata feq,6te poludeq,ne me karai da psuvam dokato peq...e ti si ebahti geq! :P Pravete lubov,ne voina
    http://www.peacesymbol.org/peace_sym...e_symbol_8.gif

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Aaa...tazi istoriq nqma ni6to ob6to s ve6tici!I az sam 4ela no ne vav blogove ili v internet,a v knigi s istori4eski svedeniq i sam popadala na istoriqta.Tazi kralica prosto e bila luda,bolna ili nai-veroqtno i 2te.I za6to na nqkoi im se struva tolkova nevazmojno,ne moga da rabera,no tva i v nqkoi istori4eski u4ebnici go pi6e ebati,tva 4e e tolkova jestoko ne zna4i,4e ne e vazmojno...
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си