.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Цитирай Първоначално написано от zabludenata
    Бе вие всички кви тъпи съвети и дават бе косата растяла.... е извинявайте, ама едва ли от къса коса скоро ще и стане пак такава каквато и е сега. Аз мойта я пускам от няколко години, расте бързо, но още не ми е до кръста. не слушай никой мацка после може да съжаляваш. аз тъй кат ми одрязаха 2 3 косъма ревах кат магаре
    Много си тъпа...
    защо съм тъпа, защото ви се противопоставям ли? колко сте заблудеи тука не е истина. ма кво да искам, то само лапешняри

Супер фен Аватара на miShle
    До 11 години не си бях подстригвала косата...беше ми под дупето...После ми омръзна реших,че е време за нещо ново и се подстригах...не много късо малко под раменете.Изобщо ми беше се тая. Миналия септември пък се бях подстригала доста късо...малко над раменете...хаахха....и тей повече не се подстригах..обаче тя почна да става дълга и нз не харесвам дълги коси...Оприличих се на чалгаджийка с дългата коса и преди 2 седмици пак се подстригах... сега много се харесвам.. хахаха та така де никога не съм си жалила косата...Все пак е коса и расте.. Не се спичай...като си решила се подстрижи
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на miShle
    Абе вийй добре ли сте ?!? Да ревете за коса ..Все едно дошъл края на света....оле боже..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Абе вийй добре ли сте ?!? Да ревете за коса ..Все едно дошъл края на света....оле боже..
    да бе и аз туй са чудя

Супер фен Аватара на Exothermic
    Ами за мен никога не е било проблем промяната във
    визията на тиквата ми. Преди имах коса до под задника и в един
    прекрасен летен ден отидох във фризьорският салон и ми я подстрагаха късо-късо ,някъде около 5-6 санта .....`ма тя порасна пак....
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    У нас Си (=
    Имах дълга коса-Юни, 2007 я подстригах до рамената-ужасно съжалявам! Исках промяна-получих я...обаче сега си искам косата, ама... Недей! Недей заради него, защото наистина си личи, че е предимно заради гаджето си. И аз веднъж почти се бях навила заради един да си сложа обеца на езика, но се осъзнах-по дяволите! Та аз мразя обеците на езика!

Пък ако и ти държиш подстрижи я до половината на гърба, с бритонче, ама нормално- вслучай че си с права коса..и ако ти хареса пък и си сигурна подкъси я още. При мен, понеже бях свикнала с коса пред гърдите-дълга, чувствах я по гърба си когато влизах в банята и после тооолкова много ми липсваше

Аххх недей момиче..Преди около 2 години си я подстригах а беше мнооооооогооооо дълга, подстригах я да раменете и още на другия ден съжалявах, сега вече ми е по дълга и готинка ..Но все пак ти си реши

Toлкова дълга коса е ужасно грозно...а и плюс това повечето такива коси са супер избъсани,защото не са подстригваниии доста време : ) така че бягай да я режат....а и няма да ти я напрай много къса...просто нормална дължина

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Напълно съм съгласна с теб. Това не е причина да се реве. Вие ако ревете за отрязана коса, интересно ми е какво ли бихте направили, ако ви се случи нещо по-сериозно?
    Не искам да обиждам, но за мен момета, които реват за коса, са едни най-обикновени лигли и глезли.

Подстригах се, вчера след обяд гаджето ми отряза косата, не било чак толкова страшно, сега ми е едно леко на главата и доста странно, но ще свикна, днес ще отида на фризьор да ми оформят прическа, че така само е отрязана и малко безформена. Дори мина без рев от моя страна защото той като отряза косата ми ме целуна и каза че много ми отива

тоя е ебати манипулатора заеби нз как те е навил да ти отрейе косата аз от фризиор имам уплах, а камо ли некав там некадърен от колко време ходите бе? 1 месец? нали? и вече тичаш по него като кученце! Вярно по хубаво е къса коса - дългата стои някак селски, но според мен една средна дължина на степени и т.н. на триъгълник оформена седи мн яко... НИКОГА АМА НИКОГА НЯМА ДА СЛУШАМ ГАДЖЕТО СИ ДА СИ ПРОМЕНЯ ВЪНШНИЯ ВИД! нз защо му се връзваш..

As mislq 4e mojhe da si q podstrijesh.Trqbva da napravish nqkakva promqna sus sebe si.Moq suvet e da se podstrijesh

I taka i taka stava duma sa podstrigvane.Moita kosa e da sredata na krusta i e na etaji.Iska mi se da i napravq briton no ne snam dali she mi ptiva shtoto liceto mi e kruglo.A i sushto malko da i namalq i duljinata.Primerno do ramenete ili malko po dulgo.Mersi predvaritelno ako otgovorite i na moq vupros.
    p.p.Ispolsvam tasi tema sashtoto ne mislq 4e ima smisul da otvarqm nova

Цитирай Първоначално написано от sladur4e_yo
    As mislq 4e mojhe da si q podstrijesh.Trqbva da napravish nqkakva promqna sus sebe si.Moq suvet e da se podstrijesh

I taka i taka stava duma sa podstrigvane.Moita kosa e da sredata na krusta i e na etaji.Iska mi se da i napravq briton no ne snam dali she mi ptiva shtoto liceto mi e kruglo.A i sushto malko da i namalq i duljinata.Primerno do ramenete ili malko po dulgo.Mersi predvaritelno ako otgovorite i na moq vupros.
    p.p.Ispolsvam tasi tema sashtoto ne mislq 4e ima smisul da otvarqm nova
    Sled kato si otriazah kosata za pyrvi pyt v jivota moga da te posyvetvam da eksperimentirash bez da se plashish, viarno pyrvia den e malko kofti sled promianata no posle vsichko idva na miastoto si. Shto se otnasia do tova kolko vreme sym s gajeto ot mesec i polovina sme zaedno, no na vsiaka edna koiato iska drastichna promiana bih preporachala da i byde napravena ot priatelia i.

Просто от любопитство - колко късо ти я отряза гаджето и колко - фризьорът?

Aко бях на твое място за нищо на света не бих я постригала, още по-малко на черта. Аз като бях първи клас видях едно момиче, че се беше постригало на черта и и аз така се постригах. Съжалявам за това и досега.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Имах много дълга коса и един ден ми щукна гадната идея да я отрежа. Бях повлияна от факта, че със сестра ми изобщо не ни различаваха и не можех повече да живея като ме наричат постоянно: "Близначката" Та това беше най-най-най-голямата ми грешка през живота. Радвам се, че косата ми порасна и не съм си и помисляла пак да я режа. А аз тогава я бях отрязала много много... Иначе си зависи от човека, от прическата, от много неща. Замисли се дали ще ти отива, дали ти се занимава. Аз като бях с къса коса постоянно трябваше да й слугувам - вакса, пяна, ала бала... Сега дългата коса само я суша, малко пяна и готово. Дори не я реша

Моята коса ми е дълга до дупето и е много гъста.Веднъж реших да експетиментирам и много съжелявах ..дори съм ревала..добре,че беше на бритона..много късо го подстрига,а трябваше да е асиметричен както преди.. А и после ако не ти харесва как ти стои ще ти е много кофти а и некомфортно..

''Красотата на жената е в косата''

Цитирай Първоначално написано от DeadFlower
    Gadjeto mi q otriaza do nad ramenete, a posle friziorkata mi napravi mnogo hubava i razdvijena pricheska kysichka e no e mnogo gotina i vseki den moje da e razlichna. Veche hich ne sajaliavam che otriazah dylgata i skuchna kosa

Цитирай Първоначално написано от ivata
    Цитирай Първоначално написано от DeadFlower
    Gadjeto mi q otriaza do nad ramenete, a posle friziorkata mi napravi mnogo hubava i razdvijena pricheska kysichka e no e mnogo gotina i vseki den moje da e razlichna. Veche hich ne sajaliavam che otriazah dylgata i skuchna kosa

=D>
    4ak ti se 4udq na smelostta,ama 6tom taka se haresva6,tova e nai-vajnoto!
    A 6to se otnasq do tova,4e gajdeto te e podstrigalo-adski e tapo!

Голям фен Аватара на magicfairy
    Регна се, за да ъпнеш тема от 2007-ма?
    Божеееееееее, къде попаднах..

Супер фен Аватара на sunshine955
    сполед мен ще е добре да я скъсиш н,къде до закопчалката на сутиена и на пластове.. хем няма да съжаляваш много според мен е хубава тази прическа .. особенно права
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си