- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо децата не трябва да правят секс...
И аз не съм сигурна защо точно пускам тази тема. Тук няма чета морал, размахвайки заплашително пръст, нито пък ще ви обиждам и овиквам.
Снощи, докато правех отчаяни опити да заспя, зациклих много на една тема - а именно деца + секс = wtf?! Защо? Ами, защото и аз бях дете, по дяволите. Бях на 15... сега сигурно 14-15-годишните ще ревнат, че са особено големи, но всъщност не е точно така.
Дали съм била готова, или не - един Господ знае. Въпросът е друг - че чак сега аз осъзнах колко безотговорно съм постъпвала, правейки секс без презерватив с хора, които не познавам толкова добре.
От къде съм имала смелостта да го направя?! Айде, едно бебе ще е най-малкият проблем! Ами, болестите?!
Чак сега аз се замислям, че например преспокойно може преди 2-3 години (преди да срещна приятеля си) да съм хванала ХИВ например (хипотетично). И предвид факта, че с приятеля ми сме заедно от много време, не се пазим (или поне не сме толкова внимателни поради ред причини), може да съм му го предала.
И се въртя, и си мисля, че съм идиот... филмирам се, откачам и си мисля за този ангел, който обичам толкова много.
Не ми давайте съвети - не ви ги искам, не ви ща и състраданието, упреците или каквото и да е било.
Искам малките да вникнат хубаво в написаното, защото един ден и те ще го осъзнаят.
Не желая темата ми да звучи утопично и сърцераздирателно. Просто се замислете над думите ми.
Дайте си сметка какво залагате.
Айде, до скоро
Собственост на Canis_Dirus
Като прочетох темата ти и аз се замислих много . Правя секс без презерватив /разбира се само с приятеля ми / и сега разбирам какво мога да си навлека ама късно
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Съгласна съм с тебе може да се прихванат най различни болести но приятеля ми е единствения с който съм била и няма опастност от спин.. и други заразни болести![]()
+1Първоначално написано от MrS.bEpS
![]()
за автрорката ...много добре разсъждаваш ...и както казват ..ПО добре късно от колкото никога. верно че сега и да искаш неможеш да промениш нищо аз на 16 легнах с момче и пак се чудя на акъла си... та ние не можем да оправим нещата но дано поне някои по малки които четат да осъзнаят някои неща преди да е станало нещо
![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Нямам си гадже, не водя сексуален живот. Но пък темата е хубава и дано много 'деца' се замислят върху съдържанието й.![]()
Едва ли много от "малките" ще се вслушат в това, което казваш. Само по-големите ще те разберат и ще се съгласят с теб евентуално. Когато се на 14-15 се мислиш за недостижим, само твоите решения са правилни и колкото повече ти говорят, че не трябва да правиш нещо, толкова повече ти се самонавиваш, че не е толкова лошо и че на теб няма какво да ти се случи - гадните неща се случват на другите, все пак, нали?
Хубаво е, че си осъзнала тези неща, хубаво е и че ги споделяш с по-малките и неопитни тийнове. Още по-хубаво ще е, ако събудиш у тези хора размисли за собственото им здраве и безопастност! \/
Мии сички са на принципа 'то точно на мен няма да ми се случи' и познай ?
Поддържаш си тезата докато един ден не си направиш профилактичните изследвания и не ти открият нещо .. Било то бактерии, лишей, брадавици, въшки (недай си боже СПИН) и какви ли не други паразити. И като го чуеш това и ти се подкосят краката, изпиваш няколко чаши вода и валериан докато дойдеш на себе си и след това се депресираш яко. Ама като казвам 'яко' нямам в предвид друго, занимава те само въпроса 'Как така точно на мен се случи?' и започваш едни ми ти обиколки по лекари, пръскаш пари, за да ти кажат, че случая не е толкова безнадежден. А ако си на по-малко от 18 .. става страшно .. Ходи ти обяснявай на мама 'Какво аджеба е търсил приятеля ти 'там'?' ... че то и без презерватив. Е тогава вече е адския 'спек' когато и татко е напът да научи и т.н. Ама ходи обяснявай и се надявай след това че 14-15-16 годишното ти 'слънчице' не е кимнало механично, а се е заслушало в думите ти.
И така, и така .. докога ? Ми явно всеки трябва да го изпита 'сам за себе си' и да осъзнае какви рискове е поемал, докато един прекрасен ден всичко се е сгромолясало с гръм и трясък..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
проблема е че плюеш всички накуп...а дали трябва...вярно че има такива дето на 14-15 са като самолетни хангари...плющят се (цветущ израз) с който видят и най малко мислят за защита...но има и такива дето пак 15-16 ма си го правят редовно с презерватив и с един човек и МИСЛЯТ...мене се ми е тая скоро няа да правя секс и не ми и тряа де, но просто се дразня като всички биват праснати под един знаменател било то положителен или отрицателен..айде със здраве..и умната, русата има трипер![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Първоначално написано от Quasar
Аз ще продължавам да плюя - в това можеш да бъдеш сигурен/а, но пък никога не го правя без причина и винаги мога да се аргументирам защо съм нарекла някого "дебил". А това, което съм написала, е лично мнение, изхождайки от темите тук и собствен опит.
Не слагам никого под общ знаменател. С тази тема се обръщам към тези, които не се пазят.
И още нещо ще ти кажа - дори да имаш постоянен партньор, да се обичате и т.н., все ще дойде моментът, в който сте забравили да си купите гума, а вече сте разхвърляли половината дрехи и сте в леглото. Не ми ги обяснявай тия.
Написах това, защото е сериозно и на практика напълно възможно да се случи на всеки, без най-малко да очаква.
И пределно ясно казах, че не ви искам критиките.![]()
mn dobra temane sam prail o6te sex i nz kfa e razlikata s prezervativ ili bez ama iskam 100% sys dokato ne namera nqkoe momi4e det da go znam dobre i da se doverqqm i togas moje bez
Starite hora sa kazali"Chovek nai-trudno se uchi ot chujdite greshki",no bi bilo nai-polezno,vypreki che (davam nai-prostiq primer s malkoto dete i iutiqta) dokato ne si zalepim rykata na iutiqta da vidim,che pari-ne vqrvame.Emi neka togava da si blyskAME glavite(i az sym q pravila tazi greshka),shtom chujdite greshki ne ni uchat,po-losho,shte se uchim ot sobstvenite si.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Добре хубаво мнение,но само да ви напомня нещо,че ХИВ-а не се предава само по полов,но и по кръвен път не е нужно да сте праили секс...за тва внимайте мноу внимателно![]()
Nope...i can't
На повечето ни е известно. Аз просто дадох пример.Първоначално написано от ivancho pe6ehodeca
Често, не само за секса, на човек му се случва да се обърне назад, особено, когато малко или много е порастнал и да види какви глупости е вършил.Аз бях на почти 16, според мен си бях готова и още мисля така.Да видим и аз като се обърна назад какво ще мисля...Иначе за правенето на секс без презерватив - никога не ми се е случвало.
Написаното то авторката ме накара наистина да се замисля. Аз още не водя полов живот , но ще имам в предвит всичко това . Надявам се да повлияе така и на други акто мен ...
Едни се учат от грешките си, а други (като мен) се учат от грешките на другите![]()
Важното е че поне сега си осъзнала какво си правела и още по-важното - знаеш че не е било много правилно
Защото не са пълнолетни и немогат да носят отговорност за това не трябва да правят секс но на днешно време и 13 14 год се цепат по входовете ама си траем налии??![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
И сега не ми изглеждаш много порастнала щом за теб едно бебе е "най-малия" проблем.
Първоначално написано от Valento
Е даи тогава докато не станем всеки на по 18 да не правим секс .. Просто преди да се започне сексуален живот всеки трябва да е запознат със всичките рискове и т.н Аз също не съм сагласен 13 годишно момиче да се е чукало със 10 момчета едновременно
Кво и пука нали ше се пофали на приятелките и и после и те ще последват неиния "пример".Първоначално написано от dantro
Първоначално написано от Schnitzer
Не ми давай оценка. Забраних подобно нещо.
Да, бебето е най-малкият проблем в сравнение с ХИВ/СПИН, сифилис, херпес и т.н. Малко мисъл? Трудничко, а?
Въобще не си схванал замисъла на темата ми.
Лека нощ
е като не щеш оценка зако не постна темата и не се разкара...мноо ясно че всеки ще си изрази мнението...а наистина....мислиш че бебето е малък проблем?...зле си
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.