- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо децата не трябва да правят секс...
това мислене не е присъщо само за 14-15 годишни ами и за по големи... аз съм кажи речи почти на 18 и пак не се замислям особено, и много по големи от мен също не се замислят винаги да не казват че пчто винаги НЕ се замислят...Първоначално написано от Ани
Че спина е сериозно нещо така е ама пък да каиш че бебето е "най-малкия" проблем.Имала си ти деца да вийш къв проблем е
Абе едно бебе ще се отгледа...
Ама СПИН-а как ще се излекува?
Въпреки, че и това си е проблем, особено ако не си готов да го отгледаш.
Но все пак с помощ от роднини ще се закърпят нещата. А от някои болести и Господ не може да помогне...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Зле ли?! Абе, вие не сте наред.Първоначално написано от Quasar
Първо, ХИВ или бебе? Избери си..
Второ, имам почти тригодишна връзка и едно евентуално бебе би ме накарало да съм най-щастливият човек.
Аз ви обяснявам, че изразявам Лична позиция, а не ти казвам на теб - прави си бебе, щото ако за мен едно бебе е нещо хубаво, за теб - едва ли.
Ето виждаш ли от къде идва противоречието? Научи се да гледаш една ситуация от различни ъгли.
В тази тема казах това, което ме притеснява. Ако съм помогнала на някого, ако съм накарала някого да се замисли - това би било страхотно, а ако не - здраве! Това е положението.
Не си задължен да се съобразяваш с начина ми на мислене, но и не си позволявай да си отваряш така устата при положение, че хич не си в час.
Собственост на Canis_Dirus
Нежеланото бебе от всички "злини" (за вас) е най-малкият проблем, защото има ИЗХОД от ситуацията! А както вече казаха други и аз отново ще повторя - някои болести НЕ СЕ ЛЕКУВАТ.
Тук идеята е кое е по-малкото зло...
напълно те подкрепямПървоначално написано от _Cuddly_
до другите: бебетп наистина е най-малкия проблем... защото хив/спин е за цял живот(колкото ти остава(с всичките псих. и физ. обременености), заради болестта..)а бебето може да се махне, (да се изостави в краен случай) а ако си над 16 и да се отгледа... със зор да но не виждам проблем... дори сега аз честно казнао искам да си имам дете...тва в кръга на шегата де (искам наистина но не мога да го отгледам от финансова гледна точка иначе би било мн яко
) bla bla...
Сигорно много лесно се гледа бебе особено ако си на 16 17 гидини та дори и по малка ..От спина няма отърваване но и бебето не е малак проблем
Извиняваи мила но никои не ти е казал че спина е минало заминала.Стана въпрос за определението ти "най-малкия" проблем и това е всичко.И моля те спазваи добрия както аз лично се старая да правя.Ако не искаш такива коментари да не беше пускала темата.Първоначално написано от _Cuddly_
Ти май не четеш какво пиша, а?Първоначално написано от dantro
Пробвай пак - бавно, отчетливо и на глас.
динатро, къф е проблема на 17-18 да отгледаш дете... аз не виждам такъв.. стига да имаш желание... имам познати които родиха на 16-17 и са много щастливи...(е да имат помощ от родители ...)Първоначално написано от _Cuddly_
Дразня се, защото не схващаш какво имам предвид!
Казах го вече в предните постове - от едното имаш изход - гаден е, но го имаш! Аборт, раждане и изоставяне и отглеждане. Избираш според ситуацията.
Затова това е най-малкият проблем в сравнение с болестите.
Разбираш ли ме?
П.С.
Не съм спала и яла, затова съм агресивна вече, извини ме.
Боже опази!!! Че ти все едно не си живял тея 18 години...Първоначално написано от dantro
![]()
![]()
![]()
Вече в сума ти теми съм споделяла убеждението си, че 18 години е най-подходящата възраст да започване на полов живот (ъъъ, не ми мучете сега, че за това няма възраст - сексът е отговорност, не развлечение за свободното време).
Не че ще разстрелваме младите 14-15 годишни любовчии и любовчийки, но намирам сексуалния живот на тая възраст за безотговорно решение, родено от главицата на някой дечко.![]()
оффтопик, cuddly,тва на снимката ти л иси?![]()
Разбирам те и то много добре но повярваи ми помня как ме е отгледала майка ми и изобщо не беше малък проблем.Извинена сиПървоначално написано от _Cuddly_
Нали няма да се разсърдите, ако се върна на горе-долу основната тема)) Мислех да напиша нещо адски дълго, но в крайна сметка идеята ми е кратка и ясна. Някой някога правил ли си е тест за ХИВ? Аз съм си правила 2 пъти. 1вия в началото на годината и 2рия 5 месеца по-късно за потвърждение. Не защото съм имала мн рискови контакти, напротив-защото съм имала контакти само с един човек в продължение на 5 години, някой с презерватив, други-не, но... само и единствено с него. Гадното е обаче, че той не успя да се примири с идеята да бъде само с мен... и ми беше изневерявал МНОГО пъти... Повечето пъти, без предпазни мерки
Кофти, а? Да обичаш някой толкова много, а той грам да не се сеща какви рискове ЗА ДВАМА ви поема...Anyway.
25те минути в които чакаш да стане време да си вземеш резултата. Оооо, ако можеше всяко неразумно дете, което не знае какво иска, да може да изживее примерни 25 мин. като тези... НИКОГА няма да постъпва безрасъдно и да прави секс БЕЗ презерватив. Ама по-хубаво било, ама по-приятно било, по-добре се усещало, не знам си кво.. НЕ ВАЖИ! Само да можеха да изживеят тия 25 минути...
Целият ми живот мина на лента...и особено евентуалното развитие на живота ми, ако резултатът е положителен. Сега... safe sex ALWAYS. И не правя НИКАКВИ компромиси - "обичам го, няма пари, няма време, няма под ръка" - не ме интересува. Помня тия 25 минути. Надявам се никога да не ги забравя.
Ууу, пак изписах многоУвлякох се
![]()
The only truth they can accept is their own.
Ами, съглсен съм с теб, како.
Аз също малко съжалявам за първия си път... и за първиТЕ си пъти. Беше прекалено рано, но пък не мога да върна времето. Що се отнася до СПИН-а, един тест решава терзанията![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Това и смятам да направя - пълни изследвания за всичко.
Ако трябва да избирам между бебе и СПИН, винаки ще предпочета бебето! А и има начини то да се махне, докато СПИН-ът е нелечим!Първоначално написано от dantro
Tи добре ли си?Първоначално написано от Wrathchild
Щяло да се отгледа....да не е толкова лесно..деца да гледат деца?И как ще го възпита ? Може би да вземе примера и то да ражда на по 13 години? И как ще обесниш на детето кой е бащата като едва ли малкото момче ще иска да поеме каквато и да е отговорност.
Да не говорим пък как ще реагират Вашите![]()
И аз това се опитах да обясня, но никой не ме разбра. Абортът е гадно решение, но поне е изход от ситуацията.Първоначално написано от krem4et0
Ти сигурно не им поясни, че вече не си на 15. Едно е бебе на 15, а съвсем различно след 18. Да не говорм за престарели лелки като мен на близо 23![]()
Уф, едно си баба знае, едно си бае. Бебе или СПИН - баси, кое е по-малкото зло?!Първоначално написано от {SeXy_BaBy}