- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Решаващата битка - "Благодаря" срещу "Мерси&q
Олеле какъв спор се е завихрил тук... аз ви изгубих връзката.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
О,да..бъди груб с него!
Той е 2ри курс все пак (),тоест пораснал е,няма да има : "Не в задника,не в задника,аз съм само на тринадесет" :P
Принципно съм съгласен, че след като има българска дума трябва да се използва повече...ама не мисля, че има чак толкова голямо значение и че трябва да се отделя чак толкова внимание на това...
...и м/у другото немсното [данкъ] ме кефи повече от "мерси"![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
you're welcome![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Много ме кефи...май си падам по таквиа батковци и все пак винаги, винаги се пробвам да ги измена. Хахаха. това е като синдрома, нали знаете отбягва ли ви някой, понякога повече ви привлича това в него. Отдавна си мисля, че все пак познавам един, двама, които, каквито и недостатъци да имат, то те са същите, които приемам за качествата, които те притежават и ме привличат. Много дълга тема и все пак държах да споделя. Пораздивжа пръсти ако няма как другак да изразя щастието си от...нищото ('= без коментар, чухте лиПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Първоначално написано от Сладичко_bi
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
като батковци, не като друго...кво толкова казох?Първоначално написано от Boot
едитче>да добавя липсва ми и баща, ако иска някой да ме усинови:
ще се науча да пиша
ще му водя счетоводните книжа
ще го слушам
ще го гледам
ще му чистя
ще му правя подаръци