.

Виж резултатите на анкетата: Ползвате ли....?

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да, пия

12 21,43%
  • не пия

44 78,57%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен
    Да,аз пия противозачатъчни и съм си много доволна.Досега несъм имала никакви оплаквания свързани с тях

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Aз пия. Подобно на една друга потребителка, която се е изказала по темата - започнах ги като лекарство за регулиране на цикъла, защотослед един прием на Постинор ми се разбъзика всичко и получих киста. Но след това и по препоръка на лекарката продължих да ги пия, за да се предпазвам от нежелана бременност.
    Доволна съм от това, което ми предписа, защото:
    1. Съм по-спокойна, че няма да забременея и няма да се налага да взимам опасни лекарства, като Постинор.
    2. Сексът е по-приятен и за двама ни.
    3. Регулира цикъла ми.
    4. Досега не са се проявили нежелани лекарствени ефекти, с които да не мога да се справя ( пия го от около половин година)
    5. Излиза ми по-евтино от презервативите ( около 7 лв месечно е или колкото 3 опаковки презервативи. Пия Регулон )
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на Barbie
    Всъщност бих пила, но не смея. Имам дотатъчно здравословни проблеми, пия достатъчно лекарства и не ми се ще да се натоварвам с още хапчета. Дори и гинекологът ми изрази мнение, че засега е по-добре да си останем с презервативите.

Сега не пия. Но все повече се замислям евентуално като навърша 18 да започна... Някак е по-спокойно, регулира цикъла, пък и някой каза, че е по-евтино, то наистина - 1 кутийка презервативи струва 1.60-2 лв, а аз не си купувам от най-скъпите.

Град
    varna
    az s1m na protivoza4ata4ni. po4nah gi zaradi silni bolki po vreme na menstruaciq. i sam mn dovolna, za6toto ve4e ne me boli izob6to. a osven tova se predpazvam ot bremennost. nqmam oplakvaniq otnosno stran4nite efekti, za6toto nqma takiva (pone pri men)

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Не.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Почивки правиш ли? Аз уж нямаше да правя, ама гинекологът ме стресира с 14 милиметрови яйчници и каза, че ако не ги спра за 3 месеца, то рискувам после да не започнат да функционират без странична намеса!
    Ами, не не са ми казвали за почивки, но се учудвам че и майка ми не беше правила за 10 г само 1 почивка за 1-2 месеца. На мен за сега нищо не ми е казал лекарят, но не знам..може би зависи кои хапчета пиеш, аз пия Logest

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сега съм в почивка и имам 2 новини-добрата е, че яйчниците ми явно си работят, защото ми дойде току-що, но лошата е че това е само 18 ден от цикъла ми...............Отврат. И ПМС-то беше ужасно-4 дни, а аз си мислех, че кръста ме боли така зверски, защото правя гимнастика ежедневно и съм се претоварила..............Искам си пак хапчетата-без тях се чувствам отвратително и ми идва по никое време! Преди 12 дена ми свмърши и сега пак съм цъфнала-ужас!

mislq da se otkaja ot ideqta da piq protivoza4atu4ni......ni6to li4no .....

Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Не пия противозачатъчни и не се предпазвам по никакъв начин...
    +1 имаме си доверие и знаем какво правим
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Май ще започна да ги пия по здравословни причини, а не защото има с кого да правя секс. Имам си проблемчета, на които май е крайно време да обърна внимание и съм се вкарала във филми за пробно абразио и ПАП(това второто само профилактично).

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си