.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Организиране на купон за Нова Година - помощ!

Здравейте, тази година за първи път ще празнувам без нашите. Една приятелка също ще е сама и в нейната къща ще правим купон. Така де, имаме 2 етажа, таван и цял двор . Обаче аз и още 2 момичета трябва да го организираме. На всички ни е за първи път такова мащабно нещо. И искам съвет - на Нова година май никой не яде, мислим само мезета да вземем и може би пържени картофи и пилешки хапки, ако някой огладнее. И все пак, трябва ли да има основно ядене?! Все пак сме на 14-17години, не мисля, че някой ще е толкова на зор да яде. По горе-долу колко литра безалкохолно на човек трябва да има и колко алкохолно? Балони с хелий трябва ли да има? Смятам, че те ще разчупят атмосферата. А хубав купон с малко или с много хора става? Досега съм била само на такива с по 20 човека някъде, но няма ли да е по-весело ако ги направим 50? И другото, което - който поканим, да измислим някаква такса, примерно 15 лв, или всеки да носи по нещо Абе въобще, помагайте
    Queen RuLz!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    фъстъци, сандвичи, картофки, хапки, пуканки, някакви сладки ще е хубаво да има

БАНИЦА - задължително!!!

иначе смятаи по половин литър безалкохолно и половин бутилка твърд алкохол на човек, плюс 3-4 бутилки шампанско и някви бири все пак ще почнете поне към 10 и ще продължи до сутринта, така че гледаи да има още поне 2 бутилки твърд алкохол за резерв, ако останат ще си правите афтър нова година

събирайте по 10 кинта примерно и гледайте да вкарате някакво разнообразие в храната и алкохола, защото не всеки обича всичко

и да - колкото повече - толкова по-добре
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Аз преди година празнувах с приятели но ние бяхме значително по малко отколкото ти смяташ да каните. Ние се бяхме събрали шестима три момчета и три момичета. Бяхме зели доста храна и значително количество алкохол и безалкохолно но накра се оказа че пиенето не ни стигна, а яденето го дояждахме два дни след тва като бяхме събрали секи по 10 лева. Надявам се че съм помогнала
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    бааааа всеки носи каквото си иска...

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има картофено пюре!!!
    защо точно картофено пюре

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ще ти обясня как правим партитата с приятели, пък дано ти е от ползва.

Първо, аз лично съм на принципа, че колкото повече хора има, толкова по-весело е.
    Щом правим нова година или купон, се виждаме малко по-рано през деня и решаваме по колко пари на човек да събираме за алкохол и ядене (обикновено към 15-20 лв..)
    В никакъв случай не се преебавай да купуваш това и онова преди да сте събрали парите, защото е много вероятно да се набуташ.

Парите са налице - отиваме в билла, пазаруваме яко. Купуваме най-веч водка, вино, бира, може мента и текила, но това - по-рядко. Ракията е домашна (и в огромни количества).
    Купуваш разни салати, мезета и т.н.
    И май е това.

Миналата нова година с 2 приятелки и мама направихме 3 баници с късмети. Голямо шоу беше! Но е препоръчително да се ядат преди да се изпонапиете. Няма да обяснявам защо.

Ако се сетя още нещо, ще свирна. Успех!
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Миналата нова година с 2 приятелки и мама направихме 3 баници с късмети. Голямо шоу беше!
    Миналата година правихме баница с момчето ми. Ако питаш него, ще каже, че той я е направил

Иначе в началото по погрешка взехме бутер тесто вместо кори за баница Така че той направи и бутерки, които се лансираха чудесно на сутринта, когато бяхме изгладнели.

И при нас главно се купува водка и след това вече ако има хора, които имат специфични желания (аз, примерно, наблягам на джина с тоник)... Купувате хляб, разни мезенца, солетки...общо взето - всичко ще свърши работа, стига да може да се яде на крак.

Вярно, че колкото повече - толкова повече, но все пак внимавайте кого каните. Правила съм партита, на които се изсипват много повече хора от предвиденото и ми правят големи проблеми (веднъж ми бяха изкъртили простора от стената - барабар с тухлата!!! да не говорим за счупените плочки в банята, надрасканите стени по стълбището на блока (трябваше после да пребоядисвам...) и така нататък...). Та, канете хора, които познавате достатъчно добре и знаете, че с тях ще ви е весело.

И наистина - не се нагърбвай да купуваш със собствени финанси...има шанс после да не се възстановят напълно.

Приятно прекарване.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Правила съм партита, на които се изсипват много повече хора от предвиденото и ми правят големи проблеми (веднъж ми бяха изкъртили простора от стената - барабар с тухлата!!! да не говорим за счупените плочки в банята, надрасканите стени по стълбището на блока (трябваше после да пребоядисвам...) и така нататък...).
    Олелеее, бая са се постарали..
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Detroit Ghetto
    дайте няколко човека по 10 лв си земете 40 ка чадел да свиете 1 бухалка ще се размажете а за твърд алкохол бял прочел в 1 пост половин бутилка няма да стигне за нищо освен да си промиеш устата зимайте повечко мезета
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Какви са тия глупости бе,младежи? За купон ви трябват индустриални количества БИРА,хрупанки,чипс и примерно салата....
    И БИРААААА най-вече... Много бира,всякаква бира... Чужда бира... Българска бира... Бира в стъкло,бира в пластмасови бутилки,бира в кенчета... БИРА
    Съгласен !
    we give it all.

Ъъъ, оказа се, че нямаме къщаа Предложете къде може да дадем някакъв наем и да се съберем и да си правим 24 часа каквото искаме
    Queen RuLz!

Повече от фен
    Първо ...според мен трябва да се съберете ако не всички, то поне колкото успеете, за да изясните предпочитанията относно алкохола и да не купувате излишни спиртове..Съгласна съм, че някои пият примерно по половин литър , но други могат да изпият и 2.Трети може да изпият и 1 чаша-така че това е относително.Трябва да има някфи 2 вида водка, джин, ракия, бира-задължително и може и текила, ШАМПАНСКО ! .Безалкохолното-около 10 бутилки биха ви оправили, ако наблягате на алкохола и сте около 20-30 човека примерно.Аз наблягам на безалкохолното.
    Относно храната-трябва да има.Поне нашите събирания продължават от порядъка на 3-4 дни(не говоря за Нова Година) и ако си мислиш, че примерно на сутринта няма да има изгладнели и прегладнели копеленца се лъжеш.Десетина хляба, салати, нещо тестено-сладки, соленки, пилешки хапки или обикновени кюфтенца( на тях ще им изчислите горе-долу броя) + още 20 отгоре !!! Ако партито ви не е като нашите ф някфи забутани села без капка живот и само един магазин, и има магазини наоколо ,ще бъде супер.
    Събирате по около 20 кинта и купувате това, което предварително сте се уговорили, като сте си направили някфи груби сметки горе-долу.Ако ви останат пари-супер, ако не като ви се свърши всичко на сутринта събирате още и докупувате-лесно е.
    Проявете креативност.Например, за едно парти с 2 приятелки взехме хипер много парти-шапчици, някфи маски изтрещяли, балони, някфи видове свирки и т.н. и стана хипер забавно, шумно-леко инфантилно, но различно и падна яко хилеж.
    Относно налазвачите-тях ги има навсякъде, така че си бройте около 10 отгоре хорица, които ще дойдат без покана, но пък става по-яко(ако те са яки) .
    Айде успех със организацията и ако има нещо друго свиркай.

Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    Първо ...според мен трябва да се съберете ако не всички, то поне колкото успеете, за да изясните предпочитанията относно алкохола и да не купувате излишни спиртове..Съгласна съм, че някои пият примерно по половин литър , но други могат да изпият и 2.Трети може да изпият и 1 чаша-така че това е относително.Трябва да има някфи 2 вида водка, джин, ракия, бира-задължително и може и текила, ШАМПАНСКО ! .Безалкохолното-около 10 бутилки биха ви оправили, ако наблягате на алкохола и сте около 20-30 човека примерно.Аз наблягам на безалкохолното.
    Относно храната-трябва да има.Поне нашите събирания продължават от порядъка на 3-4 дни(не говоря за Нова Година) и ако си мислиш, че примерно на сутринта няма да има изгладнели и прегладнели копеленца се лъжеш.Десетина хляба, салати, нещо тестено-сладки, соленки, пилешки хапки или обикновени кюфтенца( на тях ще им изчислите горе-долу броя) + още 20 отгоре !!! Ако партито ви не е като нашите ф някфи забутани села без капка живот и само един магазин, и има магазини наоколо ,ще бъде супер.
    Събирате по около 20 кинта и купувате това, което предварително сте се уговорили, като сте си направили някфи груби сметки горе-долу.Ако ви останат пари-супер, ако не като ви се свърши всичко на сутринта събирате още и докупувате-лесно е.
    Проявете креативност.Например, за едно парти с 2 приятелки взехме хипер много парти-шапчици, някфи маски изтрещяли, балони, някфи видове свирки и т.н. и стана хипер забавно, шумно-леко инфантилно, но различно и падна яко хилеж.
    Относно налазвачите-тях ги има навсякъде, така че си бройте около 10 отгоре хорица, които ще дойдат без покана, но пък става по-яко(ако те са яки) .
    Айде успех със организацията и ако има нещо друго свиркай.
    Благодаря много, но вече си нямаме място Трябва да е някъде в София, ама къде можем да го направим. Дали има възможност някой с по-голям гараж да ни отстъпи срещу определена сума? Или апартамент в краен случай...
    Queen RuLz!

О, тва с наемането на апартамент не ти го препоръчвам, защото няма да си се накефите като хората. Поне според мен е така. Или си намерете някой фр със свободно място, или минете без парти...
    А като сте толкова хора, няма ли поне един с 2 апартамента или вила?? При нас винаги се намира някой, който спасява положението....
    Те вече ти казаха основните работи за правене на парти, аз наблягам на многото алкохол и на пластмасовите съдове (не искаш счупени чаши, а и после миенето е брутално).
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен Аватара на koalka
    Хубаво е да сметнете колко горе-долу ще ви излезе целия разход и тогава сметнете по колко от всеки човек трябва да вземете.Все пак според мен сандвичи трябва да има, колкото и да е - само да пиете и това не си е работа.За алкохол не знам дали питаш, но и него може да сметнете...Примерно една бутилка грубо за двама човека, макар че това си е множко.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На нова година трапезата трябва да е обилна-да има задължително пуйка с ориз или със зеле, плодове, ядки, салати, баница........И купон с много хора не става. Скоро бяхме на рожден на 1 приятел. Той и 1 момче си го празнуваха на едно и имаше сигурно 30-40 човека. Беше много тъпо просто. Седяхме си на групички, с никой не се запознах, а си бях с тези, които познавах и се събираме всяка седмица. миналата седмица имахме 4-ма пришълци и пак беше тъпо. Ние сме си 6 човека+2-ма, които не са в града за момента, събираме си се само ние и си прекарваме страхотно. сега за 8-ми декември се чудим какво ще правим, но пак не мислим да сме повече от 10 човека. И..........не е важно пиенето и храната, важно е хората, с които ще бъдеш да се готини, отворени, да се забавлявате. 7-8 човека с 1 микрофон и мид файлчета за караоке сме си спретвали такова парти..................направо сме се омазвали от кеф!

Град
    Свищов
    Нямам против нови хора. не съм им казала махайте се, а и мнението не е само мое. Нямам проблем да общувам с нови хора, напротив.с някои се получава просто от раз и си прекарваме после добре. Но да ми дойда в дома 40 човека, 30 от които не познава-не го разбирам. А и когато са 10-15 човека се получава по-сплотено. Всички 1 вид са заедно, а не се делят на групички по 5 човека и всеки да си прави неговите неща. Като се замисля не съм била на хубаво събиране с повече от 10-12 човека и причината не е в мен. ВСИЧКИ изпозаспиват към 1 часа просто, пият, ядат и пушат и просто няма го настроението. А да ти кажа не съм от типа, която се лепва за гаджето си и не вижда никой друг и не говори с другиго. Напротив приказлива и общителна съм, опитвам са да завъра разговор, но просто някои хора не са моите хора и това се усеща след първото пренебржително оффффффффф.
    Ако питаш компанията(включително рожденника) дали рождения ден със 100 човека му е харесал, никой няма да каже-да, хареса ми.

Мега фен Аватара на Blab
    ^ хората са различни! Мисля, че го знаеш.

^
    И точно заради това авторката на темата трябва да събере най-близките си хора, които ще бъдат на купона и да се разбере с тях кой, какво и по колко ще пие/яде.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    явно се движиш със стереотипни хора...

най-грандиозните партита на които съм присъствал е било... просто лудо- много хора, непознати- нови лица, много пиене, танци, забавление, разговори... освободена атмосфера и не е имало разделение на групички, а по-скоро трансфер- от една групичка с хора си занасям чашката към друга, а и групичките непрекъснато се менят...

в един момент говорим за футбол с няколко пича, в следващия момент си денся, викам наздраве на някой, а после влизам в спор относно Паоло Коельо и т.н.

Всеки, както си го направи
    А може би просто сме прекален близки и сме вс заедно-от близо 2 години всяка седмица се събираме..........много сме си свикнали и други хора просто нарушават нашата идилия!

добра музика, добро пиене и добри приятели...
    всичко останало си идва на мястото впоследствие

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Купонджийте да кажат
    Иначе си носи каквото на тебе ти харесва
    и повечко алкохол

Голям фен

Аз не да помагам....щото сега не мога. Много ми е зле. Но може би ако ти кажа както Аз очаквам от Нова година ще ти дам някаква идея. Аз искам храна, много храна, искам торта за замеряне, тоест с много сметана, искам сладолед, искам хайвер, искам шампанско, искам коняк с фастъци, искам елха, искам изкустен сняг, искам захарни бастунчета, искам камина, искам топли пухкави удиала, в икоито да се пъхаме с братята ми и да се надбягваме сякъш сме в чували, искам когато се натряскаме достатъчно и ни е топло, да излезем на вън, да има сняг и да се замеряме със снежни топки, сякаш сме противници войници, забравили за войната, понеже тя е един голям абсурд, охооо което ме подсеща искам и готини лозунги да пиша, да има, да е шарено, да има танци, много коледни песни, много Депеш Мод, много Оливия Нелтън, много свещи, много герлянди в косата, ананас, банани, портокали, мандарини, прегръдки с непознати, когато ти се доспи, лягане с някои с който да сте си гушнати цяла нощ, а после сутринта....няма да казвам сутрините са магически, не ми се ще да разправям за тях и да взема да забравя нещо.... Мисля това е. От купон не очаквам такива работи, само да добавя.

i s petima 4oweka shte stane kupon
    ako ne si bil wliuben nikoga to ti ne poznawash BOLKATA !!!

Човече сериозно ли ?
    Събираме се в приятел, разполагаме с цяла къща(за предпочитане е пред апартамент)хлдилника е пълен с пиене и ядене МУЗИКА на ниво изпълнения в басеина спане който където му падне секс във почти всяка стая драифане и без него неможе надпревара с чашки уиски на екс!!!Минимум 30 човека!ТОВА Е КУПОН ЧОВЕЧЕ просто мнение (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си