- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без презерватив
Здравейте. Значи аз започнах половия си живот без презерватив и с тази партньорка го правихме няколко години без. Но в един момент когато започнах да правя малко безразборен секс се наложи вече да ползвам капут, но пък когато го ползвам не изпитвам никъкво удоволствие от секса. При всички ли е така или е само при мен? И вие как го правите с или без
Мн ясно,че без е мн по-яко и аз не изпитвам удоволствие като е със
Не съм надута,а просто съм разглезена
без е по - яко естествено, тия гуми само убиват кефа
BMW POWER
За мен почти няма разлика..и все пак съм ЗА презервативите..И има много подобни теми...![]()
и на мен ми е мн по хубаво без ... :P
Some girls are just born winners !
това щого си момиче, а не момчеПървоначално написано от KimBerLy1912
BMW POWER
bez e mno po qko estama si ima i riskove kvi li ne !
![]()
Music Saves My Soul!![]()
(\__/)
(='.'=)SMILE
:P
('')_('')
Почти разлика не усещам. При мъжа е по-различно естествено, но с тънки презервативи ще е по-добре. А твоята приятелка не се ли усъмни след като изведнъж сте почнали със?
Еми аз предпочитам без ,защото удоволствието е тройнообаче е по-добре със
![]()
Без презерватив удоволствието е по-голямо.
Обичам само един човек и това съм аз.
Има осезаема разлика, обаче за мен лично рискът не си струва. По-малко приятно или не, моментното удоволствие не ми е по-важно от здравето. Или от това на партньора ми. Кремчето е права, че с тънки презервативи ще ти е може би малко по-добре. А ти сериозно ли НИЩО не усещаш когато си с презерватив?Не вярвам
![]()
The only truth they can accept is their own.
Всички казват че без е много по добро .. не съм пробвал все още .. има много рискове не ми се рискува .. аз се филмирам от един скъсан капун пък камоли ако го правим с приятелката ми без![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Без е много по-хубаво.
Предполагам , че е нормално сега да не ти доставя кой знае какво удоволствие. Все пак си свикнал с нещо..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
na men li4no bez mi xaresva pove4e,ama mnogo rqdko moga da se otpysna napalno,smisla pritesnqvam se da ne stane nekoi gaf,za tova po dobre zalagaim an sigyrnoto
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Със естествено! Особено когато сексуалните ти актове са "безразборни"!
ами естествено че без презерватив е по-яко,ама замисли се ако твоята приятелка се страхува от забременяване и тн.Помисли и за сигурността не само за удоволствието.А и все пак се продават тънки презервативи опитай с тях :P![]()
За мен не е от особено голямо значение за усещането като правя секс с или без презрврватив. Но презерватива трябва да го носиш, вадиш, слагаш, сваляш, прибираш, хвърляш, пазиш се единствено и само от нежелана бременност (когато си с постоянен, здрав сексуален партньор) и не можеш да се отдадеш толкова на ласки и чевстава, защото има едно бърсане, миене и т.н.![]()
Razbira se,che bez e mn po-qko,vypreki che sym momiche i za men,kakto i za nego razlikata e ogromna.Oshte kato mi go vkara i se useshta,che e "golichyk".Ot druga strana pyk na momenti vs se razvalq kato go podseshtam postoqnno da vnimava i taka.Zatova sme reshili da si go pravims gumichka.Deto se vika "Vyrji si popa,da ti e mirno seloto."
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
abe vse pak ima razlika da blije6 med prez burkan i napravo da blije6 meda e po golqmo ydovolstvie
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
То че е по-яко без така е ама не рискувам да стана баща за един секс.
ne sym go pravila do sega bez i nqmam jelaniПървоначално написано от Peshito
moita nai-dubra priqtelka kazva "nikakvo 10-minutno udovolstvie ne moje da kopnenstira nervite hvyrleni do sledvashtiq cikyl" i sym syglasna s neq , pone zaradi vyzrastta mi v momenta i polojenieto mi
smqtam , che imam dostatycho vreme da go pravq bez i to ne e sega
![]()
moje bi kaot useshtane e po-hubavo za momceto![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Az bez.Vse pak za da re6a 4e iskam da legna s nqkoi,bi trqbvalo da mu se doverq.Ne pravq seks bez lubov,no bez prezervativ!
Доверието не е метод на контрацепция. Да не говорим, че то от болести не пази. Над 3 години съм с партньора си...нима му нямам доверие? И всеу пак без никакъв контрацептив няма да правя секс-било хапчета или презерватив. Много ме дразнят такива твърдения-ние си имаме доверие-защо да се пазим? Значи ние си нямаме доверие, защото предпочитаме да осигурим сигурността на пратньора си и да предотвративм нежеланите последствия като бременност да речем!Първоначално написано от svm1987
Toy ako ima6e symneniq 4e bi mogyl da me zarazi s nqkakva bolest,nay-malkoto koeto bi napravil e da me predpazi.Zavisi za kakvo doverie govorim,za6toto az znam 4e Toy ne bi pozvolil da mi se slu4i ne6to koeto ne iskam!