- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без презерватив
От болести не ме е страх-каквото сме имали сме си го предали вече......но ние сме само 1 двойка. как може и двамата д сте сигурни, че не е еякулирал малко(и това се случва без той дори да се усети), ако е прекалено възбуден и иска да удължи усщането и не го извади на време, ако просто днес го мързи, ако позата не позволява той да излезе навреме(напр. момичето отгоре).............варианти много. Гафът става за части от секндата. Ама такае то-щом правим секс със презерватив, значи си нямаме грам доверие.
Ti kakvo iska6 sega da se zaqjdame li?Az pi6a 4e imam doverie v priqtelq si.Za 2 godini Ne se e slu4valo da svyr6i v men po gre6ka.Zakysnqvalo mi e,no NIKOGA dosega ne sym si vzemala test.Ne sme 4ak tolkova nekadyrni...Ti ako ima6 symneniq 4e moje da stane ne6to si pravi seks SYS prezervativ.Az ne iskam!
Темата се изчерпа
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Не е въпрос на некъдърност. Въпросът е, че всичко става на тоя свят и умните хора се презастраховат. Виж сега, едва ли 1 бебе би ми объркало тотално живота. И без това разбрах, че няма как да пиша магистратура(скапана работа) и ако искам да имам магистърска степен, ще трябва да уча още 5 семестъра, а не 3...............леко ми се прецакаха плановете за бъдещето, но това е друга тема. Въпросът е, че докато бебето се роди, ще съм завършила с 2 специалности от висшето и 1 от средното.............все някак си работа ще си намеря. Въпросът е, че на този етап не искам да се случва точно това...............Първоначално написано от svm1987
А и презервативът е кратко-до нова година или малко след това. После се връщам на добре познатите хапчета, ако не стане нещо........
ОVКV това с ваденето го разбрах, а какво ще кажеш за спермата(не предеякулационна течност, а сперма), която изтича понякога, ако мъа задържи оргазма си?
Kakvo da ti obqsnqvam na teb?Ti si naqsno s edni ne6ta,az sys drugi.Pisah ti,4e kolkoto i da mi e zakasnqvalo ne sam si pravila test.Znam kakvo pravq.Vqrvam v Nego i v sebe si.Vseki si ima principi,na koito dyrji.Az na moi,ti na tvoi.A za magistyrskata stepen-uspeh!
аз също съм на мнение че доверието не може да те предпази както презерватива.това че ползваш презерватив не означава че си нямате доверие.въпрос на сигурност .и все пак всеки постъпва както смята за добре
![]()
Dobre togava.Kajete mi za prezervativ,koito moje da predpazi 100%!Prosto riskuva6 ili ne.Tova e!Vse pak za men ne be6e risk da povqrvam na priqtelq si...
Ти не разбираш май какво точно ти казваме? това, че правя секс с предпазни средства, не е защото му нямам доверие, не е защото той ми няма доврие. Той ще си свърши отвън, знам, но има някои фактори, които да се намесят, когато най-малко искаш. И ощенещо като толкова ще те пази-правили ли сте си изслевания, ти ходиш ли н гинекологичен преглед със вземане на секрет 2 пъти годишно? Ако имате инфекция лекувате ли се? И изобщо н какво се крепи доверието ви, че няма никога нищо да ви се случи и да си лепнете нещо. Аз имам доверие на партньра си-че ще ме пази, че няма да позволи да забременея без да го желая, че няма да прихвана нещо.................И защото му имам доверие, знам, че ще сложи презерватива, когато ни предстои акт. повече от 6 месеца не г бяхме правили с презерватив, но сега спрях противозачатъчните. А ако знаеш рискът след употреба да се забременее е много висок. Казах му-от този месец така и така пак с презерватива и дума против това не съм чула!
Radvam se za teb 4e se razbirate s priqtelq si i 4e uvajavate mneniqta si.Kolkoto do lekuvaneto-ne e imalo ot kakvo.Nqma6e ot kakvo da se pazim...
Презервативи,които да предпазят 100% няма.То на опаковките си пише (не помня точно колко беше мисля че 98%).Все пак остават 2% шанс за нежелана бременност
виж сега може да не съм сексоложка, но според мен не си струва да рискуваш заради малко повече удоволствие....![]()
He ce DaBaM /\ecHo u s1M uHaTa :P
+1Първоначално написано от princesa_viki
Моята приятелка се страхува дори и като го правим със презерватив. Не съм го правил без презерватив, но ако сръвнявам свирките и секса, определено повече ми харесват свирките ( може би защото са без презерватив )
Bez est ama samo s sigoren 4ovek ina4e kategori4no NE!
Знаеш ли кое момиче няма вагинална инфекция? това, което не се е изследвало за такава. Ти може да си седиш, даже и бяло течение да нямаш и пак да имаш инфекция. Тя се хваща от водя, изкуствено бельо, ядене на шоколад, лекарства, от чревна инфекция, преминала към влагалището..........то хиляди неща. Никога не може да си сигурна, че нямаш подобна.........Разбираш ли какво искам да ти кажа-може да сте идеално чисти без грам болест, но да си обуеш днес сатенени или дантелени прашки и утре да си с инфекция, която ще лепнеш на него. При него няма проявление, ти може и дасе излекуваш от самосебе си даже, но той я има и пак ти я предава. И се въртите в 1 непркъснат цикъл. ти не ми отговори-посещаваш ли поне 2 пати годишно гинеколог? Вземат ли ти секрети за изследване? Имала ли си поне 1 път бяло течение?Първоначално написано от svm1987
Ami na men mi haresva pove4e bez i po edno vreme(1-2 sedmici) s biv6ia mi priatel go pravehme taka i ne me be6e strah 4e 6te zabremeneia za6toto svur6va6e otvun no ne mi haresva6e 4e kogato svur6va ne moga da go yse6tam v sebe si a za men tova si be6e nai-hybavata 4ast...Vupreki 4e 2 puti sum si imala iadove s prezervativi mislia 4e s tiah e po-dobre..![]()
за едното удоволствие после си трошете главата...и все пак всеки постъпва както смята за добре![]()
обикновен секс - със презервативи
но анален(понякога) и орален без тях
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Всеки го прави както му харесва и както смята, че ще е най-добре за него. Аз по принцип съм ЗА презервативите, но е имало случаи когато сме го правили без и все пак удоволствтието си е несравнимо.![]()
>>> House Music <<<
mmdam po qko e bez... oba4e riskovete naistina ne si struvat... az su6to ne moga da se otpusna napulno kogato go pravim bez... imam doverie na priqtelq si...oba4e stavat gafove... i po dobre sus...![]()
Ами аз до сега не съм се е**** , но като започна полов живот сигурно ще ползвам презерватив ... по сигурно е !
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
vinagi s prezervativ i to DUREX,za6toto ne iskam da hva6tam SPIN ili sifilis.vinagi si nosq prezervativ s men,za6toto moje mom4eto da ne si nosi...nikoga bez...
Bydi krasiva,gorda,nedostypna za tazi papla4 ot myje.Bydi kovarna,daje podla za da ne moje nqkoi pytqt ti da spre.V jivota milost ne priznavai,granit bydi,syrce ot mraz,edna edinstvena vlast priznavai-vlastta na sobstvenoto AZ!
и а сам твардо за презарвативите , вси4ко се су4ва и е по-добре сас отколкото нерв \/ и за едното удоволстве!!!!!