- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми, защото аз не мога...
Taka iskam da zapochna s tova che mnogo dulgo vreme sum s edno mom4e i ne go obicham ne mi trupva i nikoga ne mi e trupvalo,kato na vlubeno momi4e,no sum mnogo prevurzana kum nego MNOGO,imam chuvstvoto che nishto ne bih mogla da napravq bez nego.Imam chuvstvoto che toi e suvurshen,no ne moga da go obikna.kazvala sum mu go i naskoro pak mu go kazah,no tozi put bqh kategorichna i mu kazah che iskam da se razdelim i mi e mnogo tejko no ne mislq che trqbva da se subirame otnovo,zashtoto nqma smisal da go luja i da gubq vremeto na dvamani kato prez tva vreme moje naistina da sre6tnem hora koito da obichame i te da ni obichat..toi mnogo me obicha i ako produlja da sum s nego imam chuvstvoto che sled vreme shte strada mnogo pove4e za men,makar i sega da mu e adski tejko...no sum sigorna 4e ako ne e skoro to mnogo skoro ako trugnem pak,6te se razdelim..zashtoto iskam da obicham..a toi ne e 4ovekut..taka mislq az a vie?(na nqkolko puti sme stigali po4ti do razdqla zaradi trupkata no na nego ne mu e problem da ne go obicham)![]()
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
правилно си постъпила..
Животът е адът описан в Библията!
ei mila...da ti kaja li..moqta situcia e tochno takava...1:1 i az go ostavih,no znam che mn strada toi...i men me boli zaradi tova...che nemoga da go obikna....kakto sam obichala dr momche i ne moga da usetq taq trypka s nego..
JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!
Izglejda tova momche, s koeto si bila si prevyrzana kym nego kato priqtel samo? Lubovta e chuvstvo, koeto se chuvstva sys syrceto, kolkoto i da smqtame, che mojem da q kontrolirame, ne e taka... Spored men lubovta e sydba i e mychenie da si s nqkogo, kogoto ne obichash, trqbva da ti e nasyrce chovekyt,s koito si. Всеки си има своята половинка и рано или късно я намира... Добре е когато всичко приключи на време...
ИЗГЛЕЖДА момчето е лудо по теб прави всичко за теб можеби ще си даде живота за теб .. за да се влюби тои толкова трябва да е бил с теб поне месец ... а ти защо си била с него толкова време ? ДА го залъгваш и да му даваш празни надежди ... Това сте повечето жени .. нямам думи.
Помисли малко за него бе закво си му пречинила това ..
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
tq da ne e iskala pyk tova da mu prichini ??? moje da go e obichala ili pone da si e mislela taka shtoto e bila privyrzana kam nego....kvo e vinovno momicheto ???Първоначално написано от dantro
Първоначално написано от ssiska
Кво е виновна ли виновна е че го е баламосвала супер много време! тои сега я обича а тя неиска да е с него а на него какво му е ? сис пак не мислиш за хората около теб ... стига с този егоизам бе ване
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
[
Кво е виновна ли виновна е че го е баламосвала супер много време! тои сега я обича а тя неиска да е с него а на него какво му е ? сис пак не мислиш за хората около теб ... стига с този егоизам бе ване[/quote]
ami da obache i tq se e zablujdavala...ne e znaela kakvo iska... i ne sam igoist)) az ako bqh nqmashe da me ebe za moq bivsh ..
Ами ако ти пукаше за него нямаше да го оставиш и нямаше да го баламосваш толкова време да позная колко ... 8 месеца![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
ae imenno che mi puka za tva go napraih...inache moeshe da sam s nqkoi drug sega i pak da sam s nego...zashto da go lyja??? bqh s nego 6 meseca... a i momicheo sig koeto pusna temata e v syshtata situacia kato men..
Ами добре щом си го направила с тази цел а тои сега имали си друга щастлив ли е или страда още .. по теб ... колкото и да е жалко
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Еми, така е трябвало да направиш - разделяте се и това е.Няма смисъл него да лъжеш, а да се измъчваш ти.Привързаността не е достатъчна за една връзка, трябвало е много по-рано да го направиш това...
toi strada adski mnogo ....i syrceto mi se kysa..i se pitam kakvo mu prichinih...no nqma smmisal da prodalji edna vryska kato nqma obich i trypka...ot ednata strana de
Мн благодаря за съветите...и макар да съм допуснала грешка че толкова време съм с него сега ще я оправя-по-добре късно отколкото никога![/b]
Ти най-добре си усещаш какво искаш и какво ти липсва.Щом си пожелала да се раэделите,эначи е правилно.Ти си таэи,която трябва да вэима решенията эа себе си.Мисля,че щом така си го почувствала ,така е трябвало.Но каэа ,че си много привърэана към него.Пробваите се да не си прекратите контактите тотялно.При малко хора се получава,но не е невъэможно.
[size=7][b][u]fosse cos
Ако наистина превързаността ти към него не е началото на любовта .....да добре си постъпила ,но недей да прекратяваш всички отношения с него ...поне можете да останете приятели ..не се знае може пък да разбереш,че всъщност си го обичала но те е било страх да го признаеш пред себе си =D>