- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- АМИ...НЕ мн иНтересНо
spored vas mnogo li e / malko li / noormalno li e za edin den da izqdesh : 1 tarator4e,2 kuftenca s malko sma4kani vareni kartofi, 5 beibi sa4i i malko par4ence(20 gr) kashakval
Napulno normalno..\
/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
a s tolko hrana na den ( pri polojenie 4e ne iam sladko i hlqb e i picii duneri i t.n i sled 18 4asa ne qm) moga li da otslabna
Мисля че е добре яденето .. нормално е щом искаш да отслабнеш .. според мен се захвани и със някакъв спорт към допълнение към диетата ти ... така ефекта ще е по добър и по бърз също така тялото ти ще е по секси .. избягваи да ядеш бял хляб .. това е от мен аиде успех![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
blagodarq mnogo az sam go sprqla hlqba ii tancuvam a i vseki den imam okolo 20-30 min hodene pesha (no sredno tempo a ne barzo)
aaa da mi kajte oshte hitrinki ili saveti za otslabvanee osven tezii
Ами добре е може 1 2 пъти в седмицата да тичаш някаде .. парк стадион ... за готино дупе![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
blagodarq dantro az lqtoto ti4ah i imashe efekt no sega e i mn studeno a i nqma s koi a sam v nov grad ii e malko kofti sama i nqmam mn vreme
OShte savetiii pls
Амии всичко с времето си .. малко по малко .. щом нямаш възможност да тичаш ходи на фитнес там има доста уреди за секси тяловелоаргометар .. и мн. други
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Не е нормално, трябва да се яде повече![]()
Let The BEAT Control Your Body
Нормално ли е сутрин да хапваш по 3 баници и една голяма боза на обяд две купички домашно адене с почти цял хляб и на вечеря същото а при положение и че ям постоянно?? :P :P :P
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
аз ям по-малко , но е нормално
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Яж по малко,но поне 5 пъти дневно,ако ядеш малко храна и на 2-3 пъти организма се натрупват повече мазнини като резервни вещества ако това продължава дълго.След диетата не трябва да си връщаш предишния режим на хранене веднага,а постепенно.
aaa tezi koito mi kazvat da iam po malkoo:kolko da iam daite mi pimerno menu
Spored men ne samo 4e malko qdeneto,no ne e i palnocenno.Trqbva da se qde6 plodove,salati i mle4ni produkti(kiselo mlqko,sirene ka6kaval v ograni4eni koli4estva,no ne 20 gr na den,absolutno nedostata4no e) a kioftencata,moje da gi zameni6 s pli6ko meso ili nqkakva riba.No ne zabravqi plodovete i zelen4ucite,ot tova koeto si opisala vse edno po4ti ni6to ne qde6.
Tова е нормално![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Горе долу е нормално.
Ако искаш да слабееш.. Яж често и по-малко, както и трябва доста да се движиш.
ami tvaa za plodovete i zlen4icite go znam prostoo dnes gi izpuskam ina4e si hapvam qbalki aa v taratora ima krastavica i mlqko a kuftencata s a pileshki i pe4ene vmesto tqh si pravq pileshki pe4eni parjolki (takiva malko na kas4eta) obojavam gii aneshto drugoo koeto da pravq za da svalq kg (ima 10-12 kg)
ми нормално си е.въпреки че аз ям по толкова а не съм на диета.нзм.а също за секси дупе както ти казаха вече щом неможеш да бягаш защо не ходиш на фитнес и там на бягащата пътечка
Аз пък ще ти "кажа" да ядеш от всичко,но по малко.Никога не се лишавай от нещо.Яж го,но в малки порции.Не се лишавай от хляб,месо,зелечуци.По възможност избягвай пърженото,консумирай повече варено.Свинското е мн калорично.Избягвай мазни храни.Яж много ябълки,крушите са сладки и калорични,грейпфурт (тъй ли се пишеше?),за сведение бананите са доста калорични,яж киви и много моркови.Не яж много кИфтета и кебапси,разни мазни колбаси,кренвирши-не заради друго,а за това,че са наблъскани с много добавки.Не забравяй млечните продукти.Кашкавала е доста калоричен,ако питаш мен.Яж кисело мляко с нисък процент масленост.ИЗБЯГВАЙ СОЛТА И СОЛЕНИ ХРАНИ.Солта задържа течностите в организма,което ще ти направи лоша услуга,ако искаш да отслабнеш.
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
За мен това е малко ... но аз обичам да си угаждам![]()
А защо не ядеш плодове![]()