- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съдържание на калории в различните храни
^ ааа тука в тая тема половината хора които влизат отслабват,сигурна съм че горната снимка много ще им хареса![]()
Иначе калкулатора който Wwwooow е пуснала мисля че е много полезен (http://www.calculator.bg/1/kalorii_sport.html) (:
искам да ви попитам кой от двата типа хляб има повече калории и повече се затлъстява-препечен или обикновен?
Някои може ли да ми каже около колко калории има в 100 гр. сатленки никъде не мога да намеря информация
Истината не е калорийният дефицит. Нещата са много по-комплексни! Казвам го като като персонален фитнес треньор и диетолог
![]()
teja 42 kg , na 15g , 1,62 visoka .. problema e 4e predi 2 meseca bqx 50 kg i sega vsi4ki mi kazvat 4e ako si vurna kilogramite 6te sum po hubava , no az imam nqkakuv neveroqten strax ot napulnqvane , ot 2 meseca cheta kaloriite na vsqka edna hrana koqto qm (ako qm izob6to, zashtoto nai chesto qm samo po edin put na den), cikula mi sprq ii ... neznam kakvo da pravq daite mnenie
е тва "60 минути - Хранене - 60 калории" ме изуми. Не се бях замисляла никога по този въпрос.... докато ядеме изразходваме калории. Супер.
А занародните танци не пише колко изразходваме. А аз на народни и ходя и ми стана интересно.
Тука четох една интересна статийка- "2 минути целувка - 15 изгорени калории". ХЕХЕЕЕhttp://www.ecomedia.bg/be-eco/way-of-life/article/4299
Аз лично не гледам калориите а да се движа повече и що годе да карам по тази програма Цък
То добре всичко, ама само това не ми стана ясно :
60 минути - Хранене - 60 калории???
Ами това е в поста, койот glupachE е постнала, в графата спорт.
Само че не видях дали има за слеха.... Аз знам, че ако се смеете по 10-15 минути на ден, ще увеличим седмичното изразходване на енергия с до 280 калории.![]()
темата е мн готина, аз по принцип съм от хората дето ядат много, но нищо не им се лепи.![]()
никога повече няма да ям месо![]()
http://goo.gl/swwvh
Надявам се да съм ви помогнал![]()
А някой да ми предложи ефективен начин да НАДЕБЕЛЕЯ? Моля ви, с поднормено тегло съм и каквото и да правя си седя на тея килограми и не мога и не мога :X На почти 14г. съм, висока съм около 156 и тежа едва 35 килограма :O Не е нормално, нали? ..
д
Оле хора стига с тези диети!! Трябва спорт! Хубво е да се храниш здравословно и умерено ,а не да се тъпчеш ,но в центъра на нещта е спорта.. от там се започвамога да ви препоръчам аеробиката, от нея бързо се отслабва (от личен опит го знам) успехх във войната с калорийте
![]()
![]()
Да се запиша и аз че да следя, бравос glupacheE за темата много полезна информация и едно голямо мерси за целият положен труд да описваш всичките продукти и техните калории, аз лично нямам проблем с надебеляването, по скоро имам проблем с качването на килца, но все пак сме още млади с бърз метаболизъм пък и съм постоянно в движение и спортувам много, ще му мисля като остарея
Повечето хора тук мислят грешно. Няма такова нещо като "борба с калориите". Има борба с мазнините, да, но не и с калориите. Защото калориите са гориво, хубавата храна те зарежда с енергия и е жизненоважна, не трябва да се мисли за нея като за враг.
Впрочем, ако се интересувате, на www.loseit.com може да изчислите калориите на всеки продукт или ястие.
за мен най-добрата закуска е
заквасена сметана с овесени ядки и белтък , доста стабилно е