.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Град
    СОфия

Как да убедя мама ?!

Моя проблем пък е обратен на другите писани преди мен
    Мама иска да ме води на гинеколог защото нз откъде е сигурна 4е см правила секс... а аз не съм! но ако ме заведе ще и се разсърдя че ми няма доверие..смисал нямам ни6то против да ме заведе ама после нз дали ше мога да и проговоря. И без това никога не съм била в добри отношения с нея но все пак ми е майка не искам да се стига до това..как да я убедя че не съм го правила без гинеколог..
    знам че ше кажете че така или иначе е хубаво да ида за профилакти4ен преглед, но аз си го правя през месец това ходене.. и се пак едно е мама да ме заведе с мисълта че съм го правила и друго е само за профилактика..
    но най-ми е мъчно че ми няма доверие..как мога да променя това?
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Въпросът е в това, че с нещо си заслужила това недоверие. моята майка никога не ме е водила на гинеколог с тази цел. Дали ми е имала доверие или не-аз не зная, но никога не се е съмнявала в моята напорочнист. Може би, защото никога не съм й дала повод за това. И ве пак........доверието между майка и дъщеря е много важно. покажи й, че не е права и отиди на пустия преглед. Тя ще разбере, че е сгрешил и ще ти вярва повече.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Сядате на масата слагате салатата и ракийката и почваш:
    Мамо не съм правила секс!
    Не ти вярвам!-тука я удряш ако се наложи
    2 опита мамо не съм правила секс!
    Не ти вярвам!-почваш да ревеш и да се тръшкаш!
    3 Опит мамо не съм правила секс никога!
    Ако вече не ти поверва нема начин да не идеш!!! \/
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    СОфия
    ами вие просто непознавате майка ми...тя никога няма да ми има доверия..ако не е това ще е друго..а на мен ве4е ми писна...и мисля да се изнеса не ме инт 4е см на 14 и без това живея ве4е по4ти сама..................писнало ми е от всичко

Град
    Цитирай Първоначално написано от apparition
    ами вие просто непознавате майка ми...тя никога няма да ми има доверия..ако не е това ще е друго..а на мен ве4е ми писна...и мисля да се изнеса не ме инт 4е см на 14 и без това живея ве4е по4ти сама..................писнало ми е от всичко
    Никой и кварира няма да ти даде каде си се залетела се едно имаш бмв?Имаш ли бмв опа отклоних се много но не и се противопоставяй и иди така пък може да почне да ти има доверие!А не си ли и казала че това си е тфоя живот и ти си горе долу голяма и можеш да сметнеш кое е по-добре да направиш?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Emi sled kato ti niama doverie za ni6to za6to ne sedne6 s neia da pogovorite i ne ia pita6 za6to ne ti viarva i kakvo ia kara da se sumniava v tova koeto i kazva6?

Град
    Свищов
    Хм, недоверието е лошо нещо, ама и з като бях на 14 ми нямаха доверие, че мога да се оправя сама.................те сега не ми имат доверие-за 3 дена ме оставиха пролетта у дома сама и през 2 часа имаше проверка да не съм вдигнала блока във въздуха.

Град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Хм, недоверието е лошо нещо, ама и з като бях на 14 ми нямаха доверие, че мога да се оправя сама.................те сега не ми имат доверие-за 3 дена ме оставиха пролетта у дома сама и през 2 часа имаше проверка да не съм вдигнала блока във въздуха.
    Усопя ли да го дигнеш поне?
    K O 6 M A R A

Град
    Свищов
    Не, беше много мирно и кротко. даже им бях сготвила да има какво да хапнат като се приберат.

Град
    Не, беше много мирно и кротко. даже им бях сготвила да има какво да хапнат като се приберат.
    Пф поне да беше направила едно добро дело но нищо да се надяваме че ще има и 2 шанс за купон и ще ме поканиш,да ти покажа турбото на бмв-то от аватара ми!
    K O 6 M A R A

Град
    Германия
    Xm ne znam ama na nas sus sestra mi na6te ni imat ot malki doverie.Niakude ot 13-14 godi6ni si ostavahme sami v BG za okolo 1-2 sedmici i maika mi be6e v 4yjbina a baba mi na more Sega daje te sa v Germania a nie sme na samootglejdane v Kipur (az sum na 18 a sestra mi na 17) i samo ni pra6tat pari vseki mesec.E verno 4e mama se obajda vsiaka ve4er ma e normalno.
    Ta spored men e dobre roditelite da ostaviat svoboda na decata si i da im imat doverie za da se nay4at da sa samostoiatelni.

Град
    СОфия
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Никой и кварира няма да ти даде каде си се залетела се едно имаш бмв?Имаш ли бмв опа отклоних се много но не и се противопоставяй и иди така пък може да почне да ти има доверие!А не си ли и казала че това си е тфоя живот и ти си горе долу голяма и можеш да сметнеш кое е по-добре да направиш?
    миии аз дори и сега живея сама на квартира...чат пат тати дойде да ме види, или ако си ходя събота и неделя при наще

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Като отидете нагинеколог, който установи "това момиче е девствено", вече ще можеш спокойно да й каваш "видя ли, аз не те лъгах, вярвай ми на думите" и ...нещо от сорта. Дали не е тъпо "ай, докторче, я погледни в шундата на лапето ми, че мисля че се плющи и да съм сигурно в съмненията си"

Град
    Германия
    миии аз дори и сега живея сама на квартира...чат пат тати дойде да ме види, или ако си ходя събота и неделя при наще
    Dobre de a tia kak moje da te zadulji da otide6 s neia? Az niama6e da otida dokato ne mi dade osnovatelni pri4ini za sumneniata si...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Като отидете нагинеколог, който установи "това момиче е девствено", вече ще можеш спокойно да й каваш "видя ли, аз не те лъгах, вярвай ми на думите" и ...нещо от сорта. Дали не е тъпо "ай, докторче, я погледни в шундата на лапето ми, че мисля че се плющи и да съм сигурно в съмненията си"

Съгласна съм със Сашко... Това можеш да й го натякваш цял живот при всяко едно обвинение от нейна страна (за каквото и да е било).
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ohhh i az s1m taka prenesi se v blg i ela zaedno da si se oplakvame
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ако оставим на страна доверието и недоверието, гинеколозите и по принцип всички доктори не са ли длъжни да пазят в тайна състоянието на пациентите си? Така поне гласи Хипократовата клетва...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Миличка,спокойно знам колко неприятно е чувството да знаеш,че близиките ти(в случая майка ти) ти нямат доверие,още повече що се отнася до подобно интимно и лично нещо.

Опитай се обаче да не се тревожиш толкова много,не се вглъбявай излишно и в това да търсиш причина,защото в случая не е гаранция,че става въпрос за недоверие от страна на майка ти,спрямо теб.

Понякога родителската психика е доста податлива на външни провокатори-медиите да речем,интернет,вестниците. Представи си,че може да е прочела/чула някаква статистика за това каква е средната възраст на тийновете,започващи да водят полов живот и освен тази сатистика,някакъв допълнителен материал изпълнен с получителни слова и насоки към младежта.

Просто си нямаш на идея какви мисли в съзнанието на майка ти,може да предизвика подобна статия.

Болно ти,е да,на кой ли не би му било неприятно да знае,че собствената му майка му няма доверие.Щом си е наумила,да те води на гинеколог не мисля че има как да я убедиш,а и няма да бъде в твой интерес.Просто се съгласи с услоията и отиди на преглед.

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    СОфия
    Цитирай Първоначално написано от x-PeRiMenT
    Ако оставим на страна доверието и недоверието, гинеколозите и по принцип всички доктори не са ли длъжни да пазят в тайна състоянието на пациентите си? Така поне гласи Хипократовата клетва...
    в случая невиждам за6то това трябва да се пази в тайна...нали това е идеята мама да разбере че см девствена

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Тамън...ще отидеш и след това ще ти има повече доверие и дори да я метнеш за нещо ще ти вярва ,защото 1 път ще се е обедила в противното

Град
    Германия
    Dobre de a kakvo stava ako si e skusala devstvenata cipa bez da iska(sport,tamponi,mastyrbacia...) ili izob6to niama takakva(biah 4ela niakude 4e ima jeni koito se rajdat bez) ? Az ne bih oti6la i ne bih razre6ila na maika mi da se burka v intimnia mi jivot...

Град
    СОфия
    да и аз см мислила в/у това защото от малка пустия му късмет се ме заобикаля...да наистина има такива жени но те не са без ципа а просто им е "разтегателна"...
    а обмисляла см това за6тото веднъж паднах много гадно и 3-4 дни много ме боля там долу , но ест не казах на мама щот тя ме слуша единствено когато и е изгодно

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами щом казваш,че майка ти не разбира от дума,или свръх много се притеснява,или просто ти няма достатъчно доверие.Най-добре е да отидеш,да й докажеш,че си права и да й обясниш,че трябва да ти вярва,защото ти си й дъщеря и ако майка ти не ти вярва,и ако не можеш да разчиташ на нейното доверие,кои друг?Най-добре отиди,а после се разправяйте.Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от x-PeRiMenT
    в случая невиждам за6то това трябва да се пази в тайна...нали това е идеята мама да разбере че см девствена
    Да бе, разбрах че това е идеята. Момче съм и не съм ходил на гинеколог :P та ми стана чудно дали още се спазва етичния кодекс или и той като доста други ценности е отживелица.

Отиди и нека да разбере, че наистина си казала истината. Така поне ще ти има малко повече доверие.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си