.

Виж резултатите на анкетата: Каква ОС използвате?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Windows XP

31 83,78%
  • Windows Vista

3 8,11%
  • Друг Windows

0 0%
  • Linux Ubuntu

3 8,11%
  • Linux Fedora

0 0%
  • Друг Linux

0 0%
  • Mac OS

0 0%
  • Друга

0 0%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен Аватара на RoyTheReaper

Каква операционна система използвате?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    За сега съм доволен Уиндоус ХП
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Linux Ubuntu
    Бозичка съкс
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Windows XP rlzzzzzz
    особено като е с интерфейс на Виста, няма проблеми (много)
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Голям фен Аватара на Ruthless
    Използвам Tilix, а и Windows XP professional ми сиди, но е на бащата.

Град
    EastPerih (Исперих)
    bozata Xp za sajalenie

Forslor
    Guest
    Lake_bodom - душо златна що не си сложил примерно отговор "Win и Linux" аз като ползвам повече от 1 ОС за кое по напред да гласувам
    Та аз съм с две дистрота на линукс и един уин като целта ми е да открия най - доброто от Линукс дистро за мен и Мак искам да пробвам ...ама да видим кога.

---EDIT-----

От толкова приказки забравих да спомена дистротата които ползвам ,а именно Freespire или т.нар Linspire и Suse

M/у другото гледам се наблюдава доста интересна тенденция все повече младите хора да се насочват и интересуват от Линукс ,което ме радва изключително много

Windows XP SP2

Аз ползвам Убунту Линукс, но имам и ХP.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Lake_bodom - душо златна що не си сложил примерно отговор "Win и Linux" аз като ползвам повече от 1 ОС за кое по напред да гласувам
    Требваше да сложа нещо като "Windows + Linux" ама на.

И аз ползвам Windows XP основно и от няколко седмици експериментирам с Ubuntu. Ако ми издържат нервите, може би второто ще измести Боуза, но просто... толкова е... различно...

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Та аз съм с две дистрота на линукс и един уин като целта ми е да открия най - доброто от Линукс дистро за мен и Мак искам да пробвам ...ама да видим кога.
    И какво установи от дистро-изследването?
    :P

Forslor
    Guest
    Какво установих ли Лично моята конфигурация е доста антагонистично настроена към повечето дистрота заради видео картата ми ,а именно Nvidia FX 5200 .
    Ubuntu -то и то си мина по реда ( то не поръчвах от безплатните дискове ...чудо беше). Точно му бях направил всички настройки инсталирал бях всичко нужно за да го пригодя да работи както аз искам и накрая излезе нова версия и си викам я да ъпгрейдна и хоп прееба ми се всичко пък тоя xorg.conf (викам му хоргчо - знам ,че не е правилно) няма да го забравя докато съм жив то не беше нагласяне на вертикални и хоризонтални честоти, резолюции и накрая винаги се стигаше до dpkg-reconfigure xserver-xorg . След което реших да тествам и най -новата 7 ...разбира се останах неприятно учуден от самия процес на инсталиране в сравнение със останалите версий , но може би защото беше бета.

Дръпнах и PcLinuxОS при нея също имах проблеми със драйверите на нвидиата си , но като цяло ми хареса.

Преди много, много време бях със Fedora Core 4 като при нея нямах никакви проблеми , но тогава бях в разгара си да изпробвам дистрибуцийки , не само да разцъквам от лайв сд то и тя си замина .

Чесно казано нямам фаворит сред Линукс дистрибуцийте само сред графичните среди , а именно ГНОМЕ ( да ти **** кирилизатора )

XP, за кратко бях с Vista. Слабичък ми е компа за нея, но определено си има предимства пред ХР. Доста по-стабилна е. Но пък има големи тъпни. Както и нови игри, които са голяма краста, но не тръгват под ХР. А така се зарибих ..

Цитирай Първоначално написано от born_stubborn
    XP, за кратко бях с Vista. Слабичък ми е компа за нея, но определено си има предимства пред ХР. Доста по-стабилна е. Но пък има големи тъпни. Както и нови игри, които са голяма краста, но не тръгват под ХР. А така се зарибих ..
    Кой и е стабилното?! Че от 1024mb Ram ползва 512mb?! И ако искаш да играеш Pro Steet ти трябват поне 512mb допълнително.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не си спомням вече от колко години съм с XP, но съм доволна.

П.П. Преди седмица ходих по работа в магазина на Apple и се влюбих в един лаптоп... Проблема е, че работи под Mac. Някой запознат знае ли, дали евентуално може да се сложи Windows, а ако не може - за колко време ще се справя с тоя Mac?

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Windows Xp, нямам никакви проблеми с него.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Зашо повечето са на Xp Заради интерфейса и че не могат да запомнят 2 команди за другите ОС.Но без това Скоро бозатата Xp Свършва и се минава всички на виста от майкрософт казаха тогава да видим какво ще стане ако и вистата се махне тогава всичките ще гледат на Linux като човек от джунглата на компютър
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

^Не всеки софтуер върви на линукс.

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Кой и е стабилното?! Че от 1024mb Ram ползва 512mb?! И ако искаш да играеш Pro Steet ти трябват поне 512mb допълнително.
    Тва кво общо има с дали е стабилна?
    Доста я поизмъчвах, отварях бая програми едновременно, но любимият ми прозорец "Nоt Responding" не се появи. С ХР при такива маневри тва е неизбежно. Изнервям се, когато ми забиват програмите, особено ако е и с последствия. С Vista не ми се случи такова нещо.
    Но да, за съжаление иска сериозен хардуер. Тва е положението, технологиите се развиват в такава насока.

В момента съм с Windows Vista.

Forslor
    Guest
    Тва е положението, технологиите се развиват в такава насока.
    Aко случайно си пропуснал да се запознаеш пътя на Windows Vista е отдавна предначертан и не води на никъде... така ,че това за технологийте рзвиващи се в тази насока си го запази за себе си.
    Дори от MS си го признават със разработването на следващата си ос Windows Vienna.
    ОС която изисква толкова мощен хардуер ,а на практика не предлага кой знае какво(от изгъзици по интерфейса) или нещо което вече при Линукс си е съвсем нормално, не е за хвалене. Единствената разлика ,че Линукс използва хардуера и системните ресурси много по рационално и за подкарване на някоя от графичните му среди не е нужен пълен ъпгрейд или подмяна на цялата система, за сметка на ненаситно поглъщащата всеки мб памет и ресурс VISTA.
    Скоро ще видим и новата OS WIN VIENNA, която уж ще е базирана на Unix ..., но да видим , надявам се това да стане реалност.

born_stubborn
    - Не знам как си я измъчвал и какво си я правил , но ако си мислишш ,че с 30 отворени прозореца като не се крашне значи системата е супер стабилна и сигурна, то си мноооого заблудено парче.
    Пък аз като съм със XP нямам проблеми и 30 програми да рънват..., а защо ли ?
    Явно , защото много му разбираш на това XP... то която и да е операционна система ще се бъгне в ръцете на идиот (не се обиждай не говоря конкретно за теб).

born_stubborn
    Всички "визуални ефекти", които предлага Виста-та мога да си ги набавя от Линукс, с по-малки изисквания за хардуер. Не искам да сравнявам двете ОС просто споменавам. Майкорософт си правят парите и не ги е грижа за юсърите, защото всички нови лаптопи са Виста и ти щеш не щеш тря да платиш и нея!
    Моита миграция към линукс не е пълна, защото имам важни неща за които ми трябва Windows, но веднъж довърша ли ги.. се мятам на Линукс без да ми пука. Фак Дъ Комършъл.
    Иначе мисля че XP-то ще си остане най-добрият продукт на MS. Следващите ще са просто буклуци.

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    born_stubborn
    Всички "визуални ефекти", които предлага Виста-та мога да си ги набавя от Линукс, с по-малки изисквания за хардуер. Не искам да сравнявам двете ОС просто споменавам. Майкорософт си правят парите и не ги е грижа за юсърите, защото всички нови лаптопи са Виста и ти щеш не щеш тря да платиш и нея!
    Моита миграция към линукс не е пълна, защото имам важни неща за които ми трябва Windows, но веднъж довърша ли ги.. се мятам на Линукс без да ми пука. Фак Дъ Комършъл.
    Иначе мисля че XP-то ще си остане най-добрият продукт на MS. Следващите ще са просто буклуци.
    Не помня да съм споменавала за визуалните ефекти, които във Vista нито ми харесват, нито ме интересуват. Това, че съм казала, че технологиите се развиват в посока тежки ОС - тежък хардуер - четох го преди известно време. Не знам да се е променила идеята. Ако е наистина така - извинявам се за неинформираността си. Не мога в никакъв случай да кажа, че Vista e много над ХР, но в някои отношения е така. Линукс не съм ползвала, чела съм само, но мислех че говорим за Виста и XP.
    Относно 30те програми - зависи от програмите, зависи и от състоянието на щайгата. При мен Виста се държа по-стабилно. И смея да кажа, че разбирам от ХР достатъчно добре, че да мога да си оправям всичко по компютъра сама и да изказвам мнение след това.
    Не виждам защо толкова трябва да се плюе по Виста, след като много хора са я пробвали, но на по-слаба машина. А някои дори не са я и пробвали (не говоря конкретно за някого).

born_stubborn ти си момиче?!
    А изказването ми за визуалните ефекти е резултат от наблюдение из форумите.Повечето не ги интересува как работи една ОС, а какъв външен вид има.Тук ще подрепя за пореден пък XP-то, въпреки, че не съм голям фен на МС. XP-то може да е грозно, но (лично на мен) не ми е създавало проблеми. \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си