Имам покана да стана модератор какво ще трябва да направя за да ме повишите?![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Писах и на двамата няма и отговор!
Ти ако заслужаваш да си модератор или още повече пък имаш покана, аз ще се хвана за пакета и ще ти изпея турския химн.
Пиша това което трябва и мисля че не сте вие хората които да ми правите забележка не мислите ли???Първоначално написано от KpuCuTo0o
![]()
Пич тая тема я пуснах защото онази ''Модератор'' ми я заключиха първо нея проверих както е си е пореда и затова са пускам тази тема basson не се заяждай с мен само това ще те помоля!Първоначално написано от devil_girls_
![]()
А аз смятам, че не пишеш това, което трябва... А само си търсиш повод да се правиш на интересен... Но това е мое мнение.. А аз имам право на таковаПървоначално написано от Valento
А Кой според теб е човекът, който трябва да ти прави забележка..? И изобщо с какво повече си от другите, че не можеш да приемеш хорското мнение..
Аз съм Потребител като всички други и вас не съм ви канил да ми пишете в темата какво пише:''ДО АДМИНИТЕ'' вие кви сте лайнари аре бегайте си легате не ми пука дли ще стана модератор нека се пълни с иффтопик и спам!!!![]()
Аз търпя ама тука много ми се нахвърлихте сори ама не сте прави вместо да ме посъветвате вие ме критикува не сте честни колегиПървоначално написано от devil_girls_
![]()
Братле до сега нямам 1 пост с заяждане!!!Първоначално написано от JackAzZ
намерило се кой да го кажеПървоначално написано от devil_girls_
какво лицемерие !![]()
JackAzZ
Затвори тая уста,че говориш само глупости..а и мирише гадно.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
[b]Valento-Според мен е редно,ако имаш някакви въпроси към админите да се опиташ да се свържеш с тях чрез ЛС,като за начало.![]()
Както ти обясниха вече,нама как да претендираш за модераторски пост,с този език и начин на поведение,не си на пазара все пак.Когато някой те обиди с нещо,недей веднага да почвеш да псуваш и кълнеш половина му рода, а опитай с добро първо.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Научи се да пишеш после ми отговаряй..Първоначално написано от JackAzZ
Мерише-> Не.
Миризма->Мирис->Мирише.
ei adminite za ko e taq politika tuka gledam nikoi ne q polzva...![]()
Добре разбрах няма да се заяждам ама да не се заяждат и с мен щото не е приятно в някои форуми май за това банват!
Идиоти за модове не земат. :] Опитай в друг форум.Първоначално написано от Valento
![]()