.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Само за отслабващи - морална подкрепа

ako ima pone nqkolko 4oveka koito isdkat da otslabnat
    i ako iskat moje v tazi tema da se podkrepqme zashtoto taka opredeleno shte ni e po lesno (kato znaesh 4e ne si sam v na4inanieto e po lesno ) taka 4e ako iskate pishete az mislqqq da po4vam ot utree do Koleda ima vreme da sme vtaleni s nqkolko kilca i zimnata vaknciqq da sme macki

Moderated by Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилца.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Запиши се на лека атлетика.(запишЕТЕ)

ami az hodq na tancii

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми и те сиг тряа помагатАз хойх повече от година ама не ми помогнаха...ама аз хойх щот ги обичам
    Са по принуда съм на атлетика и вече 1 месец...пак ям кото си искам и нон-стоп ама съм отслабнала видимо:/

Голям фен
    Лека атлетика...в тоя студ...в зала....
    уфф,пък беше толкова хубаво,когато бeше лято...на въздух...
    аз смятам да почвам леката атлетика към март ,сега само на тенис си ходя,от време на време на фитнес и на плуване,идеално

ami to i az tancuvam shtoto obojavaaaaaaaaaaaaammm da go praqqq

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хмм ..лека атлетика ....само дето няям толкова време ..иначе е доста дура идея .... иначе аз наскоро като бяхме в стачка забравях да ям щото малко не се прибирах и олекнах с 5-6 килограма ..но ся всичко ще се възвърне ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Отслабвам не е точната дума за това, което правя. Не ходя на фитнес, нито спазвам определена диета. Просто се опитвам да се стегна, защото ми предстои бал. Вкъщи си пускам музика и правя упражняния за частите от тялото ми, които не харесвам. Старая се да не прекалявам със сладкото. Хляб принципно не ям освен в събота и неделя. Не ям вечер след 18-19 часа. Все още свиквам с новите ограничения. Предимството ми е, че имам време на разположение...

ami az imam da svalq (nai malko 10 kg i mislqq da napravq neshto prosot da si iaam vsi4ko no da ne ve4erqm toest ako sam obqdvala kam 2-3 sled tova da ne iam kak misite taka shte stane li (pri polojenie 4e ima dosta baven metabolizam )

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    ami az imam da svalq (nai malko 10 kg i mislqq da napravq neshto prosot da si iaam vsi4ko no da ne ve4erqm toest ako sam obqdvala kam 2-3 sled tova da ne iam kak misite taka shte stane li (pri polojenie 4e ima dosta baven metabolizam )

Най добре е последното ти ядене да е по-късно от 2-3.Примерно към 6.Иначе е най добре да закусваш 30мин след като се сабудиш, да обядваш към 1 и за вечерята (така да се каже) вече ти казах

blagodarq.. a ima li nqkoi dietuvash ili spazvash nqkakv rejim da spodelq rezultati

naistina samo ti4aneto spasqva ina4e kilcata si stoqt az sega sam nalqla 3-4 kilca na korem4eto dupeto i gardite ne e koi zn kvo ama iskam da gi svalq i az tva trq ti4ane!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    blagodarq.. a ima li nqkoi dietuvash ili spazvash nqkakv rejim da spodelq rezultati
    ами да. .
    по принцип думата "диета" идва от англиския (маи) и означава начин на живот ..а не някакви безкрайни ограничения ...
    нз бих препоръчала на всички диетата с белтъци свля се супер мно и то лесно ...
    7-8 дена се ядат само белтъци пример:
    -яица
    -пиле(не мазно)
    -телешко(не мазно)
    -риба(не мазна)
    -обезмаслено к.мляко и извара
    -и пиете много вода ..това може да го ядете когато си поискате не зависимо от часа и количеството , но само това само белтъчини и също тря пиете много вода ... след 7-8 ден почвате 3 дена така и 3 белтъци и зеленчуци ..
    секи които обича да експерементира може да пробва !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

za poslednoto mnenie :tova e dietata na pier dukan dobra naistina n no sled tova ima oshte 2 rejima i ako ne gi spazish gorko ti (ka4vash dvono kilata---znam go otm li4en opit) NO naistina e dobra vseki koito misli 4e shte idarji(s meseci ) moje da si vzeme knigata kazva se kak da otslabnem zavinagi na pier dukan

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    za poslednoto mnenie :tova e dietata na pier dukan dobra naistina n no sled tova ima oshte 2 rejima i ako ne gi spazish gorko ti (ka4vash dvono kilata---znam go otm li4en opit) NO naistina e dobra vseki koito misli 4e shte idarji(s meseci ) moje da si vzeme knigata kazva se kak da otslabnem zavinagi na pier dukan
    да права си ..аз наистина не издаржах повече от 2 месеца ..и ся скоро пак ще се опитам да я почна

Град
    ... Some happy place ...

:)

Ами аз почнах от днес едха диета в която се яде само месо зеленчуци и яйца но понеже имам здравословни пр докторите са ми забранили яйца .... следователно ям месо и зеленчуци ... ако някой е пробвал такъв режим моля ви кажете резултатите ... чувала съм че е мн добро ама нз ... а къде ходите на лека атлетика (София)
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

takam...govorq li4no za sebe si kak stawat ne6tata...
    bila sam gimnasti4ka (t.e trqbwa6e da sym nqkfo podobie na skelet) kak go postigah? ami lesno.
    1. trqbva da si naistina motiwirana da otslabne6
    2. ima edna narodna prikazka "trai babo za hubost" t.e ograni4i do wazmojen minimum sladkoto,gaziranoto i hlqba. ne qj powe4e ot 2-3 pati na den po mnogo malko. kato sled 16.00 zabrawi za qdene:} s bawen metabolizym...e taka zor mu e maikata.

(daje kato se zamislq predi edno sastezanie trqbwa6e da swalq 4 kg i gi mahnah za 3 dni...kato prosto qsqh po qbalka na den + trenirowkata )

wsi4ko e wazmojno stiga naistina da ima6 motivaciq da moje6 da se ograni4i6 w kraina smetka celta oprawdawa sredstwata uspeh :P
    ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!

nastina motivaciqta i volqta sa nai vajni bezz tqhh nishto nqma da s e polu4i she se polu4i nooo obraten efek vmsto minus kg dvoino pluss kg

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    sladuri i az imam problem4e s tiq dieti. t1ikato sam 175...min godina bqh okolo 54 kg ma.... oba4e tapanarkata az si bqh voobrazila 4e sam debela...i kato zapo4nah edni dieti.. ama 2 dena ne qm, a 1 qm kato za posledno..taka v produljenie na 1 godina..... i zn te li do kakvo derajde stignah? 65 KG!!!! sega sam re6ila s lek rejim an hranene, no bez glad!!!! i 6te gi svalq de... ama tva mi be6e z urok....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    7-8 дена се ядат само белтъци пример:
    -яица
    -пиле(не мазно)
    -телешко(не мазно)
    -риба(не мазна)
    -обезмаслено к.мляко и извара
    -и пиете много вода ..това може да го ядете когато си поискате не зависимо от часа и количеството , но само това само белтъчини и също тря пиете много вода ... след 7-8 ден почвате 3 дена така и 3 белтъци и зеленчуци ..
    секи които обича да експерементира може да пробва !
    Има нещо в тази диета, което не ми вдъхва доверие. Основен източник на енергия за тялото са протеините. Едва след като те бъдат изразходвани, започва разграждането на мазнините. Ако захранваме организма само с белтъцини, и то в достатъчно количество, той никога няма да посегне към масните запаси. Т.е., такъв режим на хранене трябва да се съчетае със сериозни тренировки, за да може да се натрупа мускулна маса, която да "изгаря" мазининте.

Може и да пропускам нещо. Ако някой знае какъв точно е принципът на действие на тази диета, ще се радвам да ми обясни.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами моя личен савет е да пробваш 2-3 дена режима и да провериш дали има резултати .. ! не мога да ти обясня нещо което не разбирам ...просто мога да споделя че върши работо ... не мисля че нещо ти пречи да пробваш ...аи към този режим на хранене не се препоръчват осилени тренировки или нещо от сорта !

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    sladuri i az imam problem4e s tiq dieti. t1ikato sam 175...min godina bqh okolo 54 kg ma.... oba4e tapanarkata az si bqh voobrazila 4e sam debela...i kato zapo4nah edni dieti.. ama 2 dena ne qm, a 1 qm kato za posledno..taka v produljenie na 1 godina..... i zn te li do kakvo derajde stignah? 65 KG!!!! sega sam re6ila s lek rejim an hranene, no bez glad!!!! i 6te gi svalq de... ama tva mi be6e z urok....
    Mili4ka , moita istoriq e sashtata samo deto sam 170 visoka ;( taka 4e si po dobre ot men (po dobre 175-65 ot kolkoto 169-170-65)

As edno vupros4e da sadam-ot kju4eci moje li da se otslabne(pri tanzuvane vseki den primerno po 30-40 minuti?)Mersi ako mi otgovorite shtoto tva she me ulesni ne da hodq na nqkakuv opredelen sport

ami razbira se 4e shte ti pomogne vsqko edno dvijenie vodi do izgarqne na kallorii taka 4e.... a i tova sa s i tancii ii spored men shte go pravish ot sarce !! i taka osven 4e shte oslabvash i shtte se zabavlqvash

ami az probvah kolko vreme 6te zdurjq bez nikakvo sladko(6okolad,zahar v kafeto i taka natatuka...)i izdurjah 25 dena i kato se priteglih bqh svalila 4kg i to bez nikakva trenirovka prosto sprqh sladkoto 6toto ot nego o6te pove4e mi se zabavq6e metabolizma ...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си