- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТЕКУЩИТЕ СТАТИИ
Хайде тук да коментираме текущите статии.
Имаше и др тема,ама явно повечето не ме разбраха правилно.
За да не се пускат различни теми и да става задръстване,вписвайте с големи букви най-отгоре името на текущата,за която давате мнение.
-с кое сте съгласни и с кое не;
-какво можете да допълните;
-малко личен опит по дадената тема;
....и изобщо каквото се сетите.....
Повечето дори не съм ги чела и смятам, че са малко хората, които им обръщат внимание.
Или с други думи - все ми е тая.![]()
Собственост на Canis_Dirus
За сменянето аз си дадох гласа.
А по въпроса за съдържанието им.. според мен доста от тях не за тоя сайт (Тийн проблем е все пак).. Например - "Какво е фетиш и мястото му в секса?", "Жените навити на орален секс от раз", "LGBTQ или нещо повече за гейовете, лезбийките и бисексуалните", "Не си играй с Виагра" и казвам само тези статий, защото найстина смятам, че не са за този сайт поради доста по-малките потребители (примерно като мен - на 13 съм), на които не би трябвало да се предоставят такива... силно сексуални статийки, които и без това не са за тийнове май.. (от 12 до някъде 17 годишни), освен тези, които подтикват към безопасен секс на не толкова ОПИТНИТЕ тийнейджъри..
![]()
А и как може в тийн сайт да слагате текстове, които са за пълнолетна аудитория?!Пълнолетните вече не се броят към тийнейджърите мисля..
П.П.Дано сте ме разброли, щото аз малко трудно се изразявам, когато искам да кажа много неща![]()
бе къв ти е мерака толкова да се обсъждат тея статии??
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
супер зле са така или иначе