- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой дава ли на заем клетка за пренасяне на котки ?
В скоро време (в рамките на седмица - две) ще си взема коте, но тъй като не ми се дават 35 кинта само за едно пренасяне и никой от приятелите и познатите ми няма, реших да помля за съдействие моите любими съфорумци. Става въпрос за град София , и само за един ден, дори за няколко часа използване на съответната, като при, недай Боже, някакъв инциден се преебе някак си- ще я платя... може дори да я наема, ако се налага, но не ми се дават толкова пари за едно единствено пренасяне, вместо да ги дам за да му купя яка къщичка за спане и игра или хубава храна за подрастващи котета или готина тоалетна.
Който има такава (не е задължително клетка, може и чанта за пренасяне на животни), и е готов да помогне на едно малко сладко създанийце да си стигне до в къщи без да му се е наложило да изтърпи друг метод по пренасянето, нека пише в темата или някое лично, за да можем да поддържаме връзка, докато дойде момента, в който котето ще е в София и заветната клетка ще трябва да влезе в употреба.
Благодаря на готовите да помогнат !
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ух.. Толкова мило ми стана като четох поста...
Че чак се ядосвам, че нямам такова да ти услужа..![]()
Обожавам котетааааа![]()
1 ka6on paha6 kotkata i oviva6 v tikso i prai6 mn dupki ama golemi4ki 3-4cm tam i cepi ni6o nqq da i stane
маса се прави на маса с месо
Ще разпитам тук-там.![]()
Айде бе хора, никой ли не може да вкара ени хелп ? Котенцето идва във вторник или най - късно сряда.
Как ще го помъкна животинчето в кашон, прекалено много е изстрадало до сега за да го натикам в някаква кутия , на тъмно, без нищо да вижда, да го друсам, някой да залитне върху мен в градския транспорт и да го смаже ? Прекалено много ме е грижа специално за това коте и искам да му е удобно. Не стига, че 3 часа ще се друса в камион за куриерски услуги, ами накрая ще го набутам в кашон. Не, жал ми е .
Във вторник или сряда пък ще постна снимчини на красавицата, щото много й се кефя и искам да се похваля какво съкровище си имам.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
Щом си съгласна да дадеш пари, за да ти услужи някой.. Може тези пари да ги вложиш в такси, ако не намериш клетка.![]()
И да сложиш писана в кашон или сакче...
Идея е. Аз моят котарак си го донесох в кашонче с дупки и му нямаше нищо.. порастна си един щастлив, див, глупав котаракПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Сори, но нямам такива екстри.. имах кутия няква с решетка отпред, ама кучето я строши...![]()
Успех с новото котенце и да знаеш - сама си си го докарала на главата!![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Хах, аз няма да си го докарам за първи път, имах котка 8 години, свикнала съм на всякакви капризи и мизерииИ СУПЕР МНОГО СЕ КЕФЯ, ЧЕ ПАК ЩЕ ИМАМ ТАКЪВ ПИЧ ДА МЕ ТОРМОЗИИИИ
![]()
![]()
![]()
-Мръсен старец.
Какво му е на кашона? Има метални, дрънчащи кутии за животни, но дали са по-уютни за котака? Зима е! Джобове нямаш ли? В ръкава също е оферта - сухо, топло и тъмно
Абе в ръкавица ще ми е трудно да я наръгам, защото е на 5 месеца.
Иначе ще се задоволя с чанта от плат , която изнамерих в къщи.
Снимки може да постна други ден, защото пристига утре вечерта.
Много се кефяяя!
-Мръсен старец.
Кой ще ти дава котето? Защо е изстрадало![]()
Да ти е жива и здрава хубавицата иначе и много години да те радва![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Харесах си я от един сайт за бездомни животни, защото исках да й дам шанс за нормален живот на топло, със сигурна храна и внимание.
Който има интерес - bezdom.info.
Ако някой се хареса коте ще е страхотно, защото на душичките им трябва дом, обич и топлина.
-Мръсен старец.
Е ръкавица не съм споменавалАма то в такава и новородено ще се побере ли (ако е твоя)
Първоначално написано от Sarabi*
Ами кучетата? И те заслужават пък! Като ги гледам, сърцето ми се къса... от малка мъкна какви ли не гадини вкъщи. Един ден ще си направя кучкарник!![]()
Собственост на Canis_Dirus
И само кучки ли ще сте?
От вчера си имаме хъски, ще е тук месец поне![]()
Пускай снимки тогава на хъскито![]()
Sarabi*, какво стана с котанката? Взе ли я? Ако да-пускай снимки да й се нарадваме, обожавам кученца и котки. Пред дома е станал наистина кучкарникХраня 1 котка пред блока, даже вече спи във входа на блока ни, а под терасата има един друг бял котарак, който всеки ден си идва и той да яде. Беше дошло и 1 голямо куче, ама вече не идва и няколко малки котки
Да имах къща с голям двор, щеше да е пълно с животинки, много обичам
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Още веднъж- честит нов домашен любимец! Да те радва много...и да ти остави мебелите годни за употреба.
![]()
Вече от 2 дни съм с моята красавицаНе се спира на едно място и почти няма снимки на фокус, но пак ще ви кача няколко :P :P
Спинка сладичката ^^
Пак си спи :P
Пак спи хъ хъ , има толкова много спящи, защото само тогава мога да я фокусираминаче не кротва
Играе си с компанията си ^^ харесаха се с плюшеното коте :P
Почистваме се :P
Айде пак![]()
Ейй, ама няма спирка бе :P
Опаа, и интимната хигиена е много важна![]()
Кви сме голеееемиииии :P
Светкаме с очички![]()
В мрака зад палмата...![]()
еййй, ако беше на фокус тая снимка щеше да е страааааашно сладкаа ^^
На живо просто ееееее , просто е едно малко съкровище, още по - красива, пухкава и сладичка. Перфектно котенце си имам.
![]()
![]()
![]()
-Мръсен старец.
Ауу..страшна писанка, ей![]()
Честита, Викс![]()
Помачкай я и от менИ аз искам коте, ама...
![]()
What you give is what you get!
Имам така.МАлка е ,но мисля,че ще ти свърши работа.Даже бих ти я подарила,ако иэявяваш желание,тъй като не ми трябва и само си седи.Даже и хубава.Пластмасова,стойчив а и е с лапички![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ъхъхъх ти що мислиш, че все още има с какво да те почерпя... тя котката малка беше. Малка Е, де, малка е.
-Мръсен старец.
Да ти е честита и жива и много здрава.
Ако някой ден успея да се преборя за коте в къщи и аз ще си взема някое бездомно. Миличките..![]()
И да не го изядеш!![]()
К'ва е тая дъртакотарана бе? Нали щеше да е малка.
Desi_etnies, malka_sladuranka, по едно котенце не ви ли стига бре![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Е на 5 месеца е , посред зима май не могат да се намерят котенца на по седмица/две/месец, нали се разгонват лятото.
За това ми трябваше чанта/клетка. Ако беше мънико котенце щях да измисля хещо, ама тая няма къде да я напъхам.
Ебаси яката е ^^.
-Мръсен старец.