.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен Аватара на Sarabi

Някой дава ли на заем клетка за пренасяне на котки ?

В скоро време (в рамките на седмица - две) ще си взема коте, но тъй като не ми се дават 35 кинта само за едно пренасяне и никой от приятелите и познатите ми няма, реших да помля за съдействие моите любими съфорумци . Става въпрос за град София , и само за един ден, дори за няколко часа използване на съответната, като при, недай Боже, някакъв инциден се преебе някак си- ще я платя... може дори да я наема, ако се налага, но не ми се дават толкова пари за едно единствено пренасяне, вместо да ги дам за да му купя яка къщичка за спане и игра или хубава храна за подрастващи котета или готина тоалетна.

Който има такава (не е задължително клетка, може и чанта за пренасяне на животни), и е готов да помогне на едно малко сладко създанийце да си стигне до в къщи без да му се е наложило да изтърпи друг метод по пренасянето, нека пише в темата или някое лично, за да можем да поддържаме връзка, докато дойде момента, в който котето ще е в София и заветната клетка ще трябва да влезе в употреба.

Благодаря на готовите да помогнат !
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ух.. Толкова мило ми стана като четох поста...
    Че чак се ядосвам, че нямам такова да ти услужа..

Обожавам котетааааа

Град
    Gorna orahyvitza
    1 ka6on paha6 kotkata i oviva6 v tikso i prai6 mn dupki ama golemi4ki 3-4cm tam i cepi ni6o nqq da i stane
    маса се прави на маса с месо

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ще разпитам тук-там.

Айде бе хора, никой ли не може да вкара ени хелп ? Котенцето идва във вторник или най - късно сряда.
    Как ще го помъкна животинчето в кашон, прекалено много е изстрадало до сега за да го натикам в някаква кутия , на тъмно, без нищо да вижда, да го друсам, някой да залитне върху мен в градския транспорт и да го смаже ? Прекалено много ме е грижа специално за това коте и искам да му е удобно. Не стига, че 3 часа ще се друса в камион за куриерски услуги, ами накрая ще го набутам в кашон. Не, жал ми е .

Във вторник или сряда пък ще постна снимчини на красавицата, щото много й се кефя и искам да се похваля какво съкровище си имам .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.

Град
    София
    Щом си съгласна да дадеш пари, за да ти услужи някой.. Може тези пари да ги вложиш в такси, ако не намериш клетка.
    И да сложиш писана в кашон или сакче...

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Щом си съгласна да дадеш пари, за да ти услужи някой.. Може тези пари да ги вложиш в такси, ако не намериш клетка.
    И да сложиш писана в кашон или сакче...
    Идея е. Аз моят котарак си го донесох в кашонче с дупки и му нямаше нищо.. порастна си един щастлив, див, глупав котарак
    Сори, но нямам такива екстри.. имах кутия няква с решетка отпред, ама кучето я строши...
    Успех с новото котенце и да знаеш - сама си си го докарала на главата!
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Хах, аз няма да си го докарам за първи път, имах котка 8 години, свикнала съм на всякакви капризи и мизерии И СУПЕР МНОГО СЕ КЕФЯ, ЧЕ ПАК ЩЕ ИМАМ ТАКЪВ ПИЧ ДА МЕ ТОРМОЗИИИИ
    -Мръсен старец.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Какво му е на кашона? Има метални, дрънчащи кутии за животни, но дали са по-уютни за котака? Зима е! Джобове нямаш ли? В ръкава също е оферта - сухо, топло и тъмно

Абе в ръкавица ще ми е трудно да я наръгам, защото е на 5 месеца .
    Иначе ще се задоволя с чанта от плат , която изнамерих в къщи .
    Снимки може да постна други ден, защото пристига утре вечерта.

Много се кефяяя !
    -Мръсен старец.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Кой ще ти дава котето? Защо е изстрадало

Да ти е жива и здрава хубавицата иначе и много години да те радва
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Харесах си я от един сайт за бездомни животни, защото исках да й дам шанс за нормален живот на топло, със сигурна храна и внимание.

Който има интерес - bezdom.info.

Ако някой се хареса коте ще е страхотно, защото на душичките им трябва дом, обич и топлина.
    -Мръсен старец.

Град
    Стара Загорка
    Е ръкавица не съм споменавал Ама то в такава и новородено ще се побере ли (ако е твоя)

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Ако някой се хареса коте ще е страхотно, защото на душичките им трябва дом, обич и топлина.

Ами кучетата? И те заслужават пък! Като ги гледам, сърцето ми се къса... от малка мъкна какви ли не гадини вкъщи. Един ден ще си направя кучкарник!
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Стара Загорка
    И само кучки ли ще сте?

От вчера си имаме хъски, ще е тук месец поне

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Пускай снимки тогава на хъскито

Sarabi*, какво стана с котанката? Взе ли я? Ако да-пускай снимки да й се нарадваме, обожавам кученца и котки. Пред дома е станал наистина кучкарник Храня 1 котка пред блока, даже вече спи във входа на блока ни, а под терасата има един друг бял котарак, който всеки ден си идва и той да яде. Беше дошло и 1 голямо куче, ама вече не идва и няколко малки котки Да имах къща с голям двор, щеше да е пълно с животинки, много обичам
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Още веднъж- честит нов домашен любимец! Да те радва много ...и да ти остави мебелите годни за употреба.

-Мръсен старец.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Ауу..страшна писанка, ей
    Честита, Викс
    Помачкай я и от мен И аз искам коте, ама...
    What you give is what you get!

Мега фен
    Град
    София
    Имам така.МАлка е ,но мисля,че ще ти свърши работа.Даже бих ти я подарила,ако иэявяваш желание,тъй като не ми трябва и само си седи.Даже и хубава.Пластмасова,стойчив а и е с лапички
    [size=7][b][u]fosse cos

Ъхъхъх ти що мислиш, че все още има с какво да те почерпя... тя котката малка беше. Малка Е, де, малка е .
    -Мръсен старец.

Град
    София
    Да ти е честита и жива и много здрава.
    Ако някой ден успея да се преборя за коте в къщи и аз ще си взема някое бездомно. Миличките..

И да не го изядеш!

Град
    Стара Загорка
    К'ва е тая дъртакотарана бе? Нали щеше да е малка.

Desi_etnies, malka_sladuranka, по едно котенце не ви ли стига бре

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    К'ва е тая дъртакотарана бе? Нали щеше да е малка.

Desi_etnies, malka_sladuranka, по едно котенце не ви ли стига бре

Е на 5 месеца е , посред зима май не могат да се намерят котенца на по седмица/две/месец, нали се разгонват лятото.
    За това ми трябваше чанта/клетка. Ако беше мънико котенце щях да измисля хещо, ама тая няма къде да я напъхам .

Ебаси яката е ^^.
    -Мръсен старец.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си