.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

защо говории тъй еее

от един известен период приятелката ми се държи мн тъпо с мене ; мн ми е тъжно и нз ко да прая..... нещо мн се караме а принципно отдавна сме заедно вече -5-6 години,,и нз и днеска мн се скарахме каза ми че никога не съм била мислила за нея,,, не съм и била никва приятелка.,, нз що ми ги говори такива,,,нз ко да прая,,, мн ми е тъжно..

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    emi nie kogato se skarame s nai dobrite mi fr-ki se izqsnqvame sedim qdosani 2-3 dni i se opraqme ot samosebe si

Говорете по въпроса, питай я директно какво става.
    Memento moriendum esse!

Град
    Nqkude tam...

Re: защо говории тъй еее

Цитирай Първоначално написано от CBR1100XX
    Цитирай Първоначално написано от estrella
    от един известен период приятелката ми се държи мн тъпо с мене ; мн ми е тъжно и нз ко да прая..... нещо мн се караме а принципно отдавна сме заедно вече -5-6 години,,и нз и днеска мн се скарахме каза ми че никога не съм била мислила за нея,,, не съм и била никва приятелка.,, нз що ми ги говори такива,,,нз ко да прая,,, мн ми е тъжно..
    pomisli da ne si q obidila s ne6to,da si q prenebregvala i tn. ako ne se seti6 fani q pitai napravo.......za kvo go prai
    Подкерпям \/ \/

spored men nqma kakvo da 4aka6 ot samo sebe si da se opravite..vapreki,4e i az pravq taka kato se vidite govori s neq ili napravo po telefona..a sam sig,4e 6te i minem aide stiskam palci kaji akkvo e stanalo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си