.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

3 бързи въпроса....някой ако знае да помага.

начи ся набързо за кво става дума.....

1. на 1 момиче зърната й бяха мн странни, се 1 бяга обрязани...някак си вдлъбнати навътре,аако мога така де се изразя!? рабирате ли ме..нямахме време за приказки хихи и не съм я питал защо така а и нз как ше ми реагира..та кажете това какво е ? зако така ?

второ..ся тя ми каза че е девствена, но азз като се запъних занадолу и й бърках с двата пръста.._нямаше време и кондоми мамка му...а еи както и да е, само й бърках с два пръста -та питам - тя може ли да не не отворена както ми казва или ме лъже ? ципа, химен нещо ? или може все пак да не е отворена.....то аз си вкарах пръстите бая..ии трети въпрос - по едно време усетих течност който течна от нея..сиреч е свършила така ли ?
    T.7.от правилата!
    devil_girls_

Супер фен
    абе еби я там, кво ти пука кви са и зърната и девствена ли е ма ти пък само с двата пръста, нема ли кво друго да ръгнеш?

уууфф..аре ся, попитах нещо

Град
    Chicago
    ne e svur6ila 100%.ti kato brukna be6e li mn vlajno ili ...

1во:зърната могат да бъдат най-различни и смятам,че ако я попиташ що са тей ще я засегнеш.
    2ро:ако е казвала,че я боли значи сигурно е била девствена,а химена при различните момичета се къса различно-при някои много лесно,но при други иска време,тей че всичко е възможно,а относно течността,на дали е свършила,по-скоро е вагиналния секрет.
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от otka4ena
    1во:зърната могат да бъдат най-различни и смятам,че ако я попиташ що са тей ще я засегнеш.
    2ро:ако е казвала,че я боли значи сигурно е била девствена,а химена при различните момичета се къса различно-при някои много лесно,но при други иска време,тей че всичко е възможно,а относно течността,на дали е свършила,по-скоро е вагиналния секрет.
    Nqmam kakvo da dopylnq

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Nqmam kakvo da dopylnq

i az + edva li i da q pitash , shte znae , dali e svyrshila , sled kaot i e bilo 1 pyt
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

значи-зърната и може да са "вдлъбнати" защото е била възбудена,а ако ти е казала че я боли е била девствена,а за течността,ако е била също много възбудена (когато жените са възбудени има вагинален секрет,за не се получи триене при половия акт )

+1

И аз имам еидн бърз въпрос, на колко години сте? Има книги бе деца четете или накарайте мама и тати да ви купят ....

Blood in gas
    Nissan 350z

Град
    Варна
    Уточнявай се въпросите не са 3

a da mi kaje6 edno asl moje6 li ??

абе тя и да е девствена,може хименът или да го няма или да е много разтеглив...и да наистина на колко сте?

hihi opasno e tova mom4e
    Приятел е този за когото умирам! Любим е този за когото живея !

Хаха...Ще ме расипеш...За сърната...пусни им по едно езиче да видиш как ще се втвърдят...
    С тия пръсти може да не си я отворил...Зависи ти и от пръстите...
    А за течността...не е свършила просто се е "подмокрила".

Re: 3 бързи въпроса....някой ако знае да помага.

Цитирай Първоначално написано от theedge1988
    начи ся набързо за кво става дума.....

1. на 1 момиче зърната й бяха мн странни, се 1 бяга обрязани...някак си вдлъбнати навътре,аако мога така де се изразя!? рабирате ли ме..нямахме време за приказки хихи и не съм я питал защо така а и нз как ше ми реагира..та кажете това какво е ? зако така ?

второ..ся тя ми каза че е девствена, но азз като се запъних занадолу и й бърках с двата пръста.._нямаше време и кондоми мамка му...а еи както и да е, само й бърках с два пръста -та питам - тя може ли да не не отворена както ми казва или ме лъже ? ципа, химен нещо ? или може все пак да не е отворена.....то аз си вкарах пръстите бая..ии трети въпрос - по едно време усетих течност който течна от нея..сиреч е свършила така ли ?
    T.7.от правилата!
    devil_girls_
    Да бъда честен, попаднах на същата ( и циците и отдолу ) и сега съм леко стъписан, да не говорим за едно момиче

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от assd
    абе е** я там, кво ти пука кви са и зърната и девствена ли е ма ти пък само с двата пръста, нема ли кво друго да ръгнеш?
    кой квот си има
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Първо: Зърната на всяко момиче с с различна форма, няма проблем и вдлъбнати да са. Второ: Всеки химен е с различна еластичност, при някои може спокойно да вкараш 2-3 пръста, дори и девствено да е момичето. Трето: Течността може да е както само от възбуда, така и от свършване.

Тебе пита ли те някой що пишката ти омеква и и се1 влиза навътре?
    Обогати опита си и като пипнеш повечко цици ще разбереш ,че зърната имат различна форма.Това момиче като е било девствено защо ти е дало да и бъркаш с пръсти,най-вероятно вече не е девствена,а и ти кво искаш да изтича от там??Ти пишка нямаш ли ,та ръгаш с пръсти още малко ръката да си си вкарал...
    * Love Is All Around *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си