.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Плевен

Закъснява ми вече 4 дни!

iskam da vi popitam ne6to...
    az sum momi4e na 19 godini..
    s priqtelq mi pravihme sex bez prezervativ 3 dena predi datata na koqto trqbva da mi doide...
    toi ne svur6i v men..
    oba4e problema e 4e ve4e 4etvurti den i ne mi e do6lo...
    nz kakvo da pravq..
    znam trqbva da si vzema test za bremennost i 6te go napravq..
    oba4e sum mnogo upla6ena..
    maika mi e aku6erka i me e strah da govorq za tova s neq..
    puk i ako re6a da ida na genekolog...nqma kak da e v grada,za6toto tq poznava vsi4kite genekolozi... i 6te stane gadno...
    nz kakvo da pravq...
    o6te ne sum kazala na priqtelq si za da ne go bezpokoq naprazno..
    a drugoto stranno ne6to e 4e si imam vsi4kite simptomi koito pokazvat 4e 6te mi idva (bolqt me gurdite,krusta,korema...)prosto nz kakvo stava...mn sum pritesnena...
    molq daite mi nqkakuv savet za6toto napravo tiq dni ne sum na sebe si...

т.7
    krem4et0

Град
    Sofia
    Със сигурност НЕ си бременна!...4 дневно закъснение може да се получи от много неща.След като се притесняваш, че ти закъснява знчи , че принципно цикалът ти е редовен, а и си на 19...т.е. овулацията ти е минала доста преди случката.
    Но трябва да се замислиш за друго.Не си малка.Майка ти е медицинско лице.Не мога да разбера как може да имаш толкова бедна сексуална култура.Мисля, че ти е време да се ограмотиш.
    Situatin normal-All fucked up...

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Е щом си имаш симптоми ,че ще ти дойде няма кво да се притесняваш. Изчакай още малко може да ти закъснява просто.. иначе не е лошо да направиш тест-а..

Полов контакт, близък до датата на менструацията ти забавя самата менструация
    И факта, че в момента се притесняваш, че не ти идва допълнително усложнява нещата
    Релакс :>
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Ico_
    Със сигурност НЕ си бременна!...4 дневно закъснение може да се получи от много неща.След като се притесняваш, че ти закъснява знчи , че принципно цикалът ти е редовен, а и си на 19...т.е. овулацията ти е минала доста преди случката.
    Но трябва да се замислиш за друго.Не си малка.Майка ти е медицинско лице.Не мога да разбера как може да имаш толкова бедна сексуална култура.Мисля, че ти е време да се ограмотиш.
    Аха,именно

Като за начало се успокой- понякога може и от притеснение да ти закъснява (както при мен- ако си подложен на голямо напрежение, стрес...) Може да е от времето.. или регулация на цикъла- но щом имаш ПМ симптоми ще ти дойде споКс
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Това е пълна глупост...

Това е пълна глупост...
    По-голяма глупост каза ти..
    Съвсем сериозно го казах и е истина. Може при твоята пр-ка да не е така, но при други е друго.
    Личен опит
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Sofia
    Това е пълна глупост...
    Съвсем сериозно го казах и е истина. Може при твоята пр-ка да не е така, но при други е друго.
    Личен опит
    Мога от личен опит да ти кажа, че не съм бил с жена, чийто цикъл да закъснее заради секс.По-скоро обратното, защото има дразнение на лигавицата.От обща сексуална култура обаче мога да ти кажа, че няма нито една възможна причина секса да забави менструацията...нито една!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Nai-goleмия фактор да ти закъснява е стреса Така че успокой се ,а за да се успокоиш най-добре вземи тест и след това всичко ще си дойде на мястото спокойно

да наистина стреса може да окаже влияние.и да може да се случи след секс да ти закъснява...

Град
    Плевен
    ok blagodarq vi...pouspokoih se naistina... ami dano da mi doide naistina..i da nqma nikakuv problem...
    a za ogramotqvaneto...znam si vsi4kite uroci...ama problema e drug..
    ne moga da razgovarqm s maika mi po tezi temi..nz za6to...ama taka se polu4ava

разбирам те напълно...и аз съм същата...

Това е пълна глупост...
    Личен опит
    Мога от личен опит да ти кажа, че не съм бил с жена, чийто цикъл да закъснее заради секс.По-скоро обратното, защото има дразнение на лигавицата.От обща сексуална култура обаче мога да ти кажа, че няма нито една възможна причина секса да забави менструацията...нито една!
    Това, което обясни помага при бременност и съответно при раждане
    И аз съм сигурен, ти също. Специално при моята пр-ка е така... Така, че следващия път ще кажа на пр-ката ми да пита гинеколожката и ще пиша, ако не забравя... че тя онзи ден ходи и няма да е скоро

Град
    Плевен
    uf padna mi cqla planina ot surceto...
    doide mi .... (party) oh..napravo ne moga da vi kaja kolko mnogo mi olekna...
    blagodarq mnogo na vsi4ki vi uauaau super ste blagoda rq vi...
    nqma stra6no ve4e.. uuaa otka4am ve4e.. golqm kef :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си