.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 255

Град
    #mainatown
    Като съм на даскало в 7. През останалото време около 9.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Град
    Lulinville
    Ами аз сега съм 2 смяна и откарвам до 10..по рано немога да отлепа

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    ами когато съм 1 смяна ставам в 6:10, когато съм 2 (както сега) към 9, а събота и неделя до към 10-11 . Не обичам по принцип да спя по много, защото само си пропилявам времето така

Не спя...,щот тряа ставам в 6.20-30...
    И е ебаси мъчението...по-добре спането да мине от 2-3 до 9 вечерта примерно и нощта за учене

Град
    In a bathtub full of ether......
    Често пъти ставам и в 3-4 на обяд......

Повече от фен Аватара на air_wisp
    понеже ходя на училище и "ставам" към 7 и 30. То е едно събуждане...ето пак я докарах до 2 часа...иначе мога да спя цял ден в събота
    маа фака

Град
    София
    До 6:00 часа, независимо дали съм първа или втора смяна.

като съм 1-ва смяна в 6:30 а като съм 2-ра в 10

Аз съм на обратно Винаги е различно.. но обикновено спя през деня Рекорд.. 10 (вечерта) Но това беше при изключителни обстоятелства
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от butty
    ами когато съм 1 смяна ставам в 6:10, когато съм 2 (както сега) към 9, а събота и неделя до към 10-11 . Не обичам по принцип да спя по много, защото само си пропилявам времето така

За първа смяна 5:49 не за друг а защото пътувам и рейса ми е в 6:30 и докато се оправя пък и филм гледам.
    За втора смяна каквото съм в момента-8,9 най късно 9:55
    Ваканци и уикенди -не по рано от 1 .

Аз съм на училище втора смяна и когато имам да уча ставам към 9,а иначе към 10.А през съботата и неделята кам 10,11 часа
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Попринцип като съм на училище не спя вечер стоя на компа и направо на у-ще , но когато се случи да спя ме събуждат в 8 А уикендите си спя до към 1 - 2 зависи :P
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Напоследък доста късно - в интервала 9;30-11;30, за което много ме е яд, преди бях свикнал да ставам в 8;00 независимо, в колко съм си легнал, от следващата седмица мисля да си наложа дисциплина за връщане на навика

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Когато не съм на даскало ... до 10, 11 макс...сега нз кво ми става тази ваканция..спя до 1 часа наобяд никога не съм спала до толкова късно

БебЕтатаа мииии

Еми за училище къМ 6.30, а през уикендите към 12 или 1

kogato sam na daskalo v 7,a prez vakanciite si pospivam dosta .. do 11,12,1...

Just laying on the beach and having fun...

Повече от фен
    Когато съм на даскало първа смяна ставам в 5,втора като съм ставам в 10,а сега през ваканцията спя до 2-3-4 следобед
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Към 7ч.ставам... За да мога седна малко пред компютъра щото майка ми сестра ми кат се размърдат - няма как да припаря до него.. Едната става другата сяда.. Иначе кат съм на даскало към 6ч..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от Do40_ribata
    сутрин е много общо понятие за мен сутринта може да е в 2 перз ноща зависи кога съм легнал и колко дена не съм спал. Като бях малък спах до 12-1 на обед но след това почнах да си лягам все по късно и накрая се стигна до там въобще да не спя по 20-30 часа
    Стига бе.. Още се чудя как ства тоз номер
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Не ти трябва да знаеш. После приличаш на гъз и прияелите ти се чудят къде е заднка, къде е лицето ти - лично при мен, де
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Като съм на даскало 6:15-6:30, а като имам възможност-12-13-14 секи път различно, ама не преди 12.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

през седмицата -7.30 а през уикендите и ваканцията стигам до 14.00

Различно, ама най-често в 12. За даскало в 6:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си