- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа спите сутрин?
ми аз за даскало ставам в 6 без 10. а иначе през почивните ставам към 8-8:30. да не кажете нещо лягам си не по рано от 12на нова година си легнах в 6 и станах в 10
![]()
![]()
Няма значение дали съм на даскало или не, спинкам си до 11-12 часаЕ, сега като обърна смените ще ми е тежко, но..
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първа смяна - 6:10
Втора смяна - 10:00
Събота и Неделя - 14-15 часа..
ami kam 12 i ne6to stavam vseki denina4e spah do 7 kogato bqh na u4ili6te i otkakto sam studentka zado4no si navaksvam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
към 6:30-7 без 15 ..
събота и неделя около 10
Ми значи ако съм 1 смяна ставам в 6:00 а когато съм 2 в 11:01![]()
а когато почивам обикновенно 14:00![]()
![]()
Когато съм първа смяна имам нещо като мания да излизам към 4 и 30 да пия бира преди даскало и да се поразходя в парка.
Събота и неделя към 12.
Първа смяна - 6
Втора смяна - 8
Събота и Неделя - 7
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
До 5 и 30![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
първа смяна-7 майка му деба и тъпото даскало...не се сдържах...
втора...един...
Като няма даскало...ако нямам рябота...ехеееееее...3-4-5![]()
Когато съм на даскало 1 смяна - 6 часа съм на крак .. защото преминавам през целия град докат си стигна умрелото даскало
Когато съм на даскало 2 смяна - зависи дали имам да си уча или не .. ако имам - 8 часа , ако нямам към 10
Когато не сме на даскало - 4-5 следобед![]()
Към 9:30 - 10:00.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първа смяна ставам 6:30Втора смяна към 9 някаде
Като не съм на даскало 12-1![]()
Миии... като съм 1-ва смяна в 6.00, а може и към 6.15, ако вечерта съм си научила по всичкоА иначе през уикендите и втора смяна... ммм... към 8-9, зависИ
![]()
зависи в колко ще си легна ве4ертащтот ако си легна кам 4 естествено 4е ще стана кам 12
![]()
FuCkiN'PeoPLe
Ami razli4no...V ponedelnik/vtornik/srqda/petak v 7.30 ili malko po rano, imam kasnii lekcii 6toto, a v 4etvartak 6.30 4e rano imam lekciq... sabota 7.30 a nedelq po-kasno kam 8 6toto sam po kasno na rabota. A kogato sam v vakanciq kam 7.30-8 vinagi 6toto sam samo na rabota :P i tai ... a kogato nqma ni6to da praq...eeeee spa dokato si iskam ponqkoga do 11, a moje i 1-2 ako sam si legnala rano sutrin![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
MiiIi do kolkoto se moje po kusnodori i da sam purva smqna nikoga ne stavam kogato mi zvunne telefona
![]()
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
Като съм на даскало 1ва смяна ставам в 7.Втора смяна към 12-12:30 .... А уикендите и ваканцийте към 13-14-15![]()
![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Ми когато не съм на даскало 10-11 а когато съм 1ва смяна 7:00 2ра смяна към 10:00