- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа спите сутрин?
Тия нощи неспя...Най-много да предрема на дивана или доката с Иво си лафим...А някой път и ф него предремвам....Но иначе към 6 съм на крака без знч от деня...Мн рядко ставам в 6и половина а камоли по-късно...
Ами сега ставам в 8:30-9:00 (вместо да спя щото съм втора смяна)Ама от понеделник в седем, че почвам първа смяна
...
От понеделник до петък в 7.00-7.10,а през събота и неделя към 12-13.
kogato sam 1 smqna do 6.15,kogato sam 2 do 9 ,a sabota i nedelq ne stavam po-rano ot 1 4asa na obqd
![]()
![]()
![]()
Не е важно да си всичко за всички,а нещо за някого! За света може да си само човек,но за един човек да си целият свят!!!
kogato sam 1 smqna do 6.15,kogato sam 2 do 9 ,a sabota i nedelq ne stavam po-rano ot 1 4asa na obqd
![]()
![]()
![]()
Не е важно да си всичко за всички,а нещо за някого! За света може да си само човек,но за един човек да си целият свят!!!
аз си ставам раничко -6ч за даскало-независимо коя смяна съм![]()
през почивните дни пак в толкова,щоту тряа чистя.. и така
но за сметка на т`ва си поспивам на обяд![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
през седмицата в 6,а събота и неделя 9-11 ч![]()
I aZ tAkAПървоначално написано от slun4ice
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
ехеее сутрин стаам винаги между 7-8 часа никога немога да спя до късно нз що
9-10..рядко до по касно..![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Хихи и аз.Първоначално написано от vasito06
П.С.Много сладки кученца.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
събота и неделя спя до 2-3-4![]()
през седмицата се налага да ставам към 7а в събота и неделя -спя до 12-13
![]()
Най-късно 7 или 8 съм на крак... Ако спя повече и не се чувствам добре, странно нали![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Като бях първа смяна в 6 - 6 и 30 , а сега като съм втора смяна , ако ще ходя на английски в 7 , а ако не съм в 8 или 9 , зависи по какво имам да уча .![]()
Ми до преди месец ставах в 10;30-11;30, но ми мина мързелаи сега ставам най - късно 9;00 Мразя да си губя сутринта в спане ;p
Когато съм първа смяна 6.30 - 7.00, Когато съм втора 8.00.През уикендите - 10.00![]()
Спя до 8:00,8:30,най-късно 9:00.
Не е рано,но като се събудя ми е виновно всичко живо,умряло и неродено.![]()
kato sym pyrva smqna do 6 i 30, kato sym vtorra do 8-9 a kato ne sym na uchilishte spq dokato ne me sabudqt nashte moje da spa i cql den![]()
![]()
![]()
Вече съм първа смяна,така че в 6:30.Когато съм втора-9:30,или ако нямам да уча 11.Събота и неделя до към 1 спя.