- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа спите сутрин?
V 6:30h.. vseki den,izkliu4enie pravqt subota i nedelq,togava stavam v 8:30
Ми като съм първа смяна-6:00 или 6:30,а като съм втора към 8 часа 8:30 понякога се успивам.През почивните дни до 10 понякога и до 11 :P
в почивните дни до към 11:30 -12
Днеска за първи път през живота си станах в 12 баси туй смяната на часа е гадно нещо
а иначе кат съм на даскало ставам 6 и 30 а събота и неделя 9-10-11
Haha.. ami kogato sam na uchilishte si stavam v 6:30..a kogato ne sam-spa do 11-12 chasa![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
когато съм на даскало ставам рано да си оправя всичко на спокойствие, да не бързам и да си хапна... ако не съм на даскало може да спя до обяд, зависи кога съм си легнала
аз пък стаам в 7 без 5
пък събота и неделя спа докато сестра ми не вкючи ТВ-то![]()
Когато съм на училище ш 7,а когато си почивам винаги различно![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
А от колко си на у4илище?Първоначално написано от extreme_
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
Когато съм 1-ва смяна в 6.30,а когато съм 2-ра в 8.30-9.00
Ако съм по4ивка до 10.00-10.30
Разли4но.
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
Хора вие кога си лягате бе ?!Аз като съм първа смяна ставам в 6:30 , а втора 10:00 най-рано
Събота и неделя обикновено се отнасям до 14:30
![]()
![]()
vinagi spa do 5-6 taka sam sviknala (spq po 1-2 nai mn tri 4asa)
:P
еми секи път различнообикнобенно през седмицата ставам в 8:00 но когату имам малку за учене ставам в 9 или 10
а през почивните дни ставам към 11,12 дори понякога в 13 но мн рчдко :P
Когато съм първа смяна ставам в 6.00, трябва ми време да се събудя, иаче ще зяспя в час, а когато съм втора смяна преди спях до 8.00, но тази година ходя на английски от 7.30 и пак трябва да ставам рано, само през уикендите спя до 10-11.00 часа.
![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Когато съм на даскало ставам в 6:15 иначе 10-12
попринцип като съм на даскало(първа) 6:30 ,(втора) 10:00 , а през ваканции и уикенди спа докат не ме събудят.. но попринцип ако няма такива който да ме събудят спа докам 15,16..дори и 17![]()
![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
ми неска до 1 и 30 ама тва се случва рядко![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Ми неска допреди малко![]()
Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?
Ъм,тамън за обяд-към 11:30-12:00.![]()
като съм на даскало ставам в 6:30, преди беше 6:45 , ама закъсневах за часовете, а сега като сме ваканция спя до към 12:00-13:00. Зависи до колко седя вечер :}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
kogato sam na u4ili6te stavam v 6:00, a prez sabota,nedelq i vakanciite kam 10:30-11:00
ot ponedelnik do s1bota do 8![]()
a nedelq do 10.00![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
eemii pri men razli4no,no g/d prez sedmicata kum 8/9h..a prez subota i nedelq stavam okolo 10,zavisi koga sum si legnala![]()
![]()
Miiii prez sedmicata vupreki 4e sum 2ra smqna na6te me budqt v 7:30a pre yikenda stavaaam kum 8 i ne6to nai-kusno
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!