.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Преса за коса

Здравейте значи аз съм момче и искам да си взема преса за коса.Ще може ли да ми препоръчате някаква дето да е хубава,но не и много скъпа?

Мойта май беше на Elit или нещо от тоя сорт...в момента незнам какви се предлагат,но ако има някоя на Rowenta(май така се пишеше),мисля че няма да сбъркаш

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Мойта май беше на Elit или нещо от тоя сорт...в момента незнам какви се предлагат,но ако има някоя на Rowenta(май така се пишеше),мисля че няма да сбъркаш
    Da i az mislq taka.I imam su6tata presa

Presite na Philips sa nai-dobri!!!

Я някакъв точен модел може ли да предложите?

ti si mom4e i iska6 presa za kosa? hahaha a ne6to lasti4eta 6nolki diademki?
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Еми искам косата да ми е права не да е няква завартяна а и стават яки прически

Emi 6tom te vle4e... v4era bqh v tehnomarket i ima6e super mnogo vidove presi za kosa na razli4ni ceni..otidi i vij tam
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ами аз ползвам керамична на Браун и съм много доволна.загрява за по-малко от минута. ей такава е:
    http://appliances.market.dir.bg/xoff...268&shop_id=18
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

След няколко дена ще ида да ги вида а и да питам керамичните ли са най-хубави?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от GUDZO
    След няколко дена ще ида да ги вида а и да питам керамичните ли са най-хубави?
    Да, защото най-малко изгарят косата. Абе защо просто не отидеш в техномаркет или технополис...? То е ясно, че Браун и Филипс са най-хубавите

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Да най-добри са керамичните с терморегулатор

Аз ползвам ето тази на Braun с терморегулатор и ion shine и съм много доволна,наистина дава блясък
    http://www.electron.bg/product_info....95ba958c17bfa6

Цитирай Първоначално написано от zelena feq
    ti si mom4e i iska6 presa za kosa? hahaha a ne6to lasti4eta 6nolki diademki?
    М няма лошо момче да използвам преса .Аз имам един приятелкойто даотбележа , че не е гей , а си е напълно нормален , използва преса за коса дори сам си я купи и много му отива когато се изправя ( с къдрава коса е )

Ако ще си купуваш преса, по-добре се изръси малко повечко пари. Поне ще си вземеш продукт, който ще гори по-малко косата ти, ще ползваш повече време, ефектът ще е по-дълготраен. Задължително керамична, а марки... може би Филипс, Ровента, Таурус ( нз дали точно така се пише), Браун.

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Az sum mom4e i izpolzvam presa ni6to lo6o ... ot evtinite e zex q za 30 lv ama sum si dovolen

Град
    в мечтите ти
    абе то хубаво ще си взимаш преса, ама ако косата ти е много къса, няма да направиш нищо с нея
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

moita presa e rowenta i sam si mn dovolna ot neq
    В живота си се опитвам да намеря отговорите!
    Мислите ми са празни, очите ми са слепи...
    Не ми трябват симпатиите ви!

Ami za markite ima mnogo ama spored me ako iska6 edna presa da ti pravi kosata hubavo bez da darji6 po 1 4as na ki4ur kato otide6 v magazina kaji da ti dadat presa pone 25w (vata)
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

...

вземи си BrAun es2 много е добра

Цитирай Първоначално написано от 001Severina
    тази преса за парите си е супер,аз в момента съм с такава,много и се кефя
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си