- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса
Здравейте значи аз съм момче и искам да си взема преса за коса.Ще може ли да ми препоръчате някаква дето да е хубава,но не и много скъпа?
Мойта май беше на Elit или нещо от тоя сорт...в момента незнам какви се предлагат,но ако има някоя на Rowenta(май така се пишеше),мисля че няма да сбъркаш![]()
Da i az mislq taka.I imam su6tata presaПървоначално написано от Kras4eto_lp
Я някакъв точен модел може ли да предложите?
ti si mom4e i iska6 presa za kosa? hahaha a ne6to lasti4eta 6nolki diademki?![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Еми искам косата да ми е права не да е няква завартяна а и стават яки прически![]()
Emi 6tom te vle4e... v4era bqh v tehnomarket i ima6e super mnogo vidove presi za kosa na razli4ni ceni..otidi i vij tam
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
ами аз ползвам керамична на Браун и съм много доволна.загрява за по-малко от минута.ей такава е:
http://appliances.market.dir.bg/xoff...268&shop_id=18
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
След няколко дена ще ида да ги вида а и да питам керамичните ли са най-хубави?
Аз ползвам ето тази на Braun с терморегулатор и ion shine и съм много доволна,наистина дава блясък
http://www.electron.bg/product_info....95ba958c17bfa6
М няма лошо момче да използвам преса .Аз имам един приятелкойто даотбележа , че не е гей , а си е напълно нормален , използва преса за коса дори сам си я купи и много му отива когато се изправя ( с къдрава коса е )Първоначално написано от zelena feq
Ако ще си купуваш преса, по-добре се изръси малко повечко пари. Поне ще си вземеш продукт, който ще гори по-малко косата ти, ще ползваш повече време, ефектът ще е по-дълготраен. Задължително керамична, а марки... може би Филипс, Ровента, Таурус ( нз дали точно така се пише), Браун.
Az sum mom4e i izpolzvam presa ni6to lo6o ... ot evtinite e zex q za 30 lv ama sum si dovolen
абе то хубаво ще си взимаш преса, ама ако косата ти е много къса, няма да направиш нищо с нея
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
moita presa e rowenta i sam si mn dovolna ot neq![]()
В живота си се опитвам да намеря отговорите!
Мислите ми са празни, очите ми са слепи...
Не ми трябват симпатиите ви!
вземи си BrAun es2 много е добра![]()
тази преса за парите си е супер,аз в момента съм с такава,много и се кефяПървоначално написано от 001Severina
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш