- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да постигна подобен резултат?
Zdraveite,iskam da pomolq nqkoi koito zagree za kvo govorq da mi obqsni kak se pravi edna pri4eska...toest to ne e pri4eska ama vsi4ki momi4eta sega si pravqt taka kosata.Zna4i kosata e izpravena i gore v korenite e pridaden obem i izglejda mn buhnala.4uvala sym 4e se topira ili se s presa se pravi ne6to...ama iskam nqkoi po podrobno da mi obqsni ako se topira kak taka otgore izglejda gladka i slaga li se lak,pqna ili ne6to drugo....dano nqkoi da me e razbral
mersi
Редактирано от-ЦвЕтИт0-Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица.![]()
ami za nachina s topiraneto ne moga da ti kaja kak stava sus sigurnost , zashtoto ne sum go izprtobvala (vse oshte) :P , obache moqta friziorka kato me izpravqshe i sled vseki izpraven sloi kosa me praveshe v korenite s presata za vaflichki , i nai-gorniq sloi si e izpraven i taka se poluchava obem (vupreki che moqta kosa a dostatuchno gusta)aide uspeh !! \
/
Момиче съм
ткв обем ли искаш ..
http://www.rusenci.com/images/cache/...85_450_450.jpg ???
...
аз гледах в vbox клипче..някакво как си прави една косата..по ткв начин...
ама при мене не става..![]()
някой ...да знае как се постига обема..
ами топирате корените като гледате да запо4нете от по-долен ки4ур за да се вдигне съвсем,но не разбрах защо толко искаш да си направиш така като както каза самата всяко второ ф се прави така....аиде измислете не6то ново де? бъдете уникателни а не копира4ки
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Първо в корените на косата монаваш с приставката за вълнички ( вафлички). После топираш косата си внимателно слой по слой, като почваш от най-долния, и след топирането пръскаш лак за фиксация. Най-горния слой не е топиран, а изглежда прав и оформяш как да седи. Но наистина всички момичета са прекалено еднакви, да не говорим пък този начин на оформяне на прическа какви пагубни последици има за косата.
да то4но така,последиците са огромни.една фр всеки път се топираше ся е на 15 и косата и е в ужасно състояние!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
[quote="De_mikke"]Zdraveite,iskam da pomolq nqkoi koito zagree za kvo govorq da mi obqsni kak se pravi edna pri4eska...toest to ne e pri4eska ama vsi4ki momi4eta sega si pravqt taka kosata.Zna4i kosata e izpravena i gore v korenite e pridaden obem i izglejda mn buhnala.4uvala sym 4e se topira ili se s presa se pravi ne6to...ama iskam nqkoi po podrobno da mi obqsni ako se topira kak taka otgore izglejda gladka i slaga li se lak,pqna ili ne6to drugo....dano nqkoi da me e razbral
mersi
За такава прическа дет ти говориш аз си бях направила през лятоторсамо че мойта коса е къса и доста гъста!!!Аз си я правех с най-ситното на пресата!!![]()
с топиране става,да. Хващаш по-долен кичур, опъваш го и почвам да движиш гребена по посока към корените на косата.Един вди става сплъстена косата така.и после като я направиш така оставяш най-отгоре един слой с коса, който да не си го пипала и покриваш топирана коса с него.Топираното можеш да го напръскаш с лак за коса, за да държи. ама и аз как го обясних![]()
moqta bratov4edka be6e taka na bala si. vzeha i 55 lv za taq pri4eska, ama be6e ubiistvena!![]()
az predi sa praih taka...az po princip seki den sam s razli4ni pri4eski
....na4i parvo si izpravq6 kosata...nqkoi kazaha 4e s vafli4ki parvo q pravi6 ama moje i bez tqh 4e mn 6tq q izgori6....posle fa6ta6 mn siten greben ot teq za va6kite(ima efekt)
i po4fa6 da topirvash(ako ne znae6 kak stava na4i fa6ta6 grebena i sresvash kosata ot varhovete kam korenite oba4e mn barzo) posle na vseki ki4ur praska6 lak otkam korenite i posle otgore ..ako iska6 da stoi po dalgo si vzemi s mn silna fiksaciq lak za da ti vtfardi kosata i kogato tova stane pusne na zade kosata i leko q zagladi s grebena i 6te si buhnala ot kef
uspeh ;]
за тая цел не трябва ли косата да е филирана,защото ако е равна мисля,че няма да се получи ефекта.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
тва е баси тъпата прическа ...честно !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Дам, косата трябва да е филирана. Специално за таз прическа, дето дадохте снимка, не ме кефи бухването.