.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Дали ще стана плоска от плуването?

naskoro ka4in kilogrami i sega sum re6ila da hodq na pluvane za da otsalbna no se 4udq ot pluvaneto 6te stana li ploska

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    stara zagora
    ne pluvaneto e hubav sport si4ko 6ti se stegne
    I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
    аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
    За мен парите са средство, а не цел,
    впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......

Град
    Gorna orahyvitza
    mhm plyvaneto trenira si4ki myskoli na tqloto i az syjalqvam 4e se otpisah

Вярно е, че плуването е много хубав спорт, завива цялото тяло, гръден кош, мускули, тонизира и т.н., но за отслабване може да се поспори. Всичко идва от температурната разлика на водата и тялото, която е доста голяма ако се замисли човек - към 10 градуса. Изложено на такава голяма температурна амплитуда тялото е доста предразположено към натрупване на мазнини. Но това не са от тези мазнини, които качваш от ядене. Тях тялото само изгражда, за да се предпази от температурните разлики т.е. 'животоподържащи', и като такива тялото ще започне да ги разгражда последни. За това сигурно никой не е чувал културистите да плуват или да има релефни плувци 'маратонци'. Препоръчвам ти тичане, скачане на въже(изключително полезно и много малко хора знаят за плюсовете от него), въртене на педали и ако си преразгледаш менюто всичко ще стане тип топ \/

Съмнявам се.

Edna priatelka sushto e trenirala pluvane, no to naistina ne e pomognalo, no kakvoto i da zapochnesh, vagnoto e kak se chuvstvash i efekta shte doide ot samosebe si

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Плуването се препоръчва при гръбначни изкривявания,спорта е много хубав и според мен няма нищо общо с килограмите.А и ако се замислиш малко,дори и да отслабнеш по какъвто и да е начин,това ще се отрази на бюста ти да,съвсем нормално е ...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Плуването се препоръчва при гръбначни изкривявания,спорта е много хубав и според мен няма нищо общо с килограмите.А и ако се замислиш малко,дори и да отслабнеш по какъвто и да е начин,това ще се отрази на бюста ти да,съвсем нормално е ...
    Аз не мисля че тя имаше това предвид

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Аз не мисля че тя имаше това предвид

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    А какво мислиш че е имала предвид?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си