- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дали ще стана плоска от плуването?
naskoro ka4in kilogrami i sega sum re6ila da hodq na pluvane za da otsalbna no se 4udq ot pluvaneto 6te stana li ploska
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
ne pluvaneto e hubav sport si4ko 6ti se stegne![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
mhm plyvaneto trenira si4ki myskoli na tqloto i az syjalqvam 4e se otpisah![]()
Вярно е, че плуването е много хубав спорт, завива цялото тяло, гръден кош, мускули, тонизира и т.н., но за отслабване може да се поспори. Всичко идва от температурната разлика на водата и тялото, която е доста голяма ако се замисли човек - към 10 градуса. Изложено на такава голяма температурна амплитуда тялото е доста предразположено към натрупване на мазнини. Но това не са от тези мазнини, които качваш от ядене. Тях тялото само изгражда, за да се предпази от температурните разлики т.е. 'животоподържащи', и като такива тялото ще започне да ги разгражда последни. За това сигурно никой не е чувал културистите да плуват или да има релефни плувци 'маратонци'. Препоръчвам ти тичане, скачане на въже(изключително полезно и много малко хора знаят за плюсовете от него), въртене на педали и ако си преразгледаш менюто всичко ще стане тип топ \/
Edna priatelka sushto e trenirala pluvane, no to naistina ne e pomognalo, no kakvoto i da zapochnesh, vagnoto e kak se chuvstvash i efekta shte doide ot samosebe si![]()
Плуването се препоръчва при гръбначни изкривявания,спорта е много хубав и според мен няма нищо общо с килограмите.А и ако се замислиш малко,дори и да отслабнеш по какъвто и да е начин,това ще се отрази на бюста ти да,съвсем нормално е ...
Аз не мисля че тя имаше това предвидПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Аз не мисля че тя имаше това предвидПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()