.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да възпитам кучето си

Shte si kupuvam Nemska Ovcharka malka mujka . No molq mi pomognete kak da zapochna kakvo da pravq che da ne se razligavi. nqma da q dam na obuchenie . Molq pomognete kakvo da pravq ot parviq den

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!

Супер фен Аватара на rakiQ
    супер!немастака овчарка е мн добро куче...

дядо ми като беше в казармата е възпитавал една женска овачрка от бебе и после тя така свикна с него ...
    дедко ми е експерт в тая област

Град
    OUT OF SPACE
    и аз имам немска овчарка,обучена е но не благодарение на мен!Това е доста отговорна задача и ако не знаеш как по-добре недей,има специални школи,където ще ходиш ти и кучето ти.Забавно е ще има състезания и разни игрички,аз посещавах такава.Там ще те научат как точно да общуваш с кучето си,за да ти бъде не само приятел,но и да ти помага.
    УСПЕХ.

ami tova e che nqmam sredstvata da go vodq na takiva shkoli , nqmam sashto i vremeto ... molq ako nqkoi moje da mi pomogne da mi obqsni po skype li neshtu takova

piwi mi
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот

aaa

Nqkoi nqkakva info ? mn mi e speshno :S

ако ше го държиш в двора пробвай от външната страна на дворната врата удряш я и ако са разлае му даваш нещо за ядене. пробвай и с приятели които не е виждало.Тряя да се научи да си пази собствеността - двора а пази ли там то пази цялата къща ^^ поне така е с моите
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

e qvno nqma koi da pomogne : (

Град
    Палма де Майорка
    Диги, здравей. Обучението на малкото куче е много сложна задача, която ако тръгна да ти обяснявам, няма да ми стигне форумът. Ако искаш нещо по конкретно да разбереш, питай или пиши на лични.
    Имам опит в тази област.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си