- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Относно раздела "Цигари и наркотици"
...или както се казваше раздела.
Не мога да разбера защо го премахнахте.Беше полезен и интересен,100 пъти по-полезен от "Кофата".
Освен това искам да подкрепя JackAzZ,защото аз също смятам,че раздела "Новини-коментари и отзиви",е ненужен и "Психология" или връщането на "Цигари и наркотици" ще бъде много по-полезен за тийнейджърите.
Ще се радвам ако някой модератор отговори на въпросите ми.![]()
+1 !!!!!
Първоначално написано от Say It Right
Вече обясних, в подобна тема,какви са били част от мотивите на администараторите да вземат подобни мерки.
Идеята за създаване на раздел-Психология е интересна и ще бъде обсъдена.Аз съм ЗЯ-ще бъде нещо ново и интересно за голяма част от аудитория.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И какво ще се обсъжда в тази тема???
"Как се чувстваш днес"?
"Какво е душевното ти състояние"....
или ще се превърне в жалък събирателен образ на "Любов" , "Здравни проблеми...." " Училище..." "У дома"...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
^Пак ще има какво да се обсъжда.
От този раздел случайно да има смисъл?
Всеки, ще може да обсъжда това от което се вълнува.![]()
i az iskam razdela za narkoticite obratno no gosti da ne mogat da pravqt temi tam.
Първоначално написано от style_hip_hop
Да те светна само-сайта може да се разглежда от гости,но те не могат да пишат коментари по темите и да пускат такива.Единствения раздел,,до в който гостите могат да пишат е-"Кофата"![]()
mersi 4e me svetna. az misleh 4e i vav "Всичко тийн накуп" stava da se pyskat temi ot gosti no qvno ne moje.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
i vse pak nqma li da napravite pak takav razdel???
Ще предложа на Алекс,идеята ви,за сега по този начинв мога да ви съдействам.Принципно,аз също се интересувам от Психологията и би ми било много интерсно.
Друг вариант е в едно да се приспособят:
"Психология и Философия"
и евентуално Религията,като отделен,макар,че не ми се струва напливът специално към него да е кой знае,колко голям поне за момента.
![]()
Аз съм твърдо против цигарите и наркотиците особенно наркотиците,не мога да разбера каква е ползата от тях.