- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща на форума в София ( КИНО + ХАПВАНЕ )
Здравейте,
ето че дойде денят в който да подновим истинсктие срещи на форума ни. За съжаление в този сняг не можем да потеглим някъде из България както планираме за пролетта/лятото но сега предложението е следното:
Ден: Неделя, 25.11.2007
Място: Молл оф София (на ъгъла на ул. Опълченска и бул. Стамболийски)
По-конкретно: влизаме пред главния вход, и заставаме пред колата на входа, ще се разпознаем по пристрастените към интернет физиономии. Ако не с еразпознаем можете да питате. Някой от нас които 100% ще идват тук могат да пуснат снимки за да се ориентираме.
Час: 10:00 СУТРИНТА. Чакаме хората да дойдат до 10:30 ч.
План за деня: Oтиваме на кино, след което хапваме в Pizza Hut (или обратното).Пицарията може да бъде сменена и с Happy или друго интересно заведение което може да събере групата ни.
Какво се иска от вас:
- да сте в добро настроение
- да носите дигитален фотоапарат ако имате такъв иможете да го
вземете
- да сте готови за кино и хапване и да планирате че срещатата няма
да е само 10-30мин а няколко часа.
Консумацията, входните такси и шамарите от раздразнени от присъствието ви зрители в киносалона са изцяло за ваша сметка.
SOWRD ще идва специално то Асеновград за срещата
Очаквам в тази тема да се разпишат ВСИЧКИ, които ще идват и ако може с по една снимка в постинга
Все още не знаем програмата за кината в Неделя но ще има допълване в тази тема.
Ще гледаме:Американски гангстер
ПОТВЪРДИЛИ ПРИСЪСТВИЕ: 7 човека
Аз също се записвам за участие.![]()
ето и снимчица- http://www.picvalley.net/v.php?p=u/109/27218_264.JPG
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз се чувствам длъжна да дойда, като един от най-старите потребители на този сайт, може би за повечето от Вас не съм позната, но ще се запознаем на срещата![]()
Вярвай в себе си и ще постигнеш всичко, което пожелаеш!
Само да вметна, че по принцип темите за срещи винаги са слагани във Всичко тийн накуп, а него посещават и редовните хора, ходещи на форумни срещи. А доста от тях не посещават този раздел, така че е хубаво, ако ще се прави промяна и вече само тук ще се слагат теми по този повод, да има поне първите 1-2 пъти и във Всичко тийн накуп същатата важна тема, то не пречи да има две. Важното е да се съберете повече хора![]()
Оффф:
Това значи ли, че някога ще има среща във Варна?Първоначално написано от alex
![]()
Среща във варна е имало - я беше една от най-добрите правени някога. Ето и снимки от срещата: http://www.teenproblem.net/gallery/t...ls.php?album=3
Иначе сме правили в: Варна, Бургас, Велико Търново, София, Несебър. Като се стопли отново потегляме като този път няма да посещаваме големите градове а малките градчета и забележителностите около тях.
Как потегляте? С автобус?![]()
Идвам![]()
![]()
Искам и аз такава тениска![]()
Иначе за жалост няма да мога да дойда, защото пристигам в София към 3-4 следобед. Другия път![]()
така или иначе живея в Зона Б5, мога да дойда да ви видя, да пия по бира с вас, да ям една голяма пица и да ви оставя да ходите на кино![]()
Да ви чакам ли в Свищов? Ще ви посрещна с летни жеги, мръсна вода и миришещ на сероводород въздух..............Бих искла да дойда, ама кака ви Креми има да учи мнооооооого. А и в това време не ми се пътува до вилата, която е на 20 км...........
И не четете първото изречение-всъщност ще е срамота да няма някога 1 среща в Свищов. Все пак сме града на 100-те първи неща и определено има къде да ви заведа и какво да ви покажа. Айде, направих предложението, чакам ви напролет.
Весела среща!
И аз мога да намина за по една бира и някво мезене в пицата...на кино не ми се разхожда...така че ме бройте...според мен обаче е по-хубаво киното фърст, щото докато свърши филма ше е станало баш време за биричка!Първоначално написано от Verminaard
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Хора, с удоволствие бих дошла, но със сигурност ще е по-късно от 10, защото събота ще е тежък денИмам координатите на някои съфорумци, които ще идват и предполагам, че ще дойда към 13-14 часа *ако все още има някой*
![]()
KiLLeR_InSTiNkT-срещата е в НЕДЕЛЯ.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Знам, но в събота вечерта съм на рожден ден и затова казвам, че ще ми е трудно да дойда в 10 часа сутринта в неделя...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Киното ще е фърстХапката и пийката - после!
В свищов ще дойдем, имаме няколко покани вече за там. Но след 1-ви Март започва турнето ни. Ще се постараем да правим срещи винаги когато има ваканция някъде. Тук сме се организирали и от София можем да извосим поне 10 човека (с коли) стига желание да има.
И аз познавам съфорумци, които пазят обаче анонимността си, ама аз си ги знам.............Винаги сте ми добре дошли.
Ще гледаме:
Американски гангстер
Нчало: 11:00
Аз него съм го гледала, добър избор сте направили.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
bira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
negative
майками го е гледала ,мн як е билПървоначално написано от Verminaard
![]()
Ами и аз тва се чудех бтв!Аз не съм в състояние да стана толкова рано,ч е в 11:00 да супея за филм...а и финансите ги нямам!Инач епосле след филма предполагам няма да е проблемно!Просто не знам в колко и къде да съм...Първоначално написано от 182+44_4adel
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns