- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща на форума в София ( КИНО + ХАПВАНЕ )
Първоначално написано от Verminaard
еее аз със друга цел искам да узная!за да попитам тези които като мен ще дойдат по-късно, дали желаят една срещичка да си "чукнем" и да се събереме после двете компании...
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
може и да мина
като се прибирам
ма чак филм да гледам...не![]()
Как мина срещата?
Охо,ами супер мина срещичката,дано скоро пак да си спретнем една.Обмисля се идеята,като се затопли времето да има и такива извън столицата(с опознавателна цел).
Днес бяхме на кино,ама този Американски Гангстер,не се оказа успешен избор по мое мнение (доста дългичък беше) иначе се радвам,че се видях с малка час от форума.Хубаво прекарахме.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз бях там.....за 20 мин
беше интересно....![]()
трябва да се извиня пост фактум - не успях да дойда, защото в петък изпращахме дядо ми запоследно
нямаше как да дойда в събота да се забавлявам с вас след подобно нещо
пък и да бях дошъл, никой не иска да наблюдава човек в траур![]()
Мамка му, мамка му, мамка муууууууууууууууууууууууу ууу![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как можах да видя за тази среща днес ?!?!??!!?!??!?!??!??!?!??!?!??!??!?!?
![]()
![]()
Можех да дойда (ако някой ме иска) Ееее, **** **** ** * *******
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз я пропуснах...просто организацията ми беше малко куцаща...и...се събудих към 13:00...и реших че не мога да тичам от дружба до не знам къде...уотева де...ще си направим нова....(даа те админите само за тва мислят!всеки ден форум среща!)![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Съжалявам, но се събудих към 15 часа и реших, че е късно да идвам... Следващия път, ако на съм на бачкане, ще дойда.![]()
...и в крайна сметка колко човека сте били на срещата?
Аз сакам да се видя с Куенч, Г-н Експо, ест приятелката му, Уискаса, онова с устата дето излиза пушак, не съм й гледала ника, но някой каза, че е дебела, пък после Куенч обсъждаше разни съждения, Абсолюката и просто нямам впечетления от другите, а нека пак цитирам Хард Канди, просто филма е тооолкова форумски, момичето казва на Джеф, че някак не изглежда като човек забиващ мацки по нета и той отговаря, че просто мисли, че първо трябва да се опознават от вътре хората...Както и да е. Ако някой от тях ходи ме бройте. (= И не ходя на кино, в макдоналдс и носа фотоапарат. Винаги.
Мария се казвам, изключително приятно ми е.Първоначално написано от Сладичко_bi
Може ли да се държите малко по-деликатно с двестакилограмовата девойка, току виж се е обидила и няма да иска да покаже дебелия си задник по форумни срещи.![]()
Собственост на Canis_Dirus
ебавах се бре..![]()
аз съм на софия на 11, 12 и 13 декември, между другото.. може да заформим нещичко, но никво наливане с концентрат, че съм на изпит, ей!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Никога няма да завърша
ПС шоколад моля![]()
Ще се разгневя такаПървоначално написано от Сладичко_bi
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Хъхъ няма да ме изтърпиш и един денОтносно хомосексуалността -не мой ме уплаши - аз съм каляван във варненския микс клуб "Александър" така че...
![]()
Няя се даде той, тъф гай е.
Мош воините не се дават току-така![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
От муш лесно става туш... и един руд бой си покри слабините с длан![]()
Про пейн саундз найс, но знай че съм дърти плейа![]()
Haha предизвиквам те! East Noise, X-mas когато си избереш![]()
Бах оспамихте цялата тема![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face