.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: Луд съм?!

Голям фен

Луд съм?!

имам проблем с психиката. примерно като си пусна някоя музика и като ми дойде някой хубав спомен и почвам да се усмихвам сам, може би и да си говоря. когато слушам друга музика почвам да се вживявам. когато чатя с някой съм ухилен до уши. когато вървя по улицата и се замисля за нещо също се появяват някой неща които не са много нормални. какво да правя? иначе съм си здрав и си зубря редовно уроците. хелп
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Напълно нормално е това ама няма да е лошо да се пробаш да се контролираш!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    ... Some happy place ...

:)

v-kak 6e si lud weee prosto si emotional az sum su6tata kato 4atq i ne6ty sme6no i si se smeq sama ili kato slu6am muzika su6to si se usmihvam kato se setq za ne6to gotino v tva nqma ni6to lo6o spox po4ti vseki go prai
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Аз пък още от малка си говоря сама Смисъл дори и да има някой в стаята.. например сестра ми.. Аз си говоря.. понякога говоря на нея.. и тя като ме пита на кого говоря, аз и казвам.. ми сама си говоря.. Незнам Свикнала съм да си общувам.. дори и на ум Или пък да размишлявам на ум.. винаги.. дори и когато вървя по улиците.. Нормално.... А за усмихването.. ами почти винаги съм усмихната.. дори и по улиците, когато нямам повод.. еи така изведнъж почвам да си се усмихвам и хората ме гледат странно ...

Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    Аз пък още от малка си говоря сама Смисъл дори и да има някой в стаята.. например сестра ми.. Аз си говоря.. понякога говоря на нея.. и тя като ме пита на кого говоря, аз и казвам.. ми сама си говоря.. Незнам Свикнала съм да си общувам.. дори и на ум Или пък да размишлявам на ум.. винаги.. дори и когато вървя по улиците.. Нормално.... А за усмихването.. ами почти винаги съм усмихната.. дори и по улиците, когато нямам повод.. еи така изведнъж почвам да си се усмихвам и хората ме гледат странно ...
    И аз Преди да започне стачката на учителите се бях разсмяла, защото се сетих нещо дето се беше случило в училище през деня и аз бях на центъра и хората ме гледаха странно Или си се смея, като чета нещо смшно се хиля като луда. До няколко години си имах въображаем приятел И то как изглеждаше ... Изглеждаше като моя по-малка сестричка и винаги като се ядосах си го изкравах на нея Или като се прибирах от училище си говорех с въображаемия ми приятел Спок бе човек наред си си

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Луд съм?!

Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    имам проблем с психиката. примерно като си пусна някоя музика и като ми дойде някой хубав спомен и почвам да се усмихвам сам, може би и да си говоря. когато слушам друга музика почвам да се вживявам. когато чатя с някой съм ухилен до уши. когато вървя по улицата и се замисля за нещо също се появяват някой неща които не са много нормални. какво да правя? иначе съм си здрав и си зубря редовно уроците. хелп
    нямаш никакъв проблем с психиката! напротив - не полагай никакви опити "да се контролираш", а по скоро се опитай да съхраниш тази си естествена непосредственост и в зряла възраст

Град
    Под масата
    Тва явление се казва "мисъл". Ти мислиш. Щом се осъзнаваш значи спокойно - засега няма опастност да психясаш. И аз понякога се плаша от себе си даже бих могъл да кажа,че си мисля много странни неща и реагирам по много необикновени начини... хората ми казват че съм луд но си знам че не съм... Просто мисля по моя си начин следвайки мойта логика. Осъзнаваш ситуацията около тебе,което ти дава предимство! А относно музиката.. ако я разбираш и цениш достатъчно тя ще те оформи като по-добра и силна личност. Ест не говоря за чалга,хаус и сякви подобни безсмислици.Радвай се!

п.с. гледай аз кви работи пиша...

Spoko pi4 az sum su6tia

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Щом си казваш "луд съм', значи не си. Замисли се, един истински луд никога не би повярвал, че е такъв.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

абе много си си добре.тва е нормално.примерно мен оня ден като ме напори един смях...мале 5 мин съм се гърчила на земята...но не се знае защо се смях....

Ако си мислиш, че това не е нормално значи всички трябва да сме луди

ne vijdam ni6ty nenormalno prosto si 4ystvitelen.az kato vzema da si spomnqm kak si prekarvam vremeto s priqtelq mi i se 4ydq kvo pak mi e izmislil su6ty se ysmihvam i kato se setq za nqkoi to4en moment i az si kazvam na glas hubavo be6e tva si e normalna reakciq na 4oveka spox
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хаха не си луд,спокойно.Може би си повечко емоционален и артистичен,усмихнат и т.н
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

haha vuobshte ne si lud spoko men postoqnno mi se slu4va primerno kato sum v nqkoi reis i se setq ne6to smeshno koeto mi se e slu4ilo i zapo4vam da se smeq super mnogo neka me gledat stranno horata ne mi puka :P

Град
    Плевен
    хаха ами значи всички сме лудиии :P и аз съм така...смея се със и без причина... но не се притеснявам...смеха е полезен

Не си луд...А усмихнат и щастлив

Град
    Sofia
    Както беше казал един мой приятел:

Не е страшно да си говориш сам. Страшно е като започнеш да си отговаряш.

така че спокойно. Всички сме така. Това е хубаво защото се отпускаш и "влизаш" в света за който си мислиш. Както батедоки каза - дано успееш да го запазиш и като прастнеш.

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    нямаш никакъв проблем с психиката! напротив - не полагай никакви опити "да се контролираш", а по скоро се опитай да съхраниш тази си естествена непосредственост и в зряла възраст

Град
    your mind,your body and your soul
    xaxaxa taka kakto sama moga da se razstvarq nikoi drug ne moje..
    kak shte si lud be...
    che az chesto si govorq sama...nai dobre se razbiram
    i tva koeto ti se sluchva se sluchva na vsichki prosto ne vseki iska da si go priznae.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    v-kak 6e si lud weee prosto si emotional az sum su6tata kato 4atq i ne6ty sme6no i si se smeq sama ili kato slu6am muzika su6to si se usmihvam kato se setq za ne6to gotino v tva nqma ni6to lo6o spox po4ti vseki go prai
    I az sym taka ,taka 4e spoko a ako si lyd v takyv slu4ai - edobre do6yl v kluba

i na men mi se e slu4valo kato vurvq po ulicite da se uhilq za ne6to i posle mn e sram

НЕ СЪМ САМА НА ТОЯ СВЯТ базикам се, ама не си луд как ше си луд аз съм същата

Абе аз като вляза в банята се плеза огледалото...
    След това странното е, че си измислям някаква ситуация, която уж ще се случи на другия ден в училището. И почвам да водя диалози... след което ми тропат по вратата, щото се бавя вътре много и се притесняват... Напоследък нашите ме питат какво правя вътре, аз им казвам, че си мия зъбите... Не съм луда - определям се така.

П.С. По-странното е, че 90 процента от "случките", които си измислям, на другия ден се сбъдват... И знам как да реагирам...
    Питали са ме как така във всяка ситуация реагирам толкова адекватно и на място... Аз не съм луда, порсто съм странна. Ти имаш малко от навиците ми

:P

и аз съм така като си легна и почвам да се хиля като луда и като си помисля как се хиля ми става още по смешно и се налага наще да стават пореднощ да видат кво ми се случва ония ден една жена падна пред мене и аз като я видях пред ния като се захилих и после по улиците си се смях кво ли си викта хората тай нещо не е наред

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хъ хъ, че аз ако се мислех за луда всеки път, когато се разхиля сама из тролеите и по улицата... вече да съм си откачила от самата мисъл хаха.
    За това зимата има предимство - голямата яка на палтото. Като се разхиля просто си я вдигам и... просто ми е студено хаха .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си