- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем, помогнете ако знаете нещо по-въпроса.....
Значи с гажето ми правихме секс както винаги,но този пат докато ме ебеше на задна презервативът се скасал без ние да знаем,но гажето ми свърши в мен и когато се изправих течността се стече от мен...Та сега някои ако знае какво да направя да ми помогне защото ме е мн страх да не см бременна![]()
![]()
T.7.от павилата!
devil_girls_
VaLi Li?-Ne,ToVa BqHa SuLzItE mI!IsKaM Li Te?-Ne,VeChE tE iMaH!sHtAsTlIvA lI sUm?-Da,ZaShTotO sI dAlEcH!mRaZq Li Te?-Ne,VeChE sI mI bEzRaZlIcHeN!sIlNa Li SuM?-dA,zAsHtOtO pReBoRiH sEbE sI!
шанса е никакъв...то е потекло по входа на влагалището а оттам до матката има мноого път...тряало е едно сапунче макс...споко не си бременна
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
е то сапунчето си го имаше аз мислих цялото да го изтискам...но ме е мн страх,а поне някакъв шанс да е стигнало нещо до матката
VaLi Li?-Ne,ToVa BqHa SuLzItE mI!IsKaM Li Te?-Ne,VeChE tE iMaH!sHtAsTlIvA lI sUm?-Da,ZaShTotO sI dAlEcH!mRaZq Li Te?-Ne,VeChE sI mI bEzRaZlIcHeN!sIlNa Li SuM?-dA,zAsHtOtO pReBoRiH sEbE sI!
няма споко...не се забременява толкова лесно![]()
xmmm dori i da se e steklo nadolu nqma 6ans da zabreenee6 spoko![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
spored men ima dori i bil toi ni6tojen pii hap4eta za spe6na kontratseptsiq
Разбира се, че може да си бременна. Егати малоумната история. Нали е свършил в теб?!? Много ясно, че ще се стече част от спермата... Това не значи, че голям процент от нея е останала в теб. Ако не са минали 72 часа, бягай за Ескапел. Ако са минали... моли се на който искаш да се оттървеш тоя път...
Глупави деца...![]()
"но този пат докато ме е**ше на задна"
ако от там се забременява аз съм хамстер...
Имаш ли си колело или да ти подаря за Коледа?Първоначално написано от Quasar
Като всепризнат капацитет по забременяването при различните пози, защо не направиш списък с тези, при който няма риск, та хлапетата да си се забавляват на воля. И после ти да им гледаш несъществуващите деца... Кретен.
Всъщност на задна прашка се забременява най-лесно. Не случайно животните се съвукопляват така. А то, колкото трябва си е отишло, където трябва. Пий Ескапел!!!
Аз също съм на мнение да се пие ескапел.
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Тц тц ... не знае какво е "задна прашка" апък дава акълинаричат го "Doggy style" и си ми е любимата поза !!! подкрепям мнението за Ескапел
Ми едно Ескапелче, няма как иначе. Вероятността да забременееш е големичка
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
аз зако си мисля за анален бе...се тая исках да кажа че от анален не се забременява ма пак нещо оплесках...'дзвиняам съ.... но давай да млъквам че се изложих...баси![]()
![]()
![]()
а за тоя дето ме изкара хамстер...досега съм хапан от куче момиче и 2 бебета...кои от тия си че да знаеш как съм на вкус![]()
Pff gadNo e tva Mili4ka Pii eskapel tva e edinstvenoto reshenie!!!!![]()
![]()
Има ли смисъл като няма значение