- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неочаквана раздяла след 6 години ?????
Кви отговори прочетох нереално.. "Дай и време" .. Абе хора.. А не ви ли е минало през акъла, че в тая проклета Англия може друг да си е намерила? Колкото и да ми е неприятно да го кажа, но все пак мисля, че е така.. Истината боли и е жестока..
Животът е адът описан в Библията!
До тук видях само едни и същи простотии ... извинявайте, обаче с тва "остави я, нека помисли" ш' вкарате момчето само в по-голяма беля. Очевидно Нереален .... мацето има причина , да го казва тва нещо... За всяко нещо, коео се случва, си има причина или не го знаеш тва?
Начи моят съвет е следния ... отиваш при нея и просто и казваш ако е раздвоена или се чувства объркана от нещо, си ти абсолютно сигурен в тва, че ако го измислите двамата ще е хем по-бързо, хем по-лесно, хем по-изгодно , ЗА ТЕБ. 6 години не са малко време... ужасно много са. Прекарал си ги с 1 човек , познавате се отлично, отиди и я поразпитай, ако не и се говори и кажи тва, коет' ти казх по-горе ... че 2мата ще се справите по-добре , от колкото да седне тя и да го мъдри сама.
А и другото което е, може да и се влияе на психиката, да са и поставили ултиматум, дааа искат да предпоче материалното пред духовното ...
Защо ти казвам вс. тия неща ? Щот съм ги изпитал на гърба си и знам, че е адски трудно, но целта оправдава средствата ... просто ти тря да си тоя дет действа , не оставяй нищо на случайността . Колкото повече време изгубиш, толкова повече тя ще се отдалечава от теб. Тва е.
До колкото съм се сблъсквала с такива случаи, честно казано не разбирам как се случва това... Имам предвид да си с някого години наред (в случая 6) и да го зарежеш без да дадеш нормално обяснение... За мен лично "имам нужда от време" е тъпо оправдание (освен ако не си я задушавал с постоянното си присъствие)...
А на автора на темата мога да кажа, както доста други хора му казаха вече - остави я сама да си реши. Като я притискаш няма да оправиш нещата. Това, разбира се, не означава да спреш всякакви контакти с нея...![]()
Абе не знам до колко адекватен съвет мога да ти дам, защото не съм изпадала в такава ситуация... Но ти желая успех!
... I'm doin' what I know is right...
Остави я малко тя ще те потарси ако наистина те обича...