.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Съществува ли такава любов?

Съществува ли любов ако никога не си бил/а с даденото момче/иче? Или по точно възможно ли е да съществува ?

Град
    STARA ZAGORA
    em lubov .. sig 6te moje 6tot dosta hora tvardqt 4e sa vlubeni v nqkoi s koito ne sa i ne sa bili zaedno... tui 4e moje ama to puk zavisi si ot 4oveka se pak :]

ами да, нарича се несподелена любов
    Момиче съм

Град
    Пловдив
    съществува

dam
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Поне при мен не съществува
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Да кажеш на някого обичам те ... е лесно .. но е трудно да му го докажеш ... но да ... съществува такава любов ... и е много гадно к0гато е не споделена
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Съществува.
    И може и да си е споделена.
    Просто.. поради куп причини много по-удобно и лесно е да не сте заедно. Може никога да не сте се целували, да не сте правили секс, но любовта да я има. Да има милите думи, прегръдките, разходките, ЖЕСТОВЕТЕ, жертвите.. Много странно звучи, знам.

Защо подобни въпроси мъчат главата ти ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не е важно м/у кого и защо съществува любовта! Любовта се уповава (извинявам се ако съм го написал грешно) на чувствата.Клишето "За любовта граници няма" в случая мога да твърдя че е вярно.Следователно и в несподелената любов съществуват искрени и силни чувства! Лек ден!

Град
    bRoKeN hEaRtS

Re: Съществува ли такава любов?

Съществува.
    This is 10 percent luck, 20 percent skill
    15 percent concentrated power of will
    5 percent pleasure, 50 percent pain
    And 100 percent reason to remember the name

Град
    *Maina`City*
    mdaam sushtestvyva...napulno vuzmojno si e da e ima
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Истинска любов при такива условия е рядкост, но все пак е факт. Просто много трудно е да се зароди такова дълбоко и сложно чувство, ако двама души не са заедно като двойка, защото те не могат да се опознаят дотатъчно по друг начин, че да могат да кажат, че именно това е любов. Естествено, има случаи, когато двама са адски близки прители от много време, но единият започва да изпитва към другия повече от приятелски чувства по ирония на съдбата, като в същото време другия си държи на приятелството. Какво остава в такъв случай на нашия герой/нашата героиня с несподелените чувства? Предполагам, едва ли иска да си прекъсва отношенията с приятеля/приятелката си, затова започват мъките му/й, когато любимият/любимата тръгва по своя си път, със своя си половинка. Та този човек е подкрепя другия каквото и да стане, въпреки болката, защото другия разчита на него.
    Много е сложно, даже аз не се разбрах, да не говорим, че главата ми още е замяна от дрямката ми допреди малко
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си