- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли такава любов?
Съществува ли любов ако никога не си бил/а с даденото момче/иче? Или по точно възможно ли е да съществува ?
em lubov .. sig 6te moje 6tot dosta hora tvardqt 4e sa vlubeni v nqkoi s koito ne sa i ne sa bili zaedno... tui 4e moje ama to puk zavisi si ot 4oveka se pak :]
ами да, нарича се несподелена любов![]()
Момиче съм
dam![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Поне при мен не съществува![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да кажеш на някого обичам те ... е лесно .. но е трудно да му го докажеш ... но да ... съществува такава любов ... и е много гадно к0гато е не споделена![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Съществува.
И може и да си е споделена.
Просто.. поради куп причини много по-удобно и лесно е да не сте заедно. Може никога да не сте се целували, да не сте правили секс, но любовта да я има. Да има милите думи, прегръдките, разходките, ЖЕСТОВЕТЕ, жертвите.. Много странно звучи, знам.![]()
Защо подобни въпроси мъчат главата ти ?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не е важно м/у кого и защо съществува любовта! Любовта се уповава (извинявам се ако съм го написал грешно) на чувствата.Клишето "За любовта граници няма" в случая мога да твърдя че е вярно.Следователно и в несподелената любов съществуват искрени и силни чувства! Лек ден!![]()
Съществува.![]()
This is 10 percent luck, 20 percent skill
15 percent concentrated power of will
5 percent pleasure, 50 percent pain
And 100 percent reason to remember the name
mdaam sushtestvyva...napulno vuzmojno si e da e ima![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
sa6testvuva![]()
Истинска любов при такива условия е рядкост, но все пак е факт. Просто много трудно е да се зароди такова дълбоко и сложно чувство, ако двама души не са заедно като двойка, защото те не могат да се опознаят дотатъчно по друг начин, че да могат да кажат, че именно това е любов. Естествено, има случаи, когато двама са адски близки прители от много време, но единият започва да изпитва към другия повече от приятелски чувства по ирония на съдбата, като в същото време другия си държи на приятелството. Какво остава в такъв случай на нашия герой/нашата героиня с несподелените чувства? Предполагам, едва ли иска да си прекъсва отношенията с приятеля/приятелката си, затова започват мъките му/й, когато любимият/любимата тръгва по своя си път, със своя си половинка. Та този човек е подкрепя другия каквото и да стане, въпреки болката, защото другия разчита на него.
Много е сложно, даже аз не се разбрах, да не говорим, че главата ми още е замяна от дрямката ми допреди малко![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"