.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Бихте ли Издържали на Изкушението?

Гледате ли Островът на Изкушението Как си представяте себе си на подобно място с любимия човек Дали бихте издържали на изкушението
    * Love Is All Around *

о0о да! Аз бих издържала, защото съм била поставяна в подобна(и) ситуация(и).
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Bih izdarjala ako naistina imam 4uvstva kam tozi 4ovek ako li ne tova ozna4ava 4e 4uvstvata mi ne sa dalbogi.

Еми ако намериш човека, който ти дава това от което имаш нужда за какво да изневеряваш...Аз лично бих издържала най-малко за да докажа на себе си, че не съм толкова слаба психически!

за какво става въпрос във филма?
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

4 двойки заминават на остров,където ще бъдат разделени за 2 седмици.Мъжете ще бъдат изкушавани от жени,а жените от мъже,така ще проверят силата на връзката си това е накратко, иначе четвъртък и петък по нтв го гледайте
    * Love Is All Around *

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Мисля, че да. Още повече, че не си падам по такива напомпани, повърхностни и малоумни мачовци.

agxhxaghxahgaxhgghax големи светици се извъдиха всички тука По темата:Аз нямаше да издържа щех да извада _!_ и да шибам наред

daaa 6tom obi4am i darjia na 4oveka

Град
    Пловдив
    Със сигорност

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля, че да.Едната външност...нищо не е.

Град
    nqkade tam
    Тука си4ки са праведни оба4е ако идете там ше ви шарят ра4и4ките наляво и на дясно
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Zavisi s kakvi 6te ni budat otnosheniqta s partniora mi i kakvi sa negovite deistviq ... ako mi pokajat i sym obedena v tova koeto mi pokazvat che toi se natiska na nqkoq to se vijda che kraqt e doshul taiche zashto pyk da ne probvam .... taka ili inache shte ostavam sama sled tova taiche.... . Inache ako toi se durji na polojenie i imame seriozni namerenia za v budeshte razbirase che shte izdurja. No kakto kazah ne sym tolkova silna i psihikata mi nqma da izdurji ako vidq toi da pravi nqkvi gluposti koito ne mi haresvat i toi znae che ne mi se nravqt

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Тука си4ки са праведни оба4е ако идете там ше ви шарят ра4и4ките наляво и на дясно
    Аз не мога да разбера каква е разликата?Тук също доволно може да се изкушаваш, но какви са променените обстоятелства?Това, че самото шоу е такова и трябва да се чувствам длъжа да съм изкушена ли?Или пък това, че сме на плажа и те са голи...Не само единствените, които имат само едните мускули, тук в града също ги има.

Повече от фен
    Аз мисля, че ще успея да издържа, ако е с човека в когото съм влюбена.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    LuNaTa
    за мен тва предаване тълна тъпня и си4ко е нагласено,защото едвали ли някой ще изневери на половинката си като знае 4е цяла България ще го види а и другия ще разбере!аз ли4но не бих се изкушила от някви си манекени и т.н и да си проваля връзката с 4овека когото оби4ам и ме оби4а заради едното ебане или там каквото е.просто тва е за мен е най тъпото възможно предаване
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Лесна работа...100 % ще издържа на изкушението

Град
    Pays de la Loire
    Oпределено не бих си позволила да потъпкам чувства, спомени, преживявания, ..всичко между нас, само заради едното "изкушение"

Meжду другото, казвам го, имайки предвид факта, че лятото (по стечение на обстоятелствата) бяхме разделени не 2 седмици, а 2 месеца... И да - запознах се с много хора, които определеееено хващат окото, предпоставки да се случи нещо между нас имаше бол, но не си легнах с нито един от тях. Чувства...какво да се прави?!?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Да. Ако всичко е наред с приятеля ми и се обичаме, защо да се поддам на изкушението от някакви пичове? Навсякъде има готини момчета, но любовта е над всичко.
    Аз казах на приятеля ми, че никога не бих му изневерила заради някви готини момчета, които ме кефят. Аз си държа на човека, с когото съм и за цялото време с него, не съм му изневерявала.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Ако имам момиче до себе си като Милена НИКОГА!Това е една невероятна жена..., която има абсолютно всички качества за една преуспяваща жена!
    КРАСИВА Е УМНА Е !КАкво повече му трябва на един човек!!!Нито една от изкусителките неможе да й се намаже на малкият пръст..много ми харесва тази жена ЕВАЛА шапка й свалям Филип не си дава сметка...какво губи...как може да пренебрегва този скъпоценен камък до него...НЕЗНАМ!Ако имам приятелка като Кики(дразнител) всеки ден ще й изневерявам по 3 пъти..съжалявам го Андрей искрено го съжалявам!
    Филип направи гаф...както и се предполагаше дано поне Милена се усети и да грабне Дани защото превъзхожда Филип по всички параграфи!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Естествено, че бих издържала! Не ме ласкаят разни красиви момчета. Винаги съм гледала доста по задълбочено на нещата и на дали да ме отделят от приятеля ми за 2 седмици с хубави момчета и ще направя нещо за което да съжалявам. Е .. естествено, че ако предполагащия ми приятел направи нещо с момиче от изкусителките ще съжалявам, че аз съм си седяла на задника . Базикам се напротив. Ще ми е още по-добре и чисто на душицата.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    Dreamland Varna
    Мисля, че бих издържала, особено ако имам наистина силни чувства към моя си приятел
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Естествено, че бих издържала! Не ме ласкаят разни красиви момчета. Винаги съм гледала доста по задълбочено на нещата и на дали да ме отделят от приятеля ми за 2 седмици с хубави момчета и ще направя нещо за което да съжалявам. Е .. естествено, че ако предполагащия ми приятел направи нещо с момиче от изкусителките ще съжалявам, че аз съм си седяла на задника . Базикам се напротив. Ще ми е още по-добре и чисто на душицата.
    И аз така. Пък и ебаси имат егати райското кътче. Много ще ги гледам мъжете.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При положение, че нито 1 от изкусителите не би ме съблазнил по никакъв начин, просто защото хич не са мой тип. но не само това е причината..........ако обичам някого и съм с него над 3 години, много ясно че който и гол мъж(жена) да изкочи насреща ми, няма как да промени чувствата ми за 2 дни. Просто тези двойки си имат проблеми и въпросните изкусители са просто последната капка масло в огъня!

Град
    Пирдоп
    Според мен няма да има проблем при всяка 1 стабилна връзка.Но там нещата седят по много различен начин... Бих издържал аз ! Обичам си момичето и не мисля , че ще бъде проблем за мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си