- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли Издържали на Изкушението?
Ако любовта ми е истинска бих издръжала.... А ако н издържа на изкушението то значи любовта не ебила истинкса и не до толкова силна...
Ще я изям![]()
This is 10 percent luck, 20 percent skill
15 percent concentrated power of will
5 percent pleasure, 50 percent pain
And 100 percent reason to remember the name
Знам, че ще ме намразите и ще ми кажете, че не ви познавам, но нито един попаднал в условията на острова не би издържал. Работата е проста - пичовете от предаването яко обработват човешката психика. Само 2-ма човека, които са супер мега турбо хипер самоуверени и си имат същата доза доверие биха могли да издържат.
А в това предаване и 4-те двойки са манипулативни съответно скоро ще си вземат последно чао.
п.п. тия приказки , че ще издържите ги повтаряйте на половинките си, те ще ви повярват![]()
mi su6toto me pita edno momi4e kum koeto imam 4uvstva vika mi a be gesha nie ako otidem dvamta tam ti na 1-ta minuta 6te mi izneveri6samo 4e ne vqrvam da stane taka ako otida naistina s tova momi4e koeto obi4am sega nikoga ne bih i izneveril
Бих,само дето,ако видя мъжа си да ми се пули в камерата и да казва,че не знам за изневерите му,в същия този момент всичките ми чувства ще отидат по дяволите и ще се забавлявам и изкушавам.![]()
ем не не гледам тая простотия!
Ako dyrja na choveka do sebe si sys sigurnost bih izdyrjala vsqkakvi izkusheniq [-o<
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
абе... не сте отишли, не знаете за какво става въпрос.. +тва съм убеден, че и 1/10 от хората който писаха не биха издържали.. а що се отнася до мен... well there is only one way to find out
познавам се доста добре изкушавам се ако съм страшно пияна и ако не даржа на приятеля си
В момента съм обедена, че бих издаржала, защото съм имала вазможност да получа мускулест и перфектен на външност но избрах този , който ме кара да бъда истински щастлива
![]()
\
/
Аз конретно - да ..
Способен съм да не погледна друга , дори да е пред мен по няква .. никва дреха![]()
Не знам , но и без това , да знам , че имам сериозна приятелка , пак не се обръщам подир всяка да я оглеждам , камо ли да флиртувам и т.н. ..
не съм от този тип хора.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Ще ти я обясня каква е разликата. Тука не става въпрос кой знае колко за каква външност, а за манипулация , приказка и игра с човешката психика. Външността играе някаква роля, но тя не е на първо място. Важно е да нацелиш слабостта на дадения човек. Не забравяй едно - гаджето ти не е перфектен и те винаги могат да ти дадат повече от него. А това за приказките и манипулация го обясних достатъчно в темата си "Изкуството да чукаш и да бягаш" . В предаването става въпрос за същотоАз не мога да разбера каква е разликата?Тук също доволно може да се изкушаваш, но какви са променените обстоятелства?Това, че самото шоу е такова и трябва да се чувствам длъжа да съм изкушена ли?Или пък това, че сме на плажа и те са голи...Не само единствените, които имат само едните мускули, тук в града също ги има.
Ахаха а вие останалите глупачки и глупаци не говорете че няма да се изкушите щото ви знаем какви "светици и светци" сте и ако дойда и ви изтупам едно куфарче с 5 милярда долара ще запеете друга песен. По темата имат право да говорят хора които са били подлагани и устоявали на такъв вид изкушение. Думи + външност, а не само външност. А такива хора във форума няма защото е само детска ( тинейджърска ) аудитория. Не си мислете че изкушението е в големите цици и 45 сантиметровия бицепс. Доста заблудени сте !! Тук става въпрос за подбрани хора !
Ще ги претъркалям всичките , стига да имам възможност![]()
еми ако обичам силно човека с който съм там и ако той не се изкушава по някоя пачавра![]()
i az taka ako obicham nqkoi drygite ne me interesyvat ne che ne se zaglejdam no nishto povecheПървоначално написано от kolmi
Е аз няма да бъда изкушенаВ смисъл имам голям инат в мен,и ако си поставя за цел ще успея без проблем
![]()
И аз. Поставя ли се нещо за цел...гледайте да не ми пречитеПървоначално написано от hooliganka89
~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~
аз нямам никаква представа....ако съм много влюбена сигурно бих издържала,но не мога да кажа със сигурност.![]()
someone else...