.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Ако любовта ми е истинска бих издръжала.... А ако н издържа на изкушението то значи любовта не ебила истинкса и не до толкова силна...

Град
    bRoKeN hEaRtS

Re: Бихте ли Издържали на Изкушението?

Ще я изям
    This is 10 percent luck, 20 percent skill
    15 percent concentrated power of will
    5 percent pleasure, 50 percent pain
    And 100 percent reason to remember the name

Знам, че ще ме намразите и ще ми кажете, че не ви познавам, но нито един попаднал в условията на острова не би издържал. Работата е проста - пичовете от предаването яко обработват човешката психика. Само 2-ма човека, които са супер мега турбо хипер самоуверени и си имат същата доза доверие биха могли да издържат.

А в това предаване и 4-те двойки са манипулативни съответно скоро ще си вземат последно чао.

п.п. тия приказки , че ще издържите ги повтаряйте на половинките си, те ще ви повярват

mi su6toto me pita edno momi4e kum koeto imam 4uvstva vika mi a be gesha nie ako otidem dvamta tam ti na 1-ta minuta 6te mi izneveri6 samo 4e ne vqrvam da stane taka ako otida naistina s tova momi4e koeto obi4am sega nikoga ne bih i izneveril

Бих,само дето,ако видя мъжа си да ми се пули в камерата и да казва,че не знам за изневерите му,в същия този момент всичките ми чувства ще отидат по дяволите и ще се забавлявам и изкушавам.

ем не не гледам тая простотия!

Град
    NqKyDe TaM
    Ako dyrja na choveka do sebe si sys sigurnost bih izdyrjala vsqkakvi izkusheniq [-o<
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

абе... не сте отишли, не знаете за какво става въпрос.. +тва съм убеден, че и 1/10 от хората който писаха не биха издържали.. а що се отнася до мен... well there is only one way to find out

Повече от фен
    познавам се доста добре изкушавам се ако съм страшно пияна и ако не даржа на приятеля си В момента съм обедена, че бих издаржала, защото съм имала вазможност да получа мускулест и перфектен на външност но избрах този , който ме кара да бъда истински щастлива \/

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Аз конретно - да ..
    Способен съм да не погледна друга , дори да е пред мен по няква .. никва дреха

Не знам , но и без това , да знам , че имам сериозна приятелка , пак не се обръщам подир всяка да я оглеждам , камо ли да флиртувам и т.н. ..

не съм от този тип хора.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Супер фен
    Аз не мога да разбера каква е разликата?Тук също доволно може да се изкушаваш, но какви са променените обстоятелства?Това, че самото шоу е такова и трябва да се чувствам длъжа да съм изкушена ли?Или пък това, че сме на плажа и те са голи...Не само единствените, които имат само едните мускули, тук в града също ги има.
    Ще ти я обясня каква е разликата. Тука не става въпрос кой знае колко за каква външност, а за манипулация , приказка и игра с човешката психика. Външността играе някаква роля, но тя не е на първо място. Важно е да нацелиш слабостта на дадения човек. Не забравяй едно - гаджето ти не е перфектен и те винаги могат да ти дадат повече от него. А това за приказките и манипулация го обясних достатъчно в темата си "Изкуството да чукаш и да бягаш" . В предаването става въпрос за същото

Ахаха а вие останалите глупачки и глупаци не говорете че няма да се изкушите щото ви знаем какви "светици и светци" сте и ако дойда и ви изтупам едно куфарче с 5 милярда долара ще запеете друга песен . По темата имат право да говорят хора които са били подлагани и устоявали на такъв вид изкушение. Думи + външност, а не само външност. А такива хора във форума няма защото е само детска ( тинейджърска ) аудитория. Не си мислете че изкушението е в големите цици и 45 сантиметровия бицепс. Доста заблудени сте !! Тук става въпрос за подбрани хора !

Град
    people`s wet dreams
    Ще ги претъркалям всичките , стига да имам възможност

Мега фен Аватара на Spider4eto
    еми ако обичам силно човека с който съм там и ако той не се изкушава по някоя пачавра

Цитирай Първоначално написано от kolmi
    Bih izdarjala ako naistina imam 4uvstva kam tozi 4ovek ako li ne tova ozna4ava 4e 4uvstvata mi ne sa dalbogi.
    i az taka ako obicham nqkoi drygite ne me interesyvat ne che ne se zaglejdam no nishto poveche

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Е аз няма да бъда изкушена В смисъл имам голям инат в мен,и ако си поставя за цел ще успея без проблем

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Е аз няма да бъда изкушена В смисъл имам голям инат в мен,и ако си поставя за цел ще успея без проблем
    И аз. Поставя ли се нещо за цел...гледайте да не ми пречите

~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~

Град
    In Devil's Castle
    аз нямам никаква представа....ако съм много влюбена сигурно бих издържала,но не мога да кажа със сигурност.
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си