- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Качества на половинката :))~
Кое е качеството, което най-много цените в половинката или кое искате да притежава?![]()
Да излезе от плазмата![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
тя ме обича!![]()
![]()
![]()
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Ценя уважението най-много от всичко. Имам ли уважението на даден човек, от там насетне другото е лесно![]()
В нея ценя.. нека помисля... нетипичното и мислене,начина по който се държи,странния и начин на обличане,лудостта й и в същото време нежността й,начинът по който ме гледа и казва името ми,страхотните прегръдки и целувки,от които краката ми омекват и припадам(случвало се е да припадна буквално) искреността й,ентусиазмът с който спори,това че изобщо не я интересува мнението на другите.... като се замисля май за 2 години със всеки изминал ден хлътвам повече
Това качество също много го ценя
Не е само едно нещо. Ценя повечето му качества, защото в сбор правят това, което съм търсила много време.
Няма само едно хубаво качество...Целия той ми харесва, всички обусляващи качества.
Не мисля, че като обичаш някого можеш да откроиш само едно качество.Всичко в човека до теб е хубаво и го цениш!![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
[Е не. Нямаш правото..Първоначално написано от bloodranger
![]()
Така ме развесели в час по информационни..
![]()
Темата е интересна. Като се здобия с гаджон, ще пиша пак![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Супер много качества!Не е само едно не са само две повече от милион са сигурен съм моето момиче е по-специално от която и да е друга!
Начина по , който се отнася с мен...едва ли някоя друга ще може така...начина по , който ме кара да се чувствам...немога да го опиша!Обичам я много и това е !
Наистина много качества ценя у него... Може би най-много това, че е един-единствен и неповторим... Именно затова го обичам!За мен вече той е единственото момче, на което мога да погледна с повече от приятелски очи...
![]()
Иначе си има и много други качества, държи на мен, грижа го е до огромна степен за мен, за него съм единствена... Има си и недостатъци, естествено, неща, които не са ми кой знае колко по вкуса, но при всеки човек е така... А и все пак обичам и неговите недостатъци по простата причина, че са част от него...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Най-доброто качество за мен е силата да казваш истината![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
This is 10 percent luck, 20 percent skill
15 percent concentrated power of will
5 percent pleasure, 50 percent pain
And 100 percent reason to remember the name
Ценя много неща в половинката си, но това което искам да притежавам, а нямам съ бисерно белите зъби и невероятния му оптимизъм. Такъв песимист съм, че.........
Определно това е качество,което много ценя в някои хора.Първоначално написано от vladimir4o
Но повечето хора го нямат това,качество.
![]()
nai hybavoto ka4estvo koeto tq pritejava spored men e da kazva vinagi istinata i nikoga da ne me laje !
Ми...
той е гаден реалист с нито грам въображение,мрази цигари,мрази детски филмчета,слуша тъпи джи-юнит гадости,споделя тъпи философии,храни се здравословно...
Чувство за хумур!![]()
И аз мисля така .. За да си с него той е уникален и единствен за тебПървоначално написано от slun4evo momi4e
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Да не са чалгари е наи-важно!!!!!!!!!!!!!!
всяко едно нещо което ми дава го ценя от най-дребното до най- голямото..![]()
Така еПървоначално написано от alehole
![]()
![]()
![]()
vidqx tuka nqkoi pisali,4e cenqli uvajenieto nai mnogo.Xm malko glupavo kazano ama kakto i da e![]()
Ni6to li4no samo da kaja koito be6e toi ili tq
Ina4e az iskam gadjeto mi da pritejava ka4estvoto da mi vqrva.
Za neq az sum nai gotinoto mom4e koeto nqkoga e su6testvuvalo.Samo da si obleka nqkoq drexa i da se usmixna vednaga mi kazva kak se bilo vurzvalo na vsi4ko ostanalo cveta na drexata s o4ite i drugi takiva.
I dosta si me revnuva.S men e poneje e ludnala po men ina4e,ako ne be6e tq prosto q vijdam,4e nqma6e da iska da sme zaedno poradi pri4inata 4e samo 6te6e da me uprekva 4e kato ne sum s neq sum s druga.Tq prosto mi nqma doverie.
P.S rabotq po vuprosa s doverieto i 6te uspeq sigoren sum
za neq ,ako go 4ete tova
![]()
всичко,(любовта му, приятлеството, че СИ вярваме един на друг, че умее да прощава....как ме прегръща .. целува... как се грижи за мен....винаги може да ме разсмее .... че мога да си говоря с часове с негои още хиялди други неща
)
той наистина е един прекрасен човек в истинския смисъл на дума, вече доста рядко се срещат истински хора , а за него мога да кажа че е такъв във всяко едно отношение, като приятел , не само към мен а към всички , като любим, абе всичкооооо
Един истински МЪЖ, или по скоро истински ЧОВЕК, бих казала че повечето от качествата му би трявбало да притежават хората, а не само мъжете
![]()
![]()
Bu buuuuuuuuu