.
Затворена тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 209
    Ба*и извратеното семейство Ае ходи се скрии некъде и стига пускала такива еба*ки.

П.П.: Ако е истина както твърдиш ( ама сам сиг.,4е не е ) Ти как ходиш на даскало?!

Град
    гр. Пловдив
    Не е нормално.
    The Nuts!

Повече от фен
    leleeee....ba6ta ti ima mn stranni razbiraniq. Spored men trqbva da govori6 s maika si i da i obesni6 4e ve4e si golqma i te e sram da se razhojda6 gola.

ta taka az mislq 4e tfa ne e normalno basi az pred bashta me e sram da si sableka bluzata pak kamo li da hoda gola nagore na dolu daje i pred maika mi me e sram mi ti kaza 4e ti e kef da hodish gola za kfo togava si pusnala temata
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    божеееееее т`фа е извратено според мен др нз к`фо дЪ кажа

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Bojeeeeee tva e nai velikata tema koqto sam 4ela v toq forum... a ba6ta ti ima nujda ot pregled...pak i ti za kfo mu se vrazva6 na akala da si gola(pak i za kfo kazva6 4e te pretesnqva malko a posle e norimalno)mi kato e noromalno hodi si goli4ka davai mu da te 6lqpka po dupeto i da ti ne puka i pls prodaljavai da ni zabavlqva6 pls

Гръмни се ..

Цитирай Първоначално написано от monika13
    ако се облека няма проблем,не ме бие или нещо от сорта.
    така ме е свикнал още от малка .
    къпем се всички заедно.
    не ме е карал да правим секс никога или нещо от сорта.
    по някога ме гледа само но нищо повече.
    чесно казано на мене ми е хубаво да съм гола.
    имаме снимки от морето голи даже.
    и нее ебавка,наистина го казвам,татко каза че харесвал нудизма.
    както се разхождам в нас ме шляпва по дупето от време на време но е безобидно според мен,татко много си ме обича и не би ми направил лошо никога.
    a moje li .. da vidim snimkite..

Кво и става на теа хора бе

Смяятай баща ти е супер извратен да те кара да праиш такива работи Ти трябва да му се противопоставиш .. ас никога нямаше да се разхождам гола даже и да ме биеше !!
    * (*)* (*)* Love under the stars... they seem very far, but you are so close the star I love the most. * (*)* (*)*

Не е извратено. Просто са нудисти. Проблем няма. И друг път съм чувала такива истории. Мисля, че е нормално. И не ми казвайте, че и аз съм извратена, защото не съм.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

OMD (na frenski) pili6 qko nervite na horata i ti sama si protivore4i6 purvo pita6 niormalno li e i puska6 tema a posle idioti na po 10 godtva e normalno i mi haresva i razni takvis

Pochti sigurna sum , che temata e shega , no ako ne e imate problemi s psihikata kakto ti , taka i cqloto ti semeistvo !

Според мен баща ти е за психиатър

Зависи но лично от мене да знаеш не го прави пък може да те проверява дали си правила секс щото мн мн мн на твоята възраст са правили така че е разбираемо пък ако неискаш да си гола пред него ела при мене базикам се нз кво да правиш

monika seshtash li se che puskash vse nqkakvi ludi temi i 100% sum sigorna che vsichko si izmislqsh i za tva ti e tazi registraciq da puskash glupavi temi i da lujesh

Цитирай Първоначално написано от elichkaaa
    monika seshtash li se che puskash vse nqkakvi ludi temi i 100% sum sigorna che vsichko si izmislqsh i za tva ti e tazi registraciq da puskash glupavi temi i da lujesh
    Е,защо???Може и да истина и да не лъже...

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Аз лично не бих се разхождала гола пред баща ми.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

ОМФГ
    Стига с ебавките,момиченце

Ако темата не е ебавка(100 % съм сигурна,че е),цялото ти семейство е за психиатър

Wow..moq bashta govori za sex i za svoite liubovnici i e lud znam tova..no da te kara da stoish gola pred nego..
    When You Live Forever,What Do You Live For??

em ti vikam da mu kaje6 4e ne ti e priqtno gola ve
    :P :P :P :P

Re: на 13 съм ,искам съвет

Цитирай Първоначално написано от monika13
    не знам дали е тука мястото на такава тема но искам да питам.
    на 13 съм и татко ме кара да сам седяла гола и да се капем заедно и на море ходихме и каза да вървя на всякаде чисто гола в къщи и каквото и да правя се иска да сам седяла чисто гола ,даже уча чисто гола и ям пак чисто гола и татко ме гледа като съм гола.мен малко ме е срам щото имам косми там долу.
    още като се прибера с свалям всички дрехи и седя чисто гола а майка не я кара да е гола и тя не казва нищо задето аз съм гола,татко каза че било някав нудизам това .
    искал да ме възпита да не ме срам от голотата ми.
    има ли нещо лощо според вас?
    Това не е никак нормално кажи му че неискаш просту тва е лудост аз от 4годишна не се показвам на бащта ти нещу му има ако не искаш така да му го заявиш кажи на майка ти че ти е неприятно ааа аз ти давам сувет ама забравих да питам ти сугласна ли си искаш ли да ходиш така

Град
    Л о В е Ч
    Цитирай Първоначално написано от samonervi
    az dori ne se preobli4am pred ba6ta mi.kakvo ostava da sam 4isto gola.qvno ba6ta ti e malko izvraten i nai - veroqtno 6te po4ne da te tormozi sled izvestno vreme.maika t ni6to protiv li nqma tova?
    Малко ли??!Според мен бая

I sp men e ujasno Taka ved1j kogato moeta priqtelka kaza 4e i tqxnoto sem se k1pqt goli,a epo4ti na 13 maika i iba6ta i imat po 100 kila az napral ..nz na neq i stana sp koftide ama to
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си