- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- на 13 съм ,искам съвет
Ба*и извратеното семейство![]()
![]()
Ае ходи се скрии некъде и стига пускала такива еба*ки.
П.П.: Ако е истина както твърдиш ( ама сам сиг.,4е не е) Ти как ходиш на даскало?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
leleeee....ba6ta ti ima mn stranni razbiraniq. Spored men trqbva da govori6 s maika si i da i obesni6 4e ve4e si golqma i te e sram da se razhojda6 gola.
ta taka az mislq 4e tfa ne e normalno basi az pred bashta me e sram da si sableka bluzata pak kamo li da hoda gola nagore na dolu daje i pred maika mi me e sram mi ti kaza 4e ti e kef da hodish gola za kfo togava si pusnala temata
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
божеееееее т`фа е извратено според мен др нз к`фо дЪ кажа
Bojeeeeee tva e nai velikata tema koqto sam 4ela v toq forum...![]()
![]()
![]()
a ba6ta ti ima nujda ot pregled...pak i ti za kfo mu se vrazva6 na akala da si gola(pak i za kfo kazva6 4e te pretesnqva malko a posle e norimalno)mi kato e noromalno hodi si goli4ka davai mu da te 6lqpka po dupeto i da ti ne puka i pls prodaljavai da ni zabavlqva6 pls
![]()
![]()
![]()
![]()
a moje li .. da vidim snimkite..Първоначално написано от monika13
![]()
Кво и става на теа хора бе![]()
![]()
Смяятай баща ти е супер извратен да те кара да праиш такива работи![]()
Ти трябва да му се противопоставиш .. ас никога нямаше да се разхождам гола даже и да ме биеше !!
![]()
![]()
![]()
* (*)* (*)* Love under the stars... they seem very far, but you are so close the star I love the most. * (*)* (*)*
Не е извратено. Просто са нудисти. Проблем няма. И друг път съм чувала такива истории. Мисля, че е нормално. И не ми казвайте, че и аз съм извратена, защото не съм.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
OMD (na frenski) pili6 qko nervite na horata i ti sama si protivore4i6 purvo pita6 niormalno li e i puska6 tema a posle idioti na po 10 godtva e normalno i mi haresva i razni takvis![]()
Pochti sigurna sum , che temata e shega , no ako ne e imate problemi s psihikata kakto ti , taka i cqloto ti semeistvo !![]()
Зависи но лично от мене да знаеш не го прави пък може да те проверява дали си правила секс щото мн мн мн на твоята възраст са правили така че е разбираемо пък ако неискаш да си гола пред него ела при мене![]()
![]()
базикам се нз кво да правиш
monika seshtash li se che puskash vse nqkakvi ludi temi i 100% sum sigorna che vsichko si izmislqsh i za tva ti e tazi registraciq da puskash glupavi temi i da lujesh
Е,защо???Може и да истина и да не лъже...Първоначално написано от elichkaaa
![]()
Аз лично не бих се разхождала гола пред баща ми.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
ОМФГ![]()
![]()
![]()
Стига с ебавките,момиченце![]()
![]()
Ако темата не е ебавка(100 % съм сигурна,че е),цялото ти семейство е за психиатър![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wow..moq bashta govori za sex i za svoite liubovnici i e lud znam tova..no da te kara da stoish gola pred nego..![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
em ti vikam da mu kaje6 4e ne ti e priqtno gola ve![]()
:P
Това не е никак нормалноПървоначално написано от monika13
кажи му че неискаш просту тва е лудост аз от 4годишна не се показвам на бащта ти нещу му има
ако не искаш така да му го заявиш кажи на майка ти че ти е неприятно
ааа аз ти давам сувет ама забравих да питам ти сугласна ли си искаш ли да ходиш така
I sp men e ujasnoTaka ved1j kogato moeta priqtelka kaza 4e i tqxnoto sem se k1pqt goli,a epo4ti na 13 maika i iba6ta i imat po 100 kila az napral ..nz na neq i stana sp koftide ama to
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...