.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ И ФЛИРТ

Информацията тук е на астрологична основа.

1. ОВЕН - директна инициатива, без потребност от предварителни размисли. Дори да няма зашеметяващ първоначален успех, не се предава лесно. Ако все пак флиртът е пълен провал, поставя се ново начало с някоя друга личност.

2. ТЕЛЕЦ - деликатни, постоянни, упорити, ненатрапчиви, рядко грешащи при избора си и рядко търпящи провал.

3. БЛИЗНАЦИ - съвършени в това изкуство - интересни, забавни, с чувство за хумор, силни думички, малки подаръци, хитроумни действия, осигуряващи успех при всеки флирт.

4. РАК - интуитивно знаят къде ще имат успех - нежни, поетични, почти стеснителни, омайващи с деликатното разкриване на чувствата си.

5. ЛЪВ - лесно печелят възхищение и решат ли да предприемат нещо, действат бързо и категорично, а резултатите са впечатляващи.

6. ДЕВА - зад приятелски добронамерени действия и готовност за помощ при необходимост, почти неангажиращо разкриват интереса си към някого и чувствата си.

7. ВЕЗНИ - първоначално молещи и безпомощни, привлекат ли нечие внимание няма спиране пред нищо.

8. СКОРПИОН - без агресия, може да няма даже думи или действия - завладяват на подсъзнателно ниво.

9. СТРЕЛЕЦ - провокативни, убедителни и завладяващи, непризнаващи половинчатост и едностранчивост, лесно печелят във флирта.

10. КОЗИРОГ - спокойно, сигурно общуване, без бързане и недообмисляне. Романтизмът при флирта може да остане на заден план.

11. ВОДОЛЕЙ - лутащи се, търсещи интересни ситуации, но и най-неангажиращия флирт могат да превърнат в сериозно партньорство.

12. РИБИ - плахи и романтични, превръщащи слабостта си в сила. Общителни и загадъчни, умеещи да заинтригуват още при първата среща.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, има процент истина :P Поне при мен (овен съм)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

И за мен е вярно,но всичко си е до човек

tapotii samo pi6ete...

Супер фен Аватара на kindergarden
    Има доза истина,поне за мен де(риби съм)

ako trqbva da sydq po men si (ovenka sym) ima malko istina =D>

И при мен има истина...Ма това за флирт голяма тъпотия...
    London Tipton

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Бих казал, че примен всичко е вярно, но в крайна сметка, не при всеки описанието му е така силно изразено в ежедневието. Описанието трябва да търсите дълбоко в себе си, все пак не забравяйте, че това е астрология. (Най-древната наука. ) Останете със здраве.

5. ЛЪВ - лесно печелят възхищение и решат ли да предприемат нещо, действат бързо и категорично, а резултатите са впечатляващи.

Мда,вярно е!

Град
    Под масата
    Тва за скорпиона е вярно. Хората казват,че имам хипнотизиращ поглед и че им е много любопитно какво си мисля и как така разбирам какво си мислят те.Но понякога ме избива именно на агресия и то неконтролируема. За везните също е вярно... вниманието ми е привлечено от такава 2 години и 2 месеца
    dance

Цитирай Първоначално написано от kindergarden

И за мен , и аз съм Рибка :P
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Супер фен Аватара на FelisDirus
    телец - вярно е

искам ли нещо (някого), имам го
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Русе
    i pri men e vqrno na 99%

В тази тема разабрах, че всеки може да свали всеки.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Донякъде е вярно,но не винаги се получава така Близнаци съм.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden

И за мен , и аз съм Рибка :P
    и аз....

Голяма философия.

Град
    Dreamland
    не вярвам в такива дивотии!! тва дето е написано за мен хич не е вярно.. нз за другите....

аз съм точно деня, в който е прехода между рака и лъва и винаги съм двете крайности
    тъй че, мда... вярно е до някъде

Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    За мен не е вярно.Аз съм рак и изобщо не съм мил и стеснителен.Аз съм много нахален и не ми пука много за другите, ама нз!
    Зависи много и от асцендента, и от това човек как е възпитаван... от много неща зависи, това е много многостранно и разтегливо, но поприцнип характеристикте за една зоия са верни, поне така съм забелязала. Може да си изстрадал рак. Няма да те питам, но попринцип съм забелязала, че ако някой нарани рак, после той става пълна протвоположност на традиционната идея са представител на тази зодия. Аз съм си такова лунно дете и това важи за мен в пълна сила, хаха Като хлътна истински, иначе въобще не се интересувам.
    Memento moriendum esse!

Вярно е ....рак съм... :P

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

Напълно вярно....има много общи неща тц-тц АЗ СЪМ лъвица!....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Маями,България
    Супер тема

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    В тази тема разабрах, че всеки може да свали всеки.
    май така излиза
    Е видях за моято зодия, видях и за някои приятели и всичко е вярно

РАК - интуитивно знаят къде ще имат успех - нежни, поетични, почти стеснителни, омайващи с деликатното разкриване на чувствата си.

Точно. Всичко е вярно
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си