- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ И ФЛИРТ
Информацията тук е на астрологична основа.
1. ОВЕН - директна инициатива, без потребност от предварителни размисли. Дори да няма зашеметяващ първоначален успех, не се предава лесно. Ако все пак флиртът е пълен провал, поставя се ново начало с някоя друга личност.
2. ТЕЛЕЦ - деликатни, постоянни, упорити, ненатрапчиви, рядко грешащи при избора си и рядко търпящи провал.
3. БЛИЗНАЦИ - съвършени в това изкуство - интересни, забавни, с чувство за хумор, силни думички, малки подаръци, хитроумни действия, осигуряващи успех при всеки флирт.
4. РАК - интуитивно знаят къде ще имат успех - нежни, поетични, почти стеснителни, омайващи с деликатното разкриване на чувствата си.
5. ЛЪВ - лесно печелят възхищение и решат ли да предприемат нещо, действат бързо и категорично, а резултатите са впечатляващи.
6. ДЕВА - зад приятелски добронамерени действия и готовност за помощ при необходимост, почти неангажиращо разкриват интереса си към някого и чувствата си.
7. ВЕЗНИ - първоначално молещи и безпомощни, привлекат ли нечие внимание няма спиране пред нищо.
8. СКОРПИОН - без агресия, може да няма даже думи или действия - завладяват на подсъзнателно ниво.
9. СТРЕЛЕЦ - провокативни, убедителни и завладяващи, непризнаващи половинчатост и едностранчивост, лесно печелят във флирта.
10. КОЗИРОГ - спокойно, сигурно общуване, без бързане и недообмисляне. Романтизмът при флирта може да остане на заден план.
11. ВОДОЛЕЙ - лутащи се, търсещи интересни ситуации, но и най-неангажиращия флирт могат да превърнат в сериозно партньорство.
12. РИБИ - плахи и романтични, превръщащи слабостта си в сила. Общителни и загадъчни, умеещи да заинтригуват още при първата среща.
Да, има процент истина :P Поне при мен(овен съм)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
tapotii samo pi6ete...
ako trqbva da sydq po men si (ovenka sym) ima malko istina =D>
И при мен има истина...Ма това за флирт голяма тъпотия...![]()
London Tipton
Бих казал, че примен всичко е вярно, но в крайна сметка, не при всеки описанието му е така силно изразено в ежедневието. Описанието трябва да търсите дълбоко в себе си, все пак не забравяйте, че това е астрология. (Най-древната наука.) Останете със здраве.
![]()
Тва за скорпиона е вярно. Хората казват,че имам хипнотизиращ поглед и че им е много любопитно какво си мисля и как така разбирам какво си мислят те.Но понякога ме избива именно на агресия и то неконтролируема. За везните също е вярно... вниманието ми е привлечено от такава 2 години и 2 месеца![]()
dance
Първоначално написано от kindergarden
И за мен , и аз съм Рибка :P
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
телец - вярно е
искам ли нещо (някого), имам го
Собственост на Canis_Dirus
i pri men e vqrno na 99%![]()
В тази тема разабрах, че всеки може да свали всеки.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Донякъде е вярно,но не винаги се получава такаБлизнаци съм.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
и аз....Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
не вярвам в такива дивотии!! тва дето е написано за мен хич не е вярно.. нз за другите....
аз съм точно деня, в който е прехода между рака и лъва и винаги съм двете крайности![]()
тъй че, мда... вярно е до някъде![]()
Зависи много и от асцендента, и от това човек как е възпитаван... от много неща зависи, това е много многостранно и разтегливо, но поприцнип характеристикте за една зоия са верни, поне така съм забелязала. Може да си изстрадал рак. Няма да те питам, но попринцип съм забелязала, че ако някой нарани рак, после той става пълна протвоположност на традиционната идея са представител на тази зодия. Аз съм си такова лунно дете и това важи за мен в пълна сила, хахаПървоначално написано от JackAzZ
Като хлътна истински, иначе въобще не се интересувам.
Memento moriendum esse!
Вярно е ....рак съм... :P
™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™
®®® • °•™ In God we trust! • °•™
Напълно вярно....има много общи неща тц-тц АЗ СЪМ лъвица!....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
май така излиза
![]()
Е видях за моято зодия, видях и за някои приятели и всичко е вярно![]()
РАК - интуитивно знаят къде ще имат успех - нежни, поетични, почти стеснителни, омайващи с деликатното разкриване на чувствата си.
Точно. Всичко е вярно![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.