.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

двете маски:

Когато се прибирате вкъщи по същия начин ли се държите както на "улицата" или слагате маската и се правите на този, който искат да видят родителите ви?

Все същия съм си!

Ednakvo.. Nai iskren i otkroven sam kum roditelite si . Na tqh moje da se kaji vsi4ko koeto na dr chovek ot otvan ne bix e ne vsi4ko no se pak igrata prodaljava na vanka a vkashti si istinski

Ами с различни хора общувам по различен начин. Някак си се нагласям според ситуацията. Пред родителите си се държа по-различно (разбирай дори по-културно), отколкото пред приятелите си. От друга страна пък пред нашите си се държа така емоционално, както пред никой друг- в различни ситуации и пред различни хора съм различна.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Emi poprincip kat se pribera v nas slagam maskata zaradi ba6ta mi :P

Мммм сега като се прибера обикновено вкъщи ме чакат или двете кучета или Алексей (рядко засичам сестра ми и приятелят й) и няма смисъл от маски. Пред него, то и общо взето пред всички съм такава каквато съм.
    Като живеех с родителите ми беше долу-горе така, естествено премълчавах си някои неща, защото ако им кажа всичко можеше да си стоя в нас до дипломирането Но маска точно не съм имала. Е с майка може би съм се държала различно, не толкова открито, колкото с баща ми, но общо взето съм била една и съща както навън, така и вкъщи.

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Emi poprincip kat se pribera v nas slagam maskata zaradi ba6ta mi :P
    +1 :P

Супер фен
    Чак пък да се правя на друг човек...
    Просто се държа нормално.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Същия мързелив необщителен непукист :P

Пф...в никакъв случай.
    Аз съм си себе си в нас,на улицата,в училище,където и да е.
    Нашите си ме знаят каква стока съм,макар и да не се
    се примирили с това,знаят каква съм.
    Никога не съм се правила на друга пред тях и няма и да се правя!

Walk go home boy...

Град
    София
    Хмм.. чак пък маска не. Наще са на ясно само с най-важните случки от живота ми (най-важните за тях). Останалото си задържам за себе си, а и с тях не се засичаме особено често, че да имаме време особени разговори да водим...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен
    Град
    София
    Същата съм си.Само по тоншение на външността съм по неглеже
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз не мога така...Смисъл както се държа с аверките, така и с майка ми...По сдържана съм, ограничавам максимално псувните и простотиите...Е, тя майка ми знае каква съм като съм навънка, но аз вждам, че не и е приятно държанието ми.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Ами същата съм си... Имам само едно лице!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Ами с различни хора общувам по различен начин. Някак си се нагласям според ситуацията. Пред родителите си се държа по-различно (разбирай дори по-културно), отколкото пред приятелите си. От друга страна пък пред нашите си се държа така емоционално, както пред никой друг- в различни ситуации и пред различни хора съм различна.
    gore-dolu i az sam taka
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Еднакво , с разликата че ф дома увеличавам псувните
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

еми в къщи и пред непознати се държа различно.Но с приятели съм си аз

Eми немога да се държа с нашите както с приятели -ограничавам езика,не пуша и т.н ...ама чак друг човек..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми различна съм...не много,но все пак не мога да псувам пред наще и други неща не мога да говоря
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

еми аз не мисля,че това е маска да се държиш различно с родителите си,има си хас да се лигавя пред тях или да ръся глупости,напълно нормално е с всеки да се държиш различно,с възрастни по един начин с малки деца по друг,с такива като тебе по трети и такам

Голям фен Аватара на CaSsIe
    еми пред тях не се лигавя така както с фр + тфа аз почти не седя при тях иначе с тях си се държа различно

аз съм си една и съща и в нас и извън нас... мисля че няма смисъл от маски и то точно пред родителите, който трябва да те познават всъщност какъв си

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Винаги в къщи съм различна Това не ми харесва ,но... Не може просто

тва как с държа зависи от човека с когото разговарям..така че зависи,но мисля че не,ест премълчавам си някои неща,ноо в общи линии по един и същи начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си