- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет за едно момче
Здравейте!
Аз съм момче на 21 и имам доста неприятен проблем със любовта. Преди около 5 години имах приятелка, във която силно се влюбих, но след около 2-години споделена любов и разбирателство, тя реши съвсем ненадейно да ме изостави за по-голям фитнесджия. Работата е там, че след като поупознах въпросното момче, силно се влюбих във него. Той е много добро, умно момче и адкси много ми се иска да разбера дали мога да го открадна от бившата ми любов.
Какво бихте ми препоръчали?
Влюбил си се в човек от същия пол,така ли
Еми, така излиза.
Ayyy kva sladyrska istoriq ama pi4 spored men toi ne e ..... Ъъъъъъ обратен![]()
А ти сигурен ли си 4е не харесва6 мом4ето само като за приятел ??!!??!?!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ок,няма проблеми.Аз съм широкоскроена личност и приемам такива неща,но по принцип съм на принципа-Не прави,това което не искаш да ти направят на теб,т.е.,не ги разделяй.А той,гей ли е?Пада ли си по момчета?
Абе,ясно че не е гей, но незнам дали не си пада и по момчета.
Така,де.А,бе,не ги разделяй,ако са щастливи заедно![]()
Първо-много го харесвам, второ-момичето много сериозно ми се подигра със цялата тази история, така че не се чуствам гузен.
п.с. тук често ли се споделят хомосексуални истории?
Eee ai sq da ne gi razdelq em spored men ako i onzi v1prosniq ti se kefi moje da izleze ne6tyy
ne iskam da te razo4arovam no veroqtnostta da e s momi4e i da e bi e malka ;(
Ами по-добре не се меси във връзката им... пък и помисли си добре наистина ли го има това привличане. Защото ако веднаж почнат да ти викат обидни реплики от рода на "геи, педал" и т.н много трудно ще си възвърнеш името. Пък и щом са заедно значи се обичат и щом момчето е с нея сигурно си я обича и нехаресва момчета.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Малко странно, все пак и аз съм бил със същото момичеПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Във България как момчетата започват хомосексуални връзки?
Омг ти откачил ли си бе гей?Шокиран съм!! Психично болни гейчета омг!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
This is 10 percent luck, 20 percent skill
15 percent concentrated power of will
5 percent pleasure, 50 percent pain
And 100 percent reason to remember the name
Мисля че факта че момчето ходи с бившата ти любов е достатъчен да не се замесваш с него поради извода че той не е обратен.Ако пък поне искаш да си близък с него се сприятели.С волята и силата на ума си ще успееш да притъпиш тези чувства които изпитваш към него.Успех и лека вечер!![]()
Mi napravete is edna 3![]()
Най-много да му вкара шамарите и да му се посмее![]()
![]()
![]()
This is 10 percent luck, 20 percent skill
15 percent concentrated power of will
5 percent pleasure, 50 percent pain
And 100 percent reason to remember the name
Абе не съм гей бе хора!
Би-сексуален съм и не съм педалче!
Ъъъъ ти си би .... но за пове4ето хора няма разлика м/у гей и педалПървоначално написано от Kashon
![]()
За повечето хора няма разлика между радиус и диаметър, ако изобщо знаят какво са, тъй че е за тяхна сметка.Първоначално написано от -4arovnata-
хахахахахахаха
нямам повод да сънувам....
Имам чувството че наистина имаш голям проблем с любовта и с помощта на отчаянието и цялото това време си променил начина си на мислене както и половата си ориентация.....ако не си имал връзка с друго момче или какъвто и да е интимен контакт според мене по добре се спри...![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Омг...Егати населението....А уе ПеДо Я сЕ оСьЗнАи уе ЧОВЕК!!!!!!!!!!!!!!
MuTHA F**K - 0% TOLERANCE TO FAGS!Първоначално написано от Kashon
ne stiga 4e si gei, ami si trugnal da razdelqsh dvama normalni 4oveka koito predpolagam moje da se i obi4at.....
FUCK OFF!![]()
![]()
![]()
Samo edin vapros moje li da pitam TI PEDAL LI SI???????????????????/![]()
-Icko-
Ами, нищо не можеш да направиш...Нали той е с нея, а и явно не е хомосексуален, няма да ти върже...