- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- А ти къде си на политическият компас?
Изкара ме авторитарен ляв![]()
много тъпо
![]()
NSBRP-Национал Сoциалистическа Българска Работническа Партия
Първоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
![]()
![]()
Еми loyal_88 аз показах какъв съм още в началото централист, леко в ляво и леко към либерални възгледи
![]()
А иначе, само да кажя че Хитлер , както си и пише в теста е бил с икономически централни възгледи - не е бил ляв или десен.
Ето ги
![]()
Изкарва Маргито-железото Фашистка![]()
Sieg Heil!
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Е не съм много запознат с ТачърПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Това,че някой я нарича фашистка не означава,че е.....Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Сигорно защото разби комунизма![]()
Да ти кажя, хората които са направили теста разбират повече от теб от политика. Обърни внимание, че и Буш е там![]()
П.п. Като гледам по - големите полици са ауториани....
Хм, аз съм "за" реалната демокрация (а не формалната!), но от посочените избирам либерализма.![]()
Ами незнам, трябва да науча повече за всичките видове и тогава ще разбера. С това което досега знам, съм нещо средмо м-ду нацист и либерал... Много съм объркан, толкова много различни мнения има от различните страни и аз не мога да се определя като какъв мисля...
Либералите са банда путешници! Хибита грозни! Аде варете да ви чукат мангалята ве, като сьте толкова либерални!!
От 4 неща има само 3 политически течения едно от които крайно, а нацизма е мироглед. Не може да се нарече политика. Това е просто предсъстояние на война.
All I hear is "Burn!