.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79
    Guest

Когато изневярата бъде разкрита

Моля да пишат само такива, на които се е случвало, ако искате пишете като гости, просто искам някой друг да сподели... Не пишете "Аз не изневерявам", "Де да знам", "Много тъпо"...
    И така- изневерили сте, разкрили са ви... Ами сега? Имаше скандали или само "Не го очаквах от теб", имаше ли съжаления и сълзи от ваша страна или направо нападнахте с "Ти си виновен/виновна" Чувствахте ли угризения или просто гняв че са ви гепили... Продължихте ли да се виждате с "любовника" или беше секс за една нощ? Изобщо, разкажте... Че при мен положението си е е*ало мамата...
    Сега следват 35 мнения "Аз си го/я обичкам и не изневерявам" знам, знам...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Като разбрах, че ми е изневерил просто му бих шута.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Еми на мен бившия ми ми изневери с една негова бивша и аз му бих шута
    Но много зависи от случая.Ако се беше примерно изчукал на някой купон на пияна глава с някоя -ок това не е толкова зле щото на другия ден може и да не и помни името ....ама с бивша....неее не става така
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ако ми изневерят директно късам...
    Ама аз изневерих..хванаха ме...и общо взето на мен ми беше супер пасивна ситуация...седях си..отговарях кратко и ясно на въпросите...В смисъл не съм спала с любовника ама се целувахме в едно паркче и приятеля ми изкочи от някъде баш като се разделяхме.Тръгнах си с гаджето и по началната уговорка отидохме на кафе където чак след като обърна 1 водка взе да ми говори.Каза ми че предишните му приятелки поне са късали с него преди да се натискат с други...пита ме от кога това и тн...Мн се беше сдухал,ама скоро ми прости...При което аз се видях още 1-2 пъти с другото момче и въпреки че в началото се бях зарибила по него разбрах,че ако трябва д аизбирам м/у него и гаджето ще си избера гаджето.Просто си изживях началните тръпки н една авантюра

Ей това си е наистина кофти ситуацийка...,но ето и моят парлив "опит",ако може така да се нарече.
    На мен ми изневериха и аз изневерих в последствие...и тогава се убедих напълно в истинността на поговорките..."Голям залък лапни,голяма дума неказвай" и "Никога не казвай Никога"
    С може да се каже голямата ми ученическа любов преминахме през много перипетии.Значи в началото на връзката ни той ми изневери...извинението беше "бях пиян и тя ме провокира".След малко сълзи извинения и подобни...се сдобрихме пак...,аз тогава си мислех,че никога няма да направя такова нещо,че никога няма да му причиня това което той ми е причинил,защото го обичам...Е да ама...се случи така след време...,че и аз му изневерих...Тогава не се размина леко...пфуф...Тогава имаше скандали обиди,беше страшно...,но въпреки всичко се събрахме отново...Всичко продължи по мед и масло...докато не изникнаха други проблеми във връзката ни (които няма да споделям)......и просто се разделихме...след близо три годишна връзка...
    Та мисълта ми е,че при нас изневярата...,ни помогна да се осъзнаем какво искаме всъщност и че искаме да сме заедно...,че на него етап...няма друг/а който да успее да смени неговото място в моето сърце и обратното...
    Но все пак съвет от мен...по-добре да не се стига до там...,защото болката си остава...и понякога...споменът за това просто неможе да бъде заличен...,а стигне ли се до там единственият вариант е да се каже истината за причините да се стигне до тази изневяра...,тогава има начин недоразуменията да се изгладят и грешките да се поправят...(това е само мое мнение,което имам от личен опит)

И все пак хора сме и понякога грешим...
    A qui

Моята изневяра не беше секс, само целувки. Не изпитвах абсолютно никакви угризения, че изневерявам, а когато държа на една връзка не е така. Реших, че вече няма смисъл и скъках. След това му казах, а той реагира супер спокойно, пита ме дали са били само целувки. С другото момче се видяхме още веднъж - той живее на 300 км от мен и няма как да се виждаме често.
    Да питам автора... какво значи, че положението си е*ало мамата - разкажи по-подробно

Мега фен Аватара на koalka
    Не ми се е случвало такова нещо за сега и се надявам да не се случва.
    И все пак редно е, когато те хванат в изневяра да признаеш, че си сгрешил и да не се ядосваш, поне не ти.Ако обичаш човека, с когото си и това наистина е било една грешка, редно е да ти простят, но със сигурност изневярата се прощава много трудно, но това си зависи и от половинката ти.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Преди доста вече време май 2005 година моя приятел ми изневерил. Целувал се с някакво момиче на 1 купон. Нищо повече-само танцували и тя си вкарала езика в устата му. Беше ми ужасно гадно като ми призна. Той каза, че ако искаме да имаме добр връзка не трябва да имаме тайни. Ако преценя, че може да му простя-да го направя. Ако не мога-няма смисъл. Просто е искал да е честен с мен. Аз простих. Не съм забравила, а и 1 седмица ми беше ужасно брутално гадно. Все едно някой е плюл в душата ми. Простих и не съжалявам.
    По-късно разбрах, че не ме е излъгал и за ситуацията от общи познати. В крайна сметка изневяра бих простила ако е нещо подобно, но................Все пак аз си знам, че по-добре от мен тя не може да се е целувала
    Иначе следващите 1-2 месеца го побърках от майтапи по отношение на мацката!

Guest

Re: Когато изневярата бъде разкрита

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Моля да пишат само такива, на които се е случвало, ако искате пишете като гости, просто искам някой друг да сподели... Не пишете "Аз не изневерявам", "Де да знам", "Много тъпо"...
    И така- изневерили сте, разкрили са ви... Ами сега? Имаше скандали или само "Не го очаквах от теб", имаше ли съжаления и сълзи от ваша страна или направо нападнахте с "Ти си виновен/виновна" Чувствахте ли угризения или просто гняв че са ви гепили... Продължихте ли да се виждате с "любовника" или беше секс за една нощ? Изобщо, разкажте... Че при мен положението си е е*ало мамата...
    Сега следват 35 мнения "Аз си го/я обичкам и не изневерявам" знам, знам...
    samo znam che ako edin den mi se sluchi da mi izneverqt, proshka nqma da ima za nishto na sveta.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако ми изневерят няма да простя.

Да...изневерявало ми е едно момче...кфо да стане....скъсах с него...беше ужасно...наистина ужасно и не искам да си го спомням...беше най-ужасния ден в живота ми....Понеже другите поясниха-ще поясня и аз за какъв тип изневяра става въпрос....та въпросното момче ходело с една своя (а и моя...УЖ ) приятелка,докато било и с мен..обяснявал и се в любов..и без друго ни беше доста трудно заедно...та и тфа беше върха на сладоледа... На сегашния му казах "Изневериш ли ми...никога повече няма да ме видиш!Взимам си всички спомени и чувства,който съм вложила в тая връзка....и няма да ме видиш повече..." Доста стреснато ме погледна...Уплаших го Всъщност не мисля че бих простила изневяра....преди не съм прощавала...съмнявам се и в бъдеще да го направя...Но и не съм изневерявала...надявам се и тфа да не го правя в бъдеще....

Цитирай Първоначално написано от sasha_90

направо режа глави ако иска и 2те

Guest
    Аз съшо не прощавам изневярата! Случино разбрах че вече бившата ми приятелка се е виждала с предишното и гадже няколко пъти. И просто и казах: Моето момиче разкарай се и поече не искам да те виждам. Първата седмица ми беше страшно куцу, но в последствие превърнах тва самосъжаление в омраза ии доста лесно я забравих. Вече сме месец разделени с нея ии аз почнах да се виждам с друго момиче и не съжалявам за нищо. Просто продължаваме напред

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Като разбрах, че ми е изневерил просто му бих шута.
    Ти си такъв крокодил как няма да ти изневери

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от lyly_lili
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90

направо режа глави ако иска и 2те

Guest
    vinagi sam si kazvala 4e nikoga nqma da izneverq, no...slu4i se.Strannoto be6e 4e ne be6e izob6to planirano smisal ve4erta v koqto se slu4i trqbva6e da se vidq s priqtelq mi oba4e kogato trqbva6e da otivam za sre6tata s nego me izprati edno drugo mom4e koeto mi be6e mnogo simpati4no/bqhme priqteli/ i kato me izprati misleh da zvanna na priqtelq mi da se vidim sled kato mom4eto koeto me izprati si zamine, no toi ostana malko da si pogovorim i taka...izneverih mu..v na4aloto mi be6e malko gadno no posle izob6to ne sajelqvah za6toto toi postapi mnogo gadno s men.Hubavoto be6e 4e toi ne razbra 4e sam mu izneverila i po dobre
    I taka kakto se kazva "Nikoga ne kazvai nikoga!"

Мооооже,би бих и простил...

Guest
    i az izneverih taka de samo s celuvki bqhme razdeleni na nqkolko stotin i pove4e km(za poreden p1t no tozi p1t az bqh v 4ujbina) i na vtorata sedmica ne izd1rjah prosto no za tva pri4inite bqha mn: toi mi lipsva6e nqmah 4uvstva k1m dr mom4e ... ano to be6e na moite godini za razlika ot priqtelq mi,koito iska ne6to prekaleno seriozno ot men...be6e ot samota i liubopitstvo nz kak to4no da go obqsnq...

kolkoto do reakciq ... tazi sledva kato mu kaja kato se v1rne ne iskah predi tva za6toto ima izpiti i predpo4itah da iz4akam pred tova da gi provalq

a za posledstviqta: Ostanovih 4e ne moga i ne iskam da s1m s nikoi dr i 4e go obi4am adski mnogo i samo se nadqvam da ne se naloji zaradi tova da se razdelim [-o<

Град
    Асеновград, България
    Незнам, колко трябва да я обичам, за да не и бия шута, след такова изпълнение !!!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest

Честно казано бих простила,ако е в рамките на допустимото.Примерно,ако е бил пиян и било нещо мимолетно за една вечер и естествено,ако ми признае ще му простя иначе ако ме лъже дълго с някоя и разбера от други естествено не...

На мен веднъж се случи имахме среща в едно кафе,отидох и той се беше напил и се целуваше с бившата си простих му,ходихме още след тфа и накрая пак се скарахме и повече не се потърсихме един друг
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    Eee..bee..Varna
    изневерявали са ми.. и аз в последствие..
    Той обаче ми призна за изневярата си.. бил се натискал с бившата(но дали само това..?!).. когато узнах ми стана хипер кухо... казах си,че никога няма да му простя.. звънеше ми нон-стоп -"колко ме обичал".. смс-и глупости , когато се видяхме и смятах да кажа КРАЙ.. ме умоляваше 2 часа сигурно да му дам втори шанс.. след много уговорки го направих.. но бях толкова озлобена, че му изневерих с друго момче (не се стигна чак до секс.. но до друго..).. той не разбра.. 3 седмици след това скъсахме,защото установих..,че нямам чувства към него.. още се виждаме но само като приятели.. таа това деее... случи ми се само 1 път.. сега нещата са доста по-различни
    Никога не спори с идиот,защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи.. по-опитен е..!

Ммм мен ми се е случвало да ми изневеряват,но аз досега не съм изневерявала... Първият път простих на момчето,но след няма и 2 седмци скъсахме... С второто момче не простих защото ми беше все тая за него... А с третото съм все още и сега не знам дали е за добро или не. Неговите изневяри бяха 2 и по негови думи е било само целуване,но аз не съм била там така че... Сега уж няма да пражи пожече така и ме обича... но... Които може да просто ок,а който не явно е по-добре да се прекрати връзката

Ами да си призная и аз -изневерявали са ми, и аз съм изневерявала. Дори със сегашния ми приятел- и двамата не сме чисти в това отношение,но когато той ми изневери аз просто го разбрах от поведението му и го накарах да си признае,тогава бях адски обидена и бяхме на крачка от скъсването,той се държеше адски хладно с мен и ми призна че си е паднал по някакво момиче от неговия квартал и излизали няколко пъти и станало каквото станало. Само че увлечението му отмина,на мен ми се случиха някои доста стресиращи работи по онова време и с триста зора се сдобрихме. Година след това аз залитнах по един колега и от гузна съвест ли,що ли- му признах,а той нямаше какво да прави освен да се примири,в крайна сметка вече бяхме 50/50, е имаше съмнения от рода на "има ли смисъл да продължаваме" и "обичаш ли ме още" и интересното е,че от тогава и двамата не сме си и помисляли за чуждо и като че ли се обичаме даже по-силно. искам да кажа ,че изневярата е доста полезна по някога,ако има истински чувства между двамата
    Спрете Земята,искам да сляза...

Ми аз съм изневерявал само веднъж,то даже изневяра не беше де ама се счита. Таа аз си имам дарбата да не мога да лъжа и да ме разкриват винаги и бившата разбра и ми удари един ш'мар. После и аз са засилих да си тръгвам от срам или не знам кво и тя ме спря,разказах и че не е кои знае какво па после ми духа 1 час. Как не ми го отхапа не знам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си