.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Подарък за бившата

Сигурно има много такива теми за подаръци но тази е малко по различна.Преди месец скъсахме със гаджето, но аз още я обичам и искам да и взема подарък за рожденния ден който е след няколко дена.Искам да и подаря нещо за спомен и винаги да си спомня за мен като го види.

Ми това е идея само че очаквам сериозни отговори а не лигави от някви дечковци

ami predpolagam znae6 kakvo xaresva!ne6to,koeto mn e iskala i sas sigurnost 6te te 6t ete zapomni

Повече от фен
    Град
    София
    Страшното е ако вибратора не и хареса...

Ми търсих със търсачката но не намирам това което търся.

Град
    STARA ZAGORA
    mi to ako qnma ni6to opr det da znai6 6to prosto ne i zeme6 nqkoq plu6ena igra4ka.. poi4eto momi4eta mn im se kefqt [e az ne sam ot tqh ama .. ] prosto trqa da e nqkoq po luda da re4em nqkoq jaba il ne6to takova netepi4no .. ina4e ko dr nz ... puk naistina ko iska6 da go zapomni 4ak tolkoz ideqta za vibratora ne e lo6a

Ми плюшена играчка и подарих а вибратор си има.

подари и нещо за което си е мечтала,ако много цени как изглежда може някое красиво бижу

Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от MiSsSs LoVe
    подари и нещо за което си е мечтала,ако много цени как изглежда може някое красиво бижу
    ОмГ ти не разбра ли че вече и е купил плушена играчка ма оууул.....

Трябва да е някакъв подарък като фр, а не като бивше гадже.Защото целта не е да я накараш да разбере, че още мн я обичаш и тя да съжалява, че те е изгубила, а да си спомня за теб като приятел.Затова купи нещо, което би купил на най-добрата си приятелка.Като например някое яко бижу, гривничка и т.н.

Ами взех и цветя.Начина по който и ги подарих я изненада.Но няма да ви го кажа - остава си само за мен.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от danio
    Ами взех и цветя.Начина по който и ги подарих я изненада.Но няма да ви го кажа - остава си само за мен.
    Еее кажи де, плс...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си